NY GADDAD :D

Idag har jag skaffat mig en ny tatuering :) Jag blev jätte nöjd. Bild kommer snart är det tänkt.

Annars idag har jag bara jobbat, jobbade igår också. Lite fick jag iallafall jubbat denna sommaren :) I tisdags träffade jag Helena en stund, det var hur länge sen som helst! Idag hittade jag gluten fria vitlöksbröd på willis! Jag blev överlycklig, tills nu. De var inte speciellt goda.. :(


Imorgon ska jag till frisören, det ska bli så jäkla skönt! :) Funderar på att klippa en kort frisyr. Ah, får se. Nu ska jag se på ghost whispers, puss.


BEACHEN HELA LÅNGA DAGEN

Igår var jag och kajsa på stranden, sola och badade :) Sen åkte vi hem o fixade till oss, sen in till ribban på kvällen med några. Vi grillade drack och badade. Ganska trevligt. :)


Carlsson och jag


Casper


Martin och brandmannen, thaha

LÖRDAGEN

Hej hej, du tråkiga söndag!

Igår var det först grillning hemma hos mig, sen in och möta Cecilia från jobb, vidare till Matilda på förfest, sen iväg till Patrik till ännu en förfest haha. Tyvärr så kom vi inte längre än till vår sista förfest. Eller mjo, vi kom till en lekplats och sedan gick vi och åt. Sen taxi till bussen och sen hem. Väl hemma gick jag och Filippa hem till henne och drack en hel del vatten. Ja, det var en snabb sammanfattning från igårkväll :D






PARTY PARTY PARTY

Ikväll är det fest, först grillning här :) Naajs.

Idag har jag hittat min nya favoritaffär, en affär med vegetarisk, ekologisk, hälsosam mat! Hur bra som helst ju! Nej nu måste jag skynda mig, shit shit shit!


JAG ÖVERLEVDE!

Ja, jag överlevde denna dagen. Jag är helt slut!

Imorgon är det fredag, vilket är så satans skönt! Jag ska titta på en ny mobil på lördag har jag tänkt. Den jag har nu är helt knäpp, funkar när den vill.. Egentligen så har jag in te råd med en ny mobil nu. Men vad ska man göra? I dagensamhälle går det inte att leva utan mobil. Går går ju, men för mig och säkert väldigt många andra blir det nog svårt..

"Engelska, som är ett sånt otroligt främmande språk!!"


JOBBAT OCH TRÄNAT

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Jag kände mig duktig idag när jag tränade, jag hade mer energi :) Nu är jag helt slut i hela kroppen, jag vet inte var jag ska göra av mig själv..

Jag ska jobba imorgon och på fredag också :) Skit bra! Ahh jag är så trött så trött så trött sååå.. Jag ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, fast jag vet redan nu att det inte kommer att gå..

I helgen är det poolparty :D Jag vill dagarna ska gå fort nu, eller njä. Fort till nästa vecka iallafall, då ska jag till tatueraren och dagen efter till frisören! ;) Mitt hår är så jäkla slitet nu med tanke på hårförlängningen jag gjorde, sol, saltvatten, klor osv.. Jag funderar på att klippa av ganska så mycket.. Ska även färga, äntligen! Jag ser ut som en morot i håret så mycket som det har blekts haha.

SNART ÄR DET JOBB

Snart ska jag iväg och jobba, dötrist. Men man spottar inte på pengar ;) Sen när jag slutat ska jag iväg och träna, känner att det behövs. Det var en evighet sedan!

Xx

HE was ONLY SEVENTEEN

Jag vill tillbaka till Grekland! Tjatigt? När vi kom av flyget i fredags när jag kom hem så stod Andree där och väntade på mig :) Jag blev så glad :)

Jag längtar tills nästa vecka. Jätte mycket som händer då :D Vet inte vad jag ska skriva, idag har jag jobbat, ska jobba imorgon med..

Här kommer en bild från Grekland

READY FOR THE BEACH


I MISS IT.

Ja då var man tillbaka till regniga Sverige. Jag vill tillbaka till Grekland, värme, sol, god mat och halv greker.

Resan har varit fantastisk, jag åker gärna till Korfu igen! Det känns förjävligt att komma tillbaka till ett kallt och regnit klimat.


"HELLO DARLING"

Om 2 dagar aker jag hem. Pa ett satt ska det bli skont, men pa ett satt vill jag bara stanna.. Jag ar trott pa att vara med familjen.. Jag och syrran brukar sticka ifran ganska mycket nu de sista dagarna, skont.

Jag har funderat, och det hade varit javligt skont att bo sjalv. Mm. Nu fick jag ett sms.

GREKLAND. PARAGLIDE OCH GUMPABATAR :)

Hej svej alla som laser!

Nu ar klockan kvar over 9 har i Grekland, och det ar fortfarande jatte varmt! Jag har  precis kopt en klanning och ett armband. Synd att det inte ar billigt har..

Idag har vi akt gumpabatar. Nej det heter inte sa, jag vet inte vad det heter men vi kallar det for gumpabatar iallafall :D Man sitter pa en san typ kudde i vattnet sa aker man efter en bat, skit fort gar det! Jag vurpade hahaha! Det var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Igar akte jag och syrran paraglide. Tank att jag vagade! Sjukt hogt upp i luften juh.

Jag saknar Quila och Nikki. Vooovvaaanaaa! Nu ska jag ga, puss!

SKRIVER FRAN GREKLAND!!!

hej hej! nu ar jag i korfu, skit varmt och harligt! jag saknar Andree.

IPOD

Idag har jag fått en ipod av min pappa :) Nu sätts den på laddning sen in med bra musiiik :)

OCH NU ÄR HON BLINGAD.. :D

Idag följde jag med Matilda när hon skulle tatuera sig. Ahh, va sugen man blir själv! När jag kom hem frågade mamma om jag hade bokat tid till en till.. Haha. Vem vet ;)

Imorgon ska jag packa inför Grekland. Konstigt att åka nu igen, jag kom ju precis hem, kan man ju tycka.. :)

DETOX - DAG 6

Detoxandet, utränsningen eller vad man ska kalla det går frammåt. Det smakar inte lika äckligt längre, det är ganska så behagligt nu när man har vant sig vid smaken.. Änsålänge har jag märkt att hyn har blivigt lite bättre. Härligt, jag fortsätter i 14 dagar till!


DO YOU GET EXCITED?

Hej svej! Idag har jag träningsverk i mina armar. Det är skönt, eller ja, man känner sig duktig iallafall :) Såg någon mer än jag blixarna inatt? Nu ska jag hjälpa syrran möblera om hennes rum, sen är det storstädning här idag. Sjukt tråkigt, men det är väl ganska så nödvändigt.. ?




Do you get excited when i touch you in the night? my oh my... do you get excited when i meet you every night? you won't let the night pass you by.

DET DÄRA MED ATT TRÄNA..

Det börjar bli reda med mig igen! Idag har jag varit på gymmet, skönt. Det bästa är efteråt när man känner i hela kroppen att man har tränat och man är helt slut. Då känner man sig duktig. Jag ska börja träna varje måndag, onsdag, fredag och söndag :) Det ska bli skönt att komma igång igen, man känner sig mycket piggare också när man kommit igång med att träna regelbundet. Så nu kör vi!

LITE AV HELGEN

I helgen så har jag och Andree köpt nya ruller. Vi åkte en runda igår, lite vingligt bara men annars gick det bra. Jag har säkert inte åkt ruller på hm, kanske 5 år eller något. Så då får det lov att vara lite vingligt ;)

Idag har jag tagit ut min hårförlängning, jag saknar det redan :( Jag vill göra hårförlängning igen efter jag har varit i Grekland, åker nästa vecka :) Nu ligger Andree i min säng och jag sitter.. Ser på Indiana Jones, äter fruktsallad, glass  naturgodis och mörk choklad :) Mumsigt!

Jah just de! Jag har möblerat om mitt rum idag. Det var inte meningen, jag skulle bara plocka undan lite på golvet sen var hela rummet omgjort. Hah :)


EN BILD KOMMER LASTAT


BIO MED KAJSA

Igår kväll kom Kajsa och hämtade mig, sen åkte vi till malmö för att se Sex and the city filmen. Först handlade vi överdrivet mycket godis och en popcorns påse. Jag åt upp popcornen själv haha. Det är därför man ska träna :p Filmen var lika bra denna gången som förra gången jag såg den. Den är fantastisk!

Idag ska jag träffa Emelie, ska bli så roligt! Vi har inte träffats sen hennes student.. Snart åker jag till Grekland :D

TRÄNING + BIO

Idag har jag gått 4 km och sprungit 1 km. Fruktansvärt duktigt av mig tycker jag. Jag måste komma igångmed träningen igen, jag blir tjuck.

Ikväll ska jag se sex and the city filmen på bio igen. Lite knasigt kanske :)

DICKALICIOUS

Jag gillar Kim Cattrall från Sex and the city. Jag tycker denna bilden på henne är fin.

DAG 1 (DETOX)

Idag börjar jag. Eller jag har faktiskt redan börjat. Dagdosen är 12 ml blandat med 1 liter vatten, som jag ska dricka under hela dagen. I 20 dagar ska jag föresten hålla på med detta. Det är spännande, jag hoppas man ser/ känner resultat. Smaken är äpple, men det smakar inte så mycket, det är ingen god smak iallafall, men det får gå, så farligt är det ju inte.

Har någon provat Detox, eller någon form av utränsning? Hade varit kul att höra någon annan som har provat och om det verkligen fungerar. :) 

Jag lägger detta under en ny kategori, Hälsa.


DETOX

Jag ska prova detox. Ränsa kroppen från gifter och slaggprodukter! Man ska bla få mer energi och är bra för hyn och allt. Det ska bli spännande. Imorgon börjar jag och syrran :D

Jag har också handlat en ny klänning, en kjol och en t-shirt idag :) Sen fikade jag och syrran i stan. Mysig dag.


you keep me coming back for more


RSS 2.0