SKIT DAG

Denna dagen har varit hemsk. Åhhh så arg jag har varit!

Nu håller jag på och sätter nitar på mina skor. Jag hade inget annat för mig. Det är jobbigt, jag har ont i tummarna. Så nu orkade jag inte mer..

Imorgon ska jag fika med josse och arash från jobb. Ska kolla på hans lägenhet också :)

BORT BORT BORT

Hela helgen har bara varit jobb jobb och jobb. Jag är helt slut, imorse var det skola, jag och Lisa gjorde faktiskt någonting denna gången, framsteg.. Lite senare idag ska jag jobba igen, orkar inte :( Jag vill somna och vakna om 3 veckor igen. Idag är det exakt tre veckor tills jag åker. Vill bort bort bort.


EN MASSA I ETT INLÄGG

Ikväll har jag jobbat. Ska jobba hela helgen :( Men det är gött ändå, pengar är ju bra. Speciellt nu med tanke på resan. :) Men jag är trött. Imorgon kväll ska jag träffa babe <3 :) Jag är lite sugen på att sticka ut, men njää, hon ska spara pengar! :) Det går ganska så bra ändå, I'm proud. Förutom att jag handlade tre par skor idag, MEN jag var på skopunkten och det räknas inte riktigt. Plus att det är skor som jag ska ha när vi åker. :)

Du är falsk, falskare får man leta efter. Det som är bra med det är att jag för en gångs skull verkligen vet var jag har dig. Jag lättar inte mitt hjärta för dig längre, men jag är iallfall ärlig och står för vad jag gör och säger, till skillnad från vad du någonsin har gjort. En människa har aldrig ljugit så mycket för mig, som du har gjort mot mig. (Vad jag vet iallafall). Man håller sig till en sak. Jag saknar inte dig alls, konstigt kan jag tycka, men så är det ;) Det är svårt att vara din vän.

Jag tror inte denna personen kommer ta åt dig ang vad jag precis skrivit, för jag tror inte du fattar. Du kan säkert till och med fråga vad som har hänt, och om jag mår bra. Haha. Men jag vet iaf att du läser min blogg.

På tal om det, jag mår fint. Jag har nog aldrig varit gladare faktiskt. Det känns ganska så otroligt eller kanske mer konstigt. Eftersom jag innan har trott att jag hela tiden har varit tillfreds med situationen, olika förhållanden osv.  Men nu vet man, nu mår jag bra. :)

Vilket konstitg inlägg detta blev. Nu måste jag sova, men det var skönt och skriva av sig. Natti!

NEVER BEEN HURT

One day I didn't have a care
Except my picture in the mirror and the color of my hair
I sang along to records about tomorrow
Now my hands are worn, and my clothes are torn
And a lot of my dreams have been met with scorn
And i don't have too much time left to borrow

But still I'm gonna love you like I've never been hurt before
Love you like I've never been hurt before
Love you like I've never been hurt,
I'm gonna start all over and know what it's worth
Love you like I've never been hurt before

You stubborn independence
Reminds me of myself
It doesn't make a lot of sense
It isn't very good for health
I know you want to be alone
But i sure like talking on the phone
And I finally left my carry-on bag behind me

Yeah I'm gonna love you like I've never been hurt before
Love you like I've never been hurt before
Love you like I've never been hurt
I'm gonna start all over and know what it's worth
Love you like I've never been hurt before

SLAPPIS

Nu har jag precis tittat på sex and the city filmen, eller halva iallafall. Åh den är så bra!

Det var hårt och jobba idag, men pengar är bra shit. Innan idag kom sheriffen hem till mig med thaimat. Så nuttigt. Jag är dö shopping sugen. Åhhh, jag vill jag vill jag vill, men jag måste spara pengar. Mina naglar ser ut som fan, jaghade velat gå och fixat dom, så dom blir fiiina. Nu ska jag sova, skola imorgon, wiiihoo! Lisa! Jag hoppas du kommer ;) Xx


VILL SOMNA

Robin var också sjuk, alltså kan inte jag och han redovisa shitet. Så jag sjukanmälde mig från skolan.. Jag ringde tobbe ding ding och fråga om jag skulle sjukanmäla mig hos honom, jag går ju i fyran :P haha! Det gickde bra.

Jag fick precis sånt dära ryck, städryck! Allt känns äckligt, jag känns äcklig. Så jag har städat satan nu på jäligt kort tid, jag orkar egentligen inte, jag har inte så mkt krafter just nu, men jag var tvungen! Ska duscha nu snart, hoppas man känner sig lite fräschare. Palla va sjuk!

Nu är Sheriffen iväg och betalar resan, jag blir helt pirrig i hela kroppen, och stressad! Fanjag måste ha nya kläder! Skor dessutom! BIKINI! Fast.. Det är en månad kvar, knappt! Mamma gillar inte att jag ska iväg, eller jo, hon tycker det är roligt att jag ska resa. Men inte i två veckor säger hon :) Åhh så härligt, undrar om syrran tycker det ska bli skönt (?)

Nikki äter grisöra i min säng, fresh!

SJUK! :(

Jag är sjuk, helvetes jävla mög! Ida ska jag både till skolan och redovisa något skit som jag inte ens vet någonting om, och sen ska jag jobba till kl 21. 15. Fan fan fan.

BOKAT RESA! :D

Idag har jag bokat en resa :D Jag är sååå glad, detta kan jag leva på hur länge som helst. Den 20 april åker jag och babe till Cypern, och kommer hem den 4 maj. Jag längtar! <3

WISH IT WAS SUNDAY

Jag har sovit en timme precis, jag vill sova mer. Men snart ska jag ta bussen till jobb, vaför? Denna veckan kommer jag jobba dö mycket! Hela helgen. Man kan hoppas på att det blir en härlig resa utav pengarna ;)

Jag är sugen på bio. Fast jag var på bio i fredags, såg en shopaholics bekännelser, eller vad den heter. Ganska så bra :) Men åh, jag vill se bio, och kränga popcorn!


LÖRDAGEN :)






FULL FULLARE FULLAST

Idag har jag jobbat, började kl 9 imorse. Jag är helt slut, fruktansvärt trött OCH PARTY SUGEN! Det är ingen bra kombination vill jag säga. Jag har druckit en öl, jag känner av den! Najs iofs. Jag har inte druckit öl på typ 1 år, jag har inte vågat, eftersom där skulle vara gluten skit i det.. Men idag provade jag, jag mår fint. Jag vet dock inte om jag vågar hälla i mig fler.

Som sagt, jag är trött. Jag somnar snart, eller hade kunnat, och jag hatar de jävla bussarna som går så jävla dåligt! Jag vill ta busse nu, men den går inte förens 22.10.. Vafan! Men idag, ikväll mena jag. Ikväll kommer bli bra. Skit i att jag är trött och att jag är glansig i ögonen av trötthet, jag ska bli full.


NIKKI BUS 1 ÅR!

Idag fyller min unge 1 år! Hurra för lilla Nikki bus! 


BATMAN!

Jag och Robin i skolan, jag vet inte hur vi kom in på det..

Robin - jag vill vara Batman!
Jag - nää, jag vill vara Batman! Du kan få vara Robin... Robin. :)

MS EM AND I <3

Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag till malmö och träffa min tös, Emelie :) Alltid lika roligt att träffa dig <3 Jag handlade nya glajjor, najs! Vi drack smoothies och Emelie provade det fulatse plagget jaghar sätt på länge, hon såg ut som hon skulle gå och lägga sig. Ngt att satsa på vid nästa utgång!




"DU SKA VETA DIN PLATS OCH JAG SKA SKALLA DIG"

Det var någonsin jag skulle skriva, men medans jag skrev rubriken så glömde jag det..

Jag började jobba kl 10 idag, sjuukt seg dag på jobb. Jag törstade efter kunder och att ha något att göra. Jag vet ine hur många gånger jag torkade av de jävla borden eller vafan jag ska kalla dom. Disken kanske.

Idag har två stycken ringt mig och sökt efter Andree. Jävla äckliga telenor bajs! Dom är dumma i huvudet, tecka aldrig något hos telenor!

LÅNGT BORTA, PÅ EN ANNAN PLATS KANSKE, MED EN ANNAN DIALEKT

Omg omg omg!

Jag pratar med en kille på msn nu, som jag träffade när jag var i Grekland. Han var sååå snygg, solbränd, solblekt rufsigt hår osv.  Han är dessutom från London, och hans dialekt gjorde honom ännu attraktivare! Sen att vi var i paradiset, dvs Korfu gjorde inte situationen lättare. Jag kommer på mig själv med att ljuga när jag pratar med honom, jag kan inte hjälpa det. I'm free as a bird. Vadå free as a bird? Det är jag ju inte alls. Jag märker även att min engelska är jävligt dålig, sitter och slår upp vissa ord osv. Jaja, jag tror iallafall att det hela hade med platsen att göra. Och framför allt dialekten. Mums. Så hiimla fint, så vill jag prata.

ill speak to you soon xx


FREDAGEN DEN TRETTONDE









Datumena på bilderna är fel, som vanligt.

PHONE FOR LONE

I förrgår tappade jag min mobil i golvet, sen fick jag inte igång den igen. Så nu har jag en låne telefon, a phone for lone. Jag gillar den nästan bättre än  mig egen, det är illa. Jag fick även ordnat så jag inte längre ska betala två räkningar, hoppas telenorsnor gör sitt jobb för en gångs skull. 600 spänn i självrisk sen, fii faan så roligt!

Jag har tagit ett hål i mitt öra, igår gjorde jag det. Bara sådär, impulsivt. Trevligt, men det gjorde ont. Jag piercar mig helre i naveln igen än och känner smärtan i örat, haha. Jag sa till pappa i telefonen att jag hade piercat mig, "vad har du gjort sa du?" Piercat mig i tungan! "vaar hade du gjort deeet?!" Hahaa, det var roligt :)

Idag ska jag jobba, sen ikväll är det fest! Wiihooooo, sup och svälj, nu är det helg!

GRRRR

Just nu är jag så jävla arg. Det bara bubblar inom mig, jag spricker snart!


SMYCKE TYP.

Igår var jag ute och sprang med syrran, så jävla duktigt! Titta vilka fina bilder, jag har hittat en massa smycke jag vill ha! Grr, åhh! Nu ska jag snart träffa Josse och fika. Nyttigt med för den delen!




DINO JB!

 " Du ser lite ut som en dinosaurie ibland när du skrattar. Det har jag tyckt länge, det är fint! "

Och denna fick jag skickat till mig idag på msn. Tjusigt ritat va? Hahaha.


I LOVE YOU MORE THAN MY FAVORITE HIGH HEELS.

Jag sprang till bussen imorse, så mycket så jag blev svettig, och jävligt andfådd! När jag och Lisa kom satt i salen vi skulle vara i för o ha lektion, kom där in en kille och sa att vi inte hade lektion idag! Kunde väl Pelle sagt, och tydligen hade han sagt det förra veckan. Men då var vi inte där, shhhych! Vi fikade kaffe och sen tog vi bussen hem igen. Lönt, jag kunde lika bra ha missat bussen imorse då, och sluppit springa :p

Jag funderar på o ringa min frisör, just nu! Men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska klippa det körtare eller inte. Faan vad jag är trött på mig själv! Jag har inte råd heller, men man måste ju klippa sig. Idag ska jag kanske träna. Kanske. Jag orkar egtnligen inte, men även det måste man ibland. Jag ska bara komma på ett sätt att ta mig till ett gym, det är för jobbigt att cykla till torup, det är för jobbigt att ta buss in till malmö, för o träna. Även om det var så jag gjorde förr, på den duktiga tiden.


"DU SER LITE UT SOM EN DINOSARIE IBLAND NÄR DU SKRATTAR. DET HAR JAG TYCKT LÄNGE. DET ÄR FINT!"

Igår jobbade jag hela dagen, det gick sjukt fort, jävligt skönt! Jag fick en avokado av Arash på jobb, den åt jag imorse när jag kom hem från slagt, haha. Efter jobb så mötte jag upp Matilda och två nörd killar som hon hade med sig. Nördigare eller fulare har jag aldrig sätt, det var inte klokt! Men dom var ju trevliga iallafall. Efter det var det hem till Filippa på förfest och lite senare hem till Cicci & Potus på mer förfest. Sen slagt där jag mötte upp kusin Linus och Arash.  Det var roooligt! Jag har haft dö ont i mina fötter idag, men det var värt det! Fan, nu kom jag på att jag glömde min kamera hos Filippa.

Idag har jag jobbat en stund, bara 4 timmar. Men jag trodde nästan jag skulle dö. Jag ångrade djupt att jag sa ja till att jobba idag, igår när de frågade mig.. Men nu när man är hemma känns det gött! Jag har ont i min högra arm, Jag hade armbrytning igår, jag vann över min man! På ett ungefär iallafall.


SAY BABY YOU BEEN LOOKIN' REAL GOOD

Idag har jag varit himla glad! Typ ungefär jätteglad hela dagen! Härligt. Idag har jag och mister varit och kollat lite med resor. Vi hade tänkt åka ganska så snart, om vi nu ska åka vill säga.. Man kan alltid kolla upp. Men det fanns nästan bara resor till Thailand, det kändes lite väl dyrt. Vi sa iof att vi ville ha två veckor.. Men ändå! Ska fortsätta leta resa, jag är så sugen!

Ikväll har jag jobbat, ska jobba hela dagen imorgon med.. Sen ska jag uuuut! Jag är laddad, det känns i hela kroppen just nu. Hoppas jag känner lika dant imorgon, efter en dag på jobbet.

XX


EN VÄN

Jag saknar dig min vän. Ta med dig en cowboysare med hem till mig sen. Hur snygga är vi inte på denna bilden, hehe.


Jag vill fixa mitt hår, det ser förjävligt ut. Med min svarta snygga utväxt. Jag funderar på att klippa det kort igen. Spara till längre eller klippa kort? Oj nu måste jag klä på mig!

HEART U

Här sitter jag, i min rosa pyjamas med stjärnor på, i min säng, på mitt rum, med en förlovningsring på mitt finger. Nää, okej, det är ingen förlovningsring. Men det är en ring, som jag har fått. Den kostade en femma, den är tryckt i affären! Den är fin, för att vara en tryckring iallafall. Ne, ska jag någonsing förlova mig så ska det vara en fin ring som ska sitta på mitt finger. Men iallafall så gillar jag ringen.

Inatt kunde jag inte sova. Vid 02.30 tittade jag på klockan och tänkte att jag verkligen borde sova, jag försökte men det gickde inte. Somnade en stund och sen vakna jag, hur jävla många gånger som helst! Sen var klockan lite över 05, skit roligt! Speciellt när man vet att klockan ringer kl 10 och man ska först till skolan, sen iväg och jobba.

"JAG SKA BLI JÄTTE FRAMGÅNGSRIK, SÅ KAN JAG KÖPA MASSA SKOR TILL DIG"

Jag hatar måndagar.
I fredags jobbade jag fram till lite över 9, sen kom min lööövah hem till mig. På natten mådde jag skit! Jag fick sjukanmäla mig från jobb på lördagen. Det kändes förjävligt. Hela lördagen tillbringade jag instängd på mitt rum,  jag låg i sängen hela dagen. Fram emot kvällen hyrde vi film med syrran, jag krängde ben & jerry och fick ont i magen. Inte klokt så känslig jag blivit :S Jag såg en och en halv film, sen somnade jag. Klockan var typ halv 4 på natten, jag hade all rätt o vara trött.

I söndags var jag i malmö. Jag handlade nya dojjs, en Audrey Hepburn box <3, tre halsband, ett armband och blandat smink. Jag har ångest över det nu. Jag  bestämmde idag att jag ska spara pengar, jag ska resa. Igår såg jag på barnhemmet, jag fick höra att den inte skulle vara läskig. Alla ljög! Jag sov med min sänglampa tänd. Jag är världens största mes! Jag är till och med rädd för sjätte sinnet. Detta var alltså en alkoholfri helg. Det var nog ganska så bra. Ah, jag tar igen det på lördag!


RSS 2.0