ONE MONTH!

Idag är det en månad sedan jag tatuerade mig :)


Imorgon ska jag till center syd med Emelie :) Ska bli så kul, jag längtar :D
Jag måste ha ett jobb. Mina pengar börjar ta slut och jag tänker INTE leva på ett fjuttigt studiebidrag i månaden! Var fan kan man jubba?

SPEEDWAY..

I fredags åkte jag hem till kusin Jenny, snackade och drack xider och vin. Sen åkte vi till slagt, dött! Där var nästan inga, konstigt. Det var kul iallafall, det blev en ganska så lugn kväll, eller natt ska man kanske säga. Sen tog vi taxi hem till Jenny igen och dagen efter körde hon mig hem.

Igår var jag helt död! Menmen, inte kunde jag sitta hemma för det. När jag sovit i några timmar så åkte jag hem till Jonas, kollade speedway. JÄTTE KUL! Not, haha. Jag vet iallafall vem Nicki Pedersen är nu ;) Haha. Vet ni?

Jag är skit trött! Idag måste jag städa och plugga. Så kul det ska bli

INFORMATION

Jag fick precis lust att skriva blogg och berätta om gårdagen/natten o blabla. Men nää det får allt vänta. Skulle bara informera. Måste sova snart!!!


TRÖTT

Fan vad trött jag är! Jag kunde inte somna inatt, jag hatar det! Sist jag tittade på klockan så var den vid halv 3 tiden.. Sen vaknade jag vid halv 9 tiden. Då får jag lov att vara trött tycker jag. Jag vaknade med tuppkam imorse! Haha

Idag ska jag försöka lämna tillbaka tröjan eller rättare sagt koftan jag köpte igår. Jag hoppas iallafall på ett tillgodokvitto. Fan om inte annars, annars säljer jag den på blocket! Och den hära jäkla jackan jag skrev om igår, jag vet inte hur jag ska göra! 1000 spänn för en jacka är ju inte så farligt egentligen, men 1000 spänn som man inte har är mycket. Faaaan! Jag behöver nya skor också. Ännu mer faaan!

Jag orkar inte göra mig klar. Jag orkar inte duscha. Det är tråkigt att duscha. Det är jobbigt att göra sig iordnig och välja kläder. Det är jobbigt att föna håret och sminka sig. Kan man inte bara vakna upp och se skit snygg ut? Fan va najs.

Jag försökte precis lura på Pade att köpa tröjan. Han skrev till mig på msn.

- Heeej
- Hej vill du köpa en tröja??
- Nee
- Men den är skiiit snygg, jag köpte den på herravdelningen och sen kom jag fram till att jag inte passade så bra i den som jag ville!
- Hahaha nee du.
- Snääällla :)

Bra försäljare jag är.

MIN DAG

Tjenamoss! Jag är speedad!

Idag har jag varit hos frisören och klippt mig, sen gick jag i stan med Andree tills jag mötte upp kusin Marie och fikade, handlade lite. Vi gungade haha. Sen åkte vi hem till hennes kompis Jonas och drack kaffe. Därför är jag spedad haha. Det var jätte trevligt!

Idag har jag handlat dyrt jävla vax! 300 spänn, jag hoppas jävlarie att det är lika bra som dom påstod! Sen har jag handlat en vattenflska och en dyr tröja som jag ångrar att jag handlade, jävla skit. Det var till och med på rea så jag tror inte jag kan lämna tillbaka den!

Idag la jag undan en jätte snygg jacka tills imorgon.. Som jag säkert inte kommer att hämta.  Jag vill ha den men jag vetifan om jag har penagr till dt. Nu ska jag försöka sova, lycka till! Jaja, blir väl ett eler två satc avsnitt först.

Sov gott! Xx

LILLÖRDAG

Imorse skulle jag ta bussen till skolan halv 11. Jag blev jävligt förvånad när jag står i klågerup och väntar på bussen och inser att klockan bara var halv 10! Sjukt jävla störigt! Jag kunde ha sovit en timme längre, men näää!

Imorgon ska jag till catrin, min frisör. Jag älskar henne! Efter det ska jag gå i stan lite med Andree och halv 5 ska jag träffa kusin Marie. Ska bli kul!

Mamma trimmade precis lilla Nikki, jag frågade om jag fick prova.

- Nej det här är ganska så svårt.
- Ja men jag har ju snaggat Andree!

Nu ska jag ut och springa, jag gör ett försök. Min kondition finns inte!

ETT LITET PASS ÄNDÅ..

Jag tränade, men jag kunde inte koncentrera mig. Snygga killar med snygga kroppar - som svettas! Yummie!


VÄLGÖRANDE ÖRTTEE OCH SÅNT DÄRA..

Här sitter jag och dricker bantningstee och har precis ätit fil med boveteflingor, banan och bär i.

Efter skolan så gick jag ner till byn och upptäckte att svedala har en hälsokostbutik, jag blev glad! Mitt glada humör sänktes när jag började prata med hon som jobbade där.. Hur tråkig som helst och verkade inte ha någon större koll på sakerna i butiken.. Dvs hon var inte till stor hjälp! Jag ville ha ett tee som var bra för förbränningen och jag hittade något skit så jag köpte det. Det luktar inte gott alls, men smaken var helt okej. Jag köpte något annat te med som är utrensande och genomskäljande, ska bli kul och se om det fungerar. Undrar hur det smakar.

När jag för ett tag sedan provade detox så fungerade det faktiskt. Hyn blev bättre. Jag drack dock inte det i 20 dagar som man skulle göra och jag höll mig heller inte udan från alkohol så längre. Men det fungerade iallafall det taget jag höll på med det, och då är det ju kanon!

När jag var på väg till bussen så såg jag Oskar, jag smög mig på han och gav han en kram :) Sen följde han mig till bussen. Snart ska jag träna (tror jag). Jag borde!! Var är min ipod och varför är den inte laddad??

VUXENPOÄNG!

Vore det helt jätte fel att ta en smirnoff ice nu innan man ska iväg till skolan? Lekitonen hade kanske blivit lite roligare..

Idag börjar min lektion kl 2, så nu väntar jag i stort sätt bara på att klockan ska gå så jag kan ta bussen, så jag kan komma till skolan, så jag kan komma hem, så jag kan träna. För idag SKA jag träna! Jag blev väckt av ett sms av Lisa vid kanske halv 9 tiden. Väckt!!

Jag har börjar fundera på att börja dansa igen, det är skit kul! Man jag kommer säkert på betala det själv, och där sluta jag tänka på det ja. På torsdag ska jag föresten till frisören och klippa mig lite. Det betalar jag själv nu för tiden, vuxenpoäng till mig!

JUST DENNA NATTEN

Inatt drömde jag att jag låg på golvet och hånglade med Mark Wahlberg. Det var hett! Jag sa också till han att jag var skit rädd när jag såg filmen Fear som han varit med i för flera år sedan. Märkligt.


KLOKT

Jag är självständig. Jag ville bara tala om det för mig själv.

HUR TEKNISK ÄR INTE JAG?

Jag är nog den otekniska personen som finns. Jag fick precis lånat Andree´s gamla mobil, min är kass och jag börjar bli lack på den! Ja, till den "nya" mobilen då, för det första - Hur sätter man igång den??

DOCTOR'S ORDER

Hi honey, it's me
I went to see the doctor today
Cause ever since you been gone
I had a pain deep down inside
He says there's nothing really wrong with me
I'm just missing my man
So honey please come on home as soon as you can

Doctor's orders say, there's only one thing for me
Nothing he can do 'cos only you can cure me
Says in my condition love's the best physician
He's prescribed a potion full of warm emotion
Every day a lovin' spoonful to be taken
It's the only way to stop this empty heart of mine from breakin
Won't get better till you're back again
He told me, doctor's orders need your loving arms to hold me
Darling, now I know there ain't no doubt about it
I'm so hooked on your love, I can't live without it
You're away but please don't treat me like a stranger
Doctor's orders say, one kiss from you and I am out of danger

KUSINERNA BENGTSSON

Ni är de bästa man kan ha. På torsdag ska jag träffa kusin Marie, längst till höger :)







FREDAGEN

Fredagen var mkt trevlig. Först var jag och Kajsa hemma hos Filippa och smuttade på cider. Mötte upp Ellen och josefin i malmö och satte oss på ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter. Sedan kom Oskar. Sedan kom Pade. Sedan kom Denny. Ja, en massa iallafall. Jag blev så jävla full! Jag förstod inte hur det gick till!! Vid 1 tiden åkte jag hem, så det blev en tidig kväll. Men roligt var det ändå :)




BANG BANG, MY BABY SHOT ME DOWN

I onsdags åkte jag och Kajsa in till NRJ in the park och tog några cider.. Träffade Alex och hans kompisar. Bestämde oss för att prova att gå in på Etage. Jag var verkligen inte klädd för att gå ut, jag hade inget leg med mig heller.. Så först gick Kajsa in och visade upp sin legitimation och skickade sedan bak det till mig och sen så visade jag upp hennes som hon precis visat. Jag kom in! Sjuukt! Haha. Dåliga vakter kan man ju säga, fast det var ju bra för mig ;) Efter etage drog vi alla hem till Alex  - och somna sedan..

Här kommer två svettiga bilder.

Kajsa och jag :)


Alex och jag

DISTURBIA



LET'S MAKE A MESS.

Idag kom jag till skolan halv 9 för att ha möte och valde kurser. Det visade sig att kursen jag skulle läsa på hela dagen började kl 2!!! Haha jaha. Imorgon börjar jag halv 1. Ganska najs ändå.

Thahaha! Jag städar mitt rum. Jag gör det när jag är uttråkad eller när något oroar mig. Idag är det båda sakerna.  Jag hittade iallafall stegräknaren som vi lånade från skolan från 1:an i gymnasiet. Den dära som vi skulle lämna tillbaka.. :D Haha. Nej om man ska återgå till städandet och lyssna på hööög musik.

SKRIKER

Jag har sovit, hm, kanske sådär 3 - 4 timmar inatt. Fyyy faaan! Jag är trött och förbannad. Men inte är jag förbannad på att jag inte kunde sova nej. En heeeeeelt annan sak! Jävla mög-bög!


BACK IN THE DAYS..

Idag började jag 4:an ;) Känns konstigt att vara tillbaka på skolan, jag har fått busskort idag iallafall, skönt! Det har jag saknat. Efter skolan åkte jag hem och slänge i mig en bulle och bytade skor och tog sen bussen in till malmö. Jag har haft en helmysig dag, jag har åka trampebåt eller vad det heter, mysigt, druckit tee och gått runt och runt. Sen så har jag fått denna :D Han ska sova hos mig inatt.



Jag har så jäkla ont i mina fötter! Imorgon blir det bekväma dojjor kan jag säga! Nu ska jag duscha av mig malmö.. Höres! Xx

IDAG DÅ

Idag har jag varit i malmö, inte ett piss i klädväg köpte jag! När jag väl hittade något så var det antingen för stort eller för litet.. Jag handlade iallafall lite smink och sådant. Skit tråkigt är det att köpa.

Jevlar vad rött mitt hår var för ett tag sedan! Jag och lilla Nikki. Hon har växt som jag vet inte vad nu!


Imorgon börjar jag 4:an. Haha! Nu ska jag gå, är så sjukt uttråkad!
Xx

JULKLAPPAR..

Inatt drömde jag att jag skulle få en julklapp av Kajsa. Fy vad nyfiken jag var, jag hann aldrig få den för jag vaknade. Haha.


Gårdagen gick bra, med börllops festen. Vi fixade fram maten, drickan och såg till så att allting var bra och framme. Eller ja försökte se till det ialllafall hehe. De verkade iallafall nöjda så det är huvudsaken :) Idag ska jag in till malmö. Tråkigt på en söndag, jag vet. Men jag måste handkla något nytt, jag har INGA kläder!

FY FAN!

Fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan

"VI BRUKADE GÅR NER VID GYMMET OCH KYSSAS"

Jag är fortfarande förkyld. Hostig, hes och snorig. Jätte mysigt. Jag är snart inne på min tredje kopp tee idag, jag väljer mellan smakerna vanilj och nypon. Svårt, de andra två kopparna har jag tagit vanilj, det får bli nypon! Herre gud vad jag springer på toaletten hela tiden.

Imorgon ska jag hjälpa till på ett bröllop, lite extra pengar rakt ner i fickan är aldrig fel.. Ikväll funderar jag på att dra till malmö festivalen en sväng. Jag orkar egentligen inte på grund av min förkylning plus att jag måste orka jobba och vara väldigt trevlig imorgon. Men jag har ju nästan lovat två personer att komma. Men bara nästan.

Här kommer en bild från 1:an. Tror det är 1:an iallfall.. Allvarlig och lite rundare om kinderna och direkt från kockum fritid. Jag kommer knappt ihåg den dagen, förutom när vi åkte dit och vi pratade om vi hade sminkat oss eller inte, efter som vi bland annat skulle bada. Haha! Sen kommer jag ihåg att vi badade då och att vi åt. Gud så länge sen det är ändå! Men jag blir inte klok på om det är från 1:an eller 2:an.. Nu när jag tänker efter..


Jag längtar tills på måndag. Inte för att jag ska tillbaka till nisse, nej fy för! Men jag längtar till något annat den dagen :) För övrigt så finns där inget bra på tv. Inte ens på Mtv, skit musik!

FÅR JAG CHANS PÅ DIG?

Idag har två stycken frågat chans på mig. Jag sa ja till båda.

IBLAND BLIR DET BARA SÅ ;)

Pade - jag laddar min data med lite filmer så kan vi se några nästa vecka. Vad gillar du för några?
Jag - okej, INTE skräck, jag blir så rädd!

Det blir tyst en stund,  sedan..

Jag - ooohh! ps i love you!
Pade - love you 2.
Jag  - amen, det är en film!

Hahaha, tack Pade ;)

SUNNY OLD SWEDEN

Regn regn regn. Fy fan vad tråkigt väder det är. Förkylning på det också, mhm! Jag har knappt kunnat sova inatt, näsan rinner, men hostar, täppt i näsan. Jag vaknade med ett ryck och kom på att jag hade nässpray i en låda på mitt rum. :)

Imorgon är det löning för min del :) Fast jag får såklart inte så mycket eftersom jag knappt har jobbat i sommar.. Men najs med lite pengar ändå! Börjar inte malmö festivalen imorgon? Hm, jag vet inte om jag ska gå, jag gillar inte festivaler, där är så mycket folk.. Som går med barnvagnar och hundar. Hur jobbigt är det inte med barnvagnar överallt och hur synd är det inte om hundarna? Maten är äcklig och onyttig, och artister som kommer uppträda där vet jag säkert inte ens vem det är, haha. Jag låter som en gammal tant. Fast jag kommer säkert gå dit ändå någon dag.. Jag sticker hellre till slagt ;)

Nu vill jag bli frisk.

:(

Jag är rädd. JA! Det åskar och blixtrar ju, OCH REGNAR. Jag hatar det, ska jag kunna sova själv inatt är det tänkt eller?!

DATE?

Ja då är man förkyld nu då, det var visst inte bara att jag var trött som jag skrev igår. Har mått dåligt hela dagen idag, men jag klarade mig igenom jobb, puuh.

Idag när jag var på jobb så gick jag in på taoletten.. När jag återgår till jobbet igen så säger en i personalen till mig.

- Hur gick daten?
Jag - Va? Daten?
- Ja, hur gick din date?
Jag - Vad pratar du om?

Sen förklarar han att han bara skojar med mig o säger sedan "Ja du gick ju in på herrtoaletten"

HAHA!

TACK TJEJER! :) <3

Lördagen var så jäkla bra, det var så sjukt roligt! :D

Först åkte jag hem till Emelie, vi gick direkt och käkade vars en sallad, sedan mötte vi upp Kajsa och sedan gick vi hem till Emelies lägenhet igen för att fixa oss, dricka och snacka massa skit ;)

När vi tyckte vi var klara gick vi till Emilia, Emily och Josefin på lite ännu mer förfest och sedan blev det slagt. Sjuukt rolig kväll! Jag vill ha kvällen igen haha. Jag skulle sova hos Emelie, så vi gick från slagt till södervärn. GICK! Förstå hur långt det är! Är man för snål för att ta taxi så är man, haha. Tack för en skit ball och tokig kväll tjejer! <3 :)

FUCK

Fuck vad jag är nervös!!!!!

GOING OUT TONIGHT

Goddag goddag!

Idag är jag jätte trött, jag börjar få problem med att sova igen, märkligt. Jag förstår inte varför.

Igår fyllde min farmor år, så vi var där på kalas. Det bjöds på äcklig smörgåstårta, som jag inte tåler, även om jag hade tålt det hade jag inte velat äta det ändå, så äckligt! Det var mycket trevligt, speciellt när alla vi kusiner samlas, allt fnittrande haha.

Idag blir det utgång, woohoo! Jag är nästan helt pank så vi ska dricka som bara den innan vi sticker ut, för idag tänker jag bara betala inträdet, haha. Nu börjar min klädångest att komma. Jag har verkligen INGENTING att ha på mig, det finns inget i min garderob, bara tråkiga saker. Faan!

Här kommer en bild på Quila när hon dricker ur min mugg med vatten i, haha.


Nu ska jag in till grannen. Xx

1 ÅR

Idag fyller min första tatuering 1 år! :)

GRATTIS CARLSSON!

Som blir 25 år idag! Bara fem år kvar till 30 ;) hehe.


Idag har vair en jobbig dag på jobb. Eller nä inte jobbig, men det blev inte alls som jag hade tänkt mig, inte det minsta. Det var föresten en som frågade mig idag var jag kom ifrån. Bara säger jag, ;) Jaha, men är du svensk då? JA!

Det dummaste jag har hört!

IT WAS A GOOD WORK OUT

Nu har jag varit och tränat, mina ben fick sig en rejäl omgång idag! Efter träningen så cyklade jag och syrran till pizzerian och beställde sallad som vi tog med oss hem. Medans vi väntade på maten skulle bli klar så spelade vi lite, hihi. Bättre förebild än mig finns alltså inte. 

Nu mår jag inte bra. Till salladen så får man bröd med. Jag tog lite, för jag tänkte att jag skulle tåla lite iaf. Men icke sa nicke. Nu är min mage igång.


Nej, om man skulle gå och duscha? Eller nää, vi skiter i det idag vettja! Lukta svett uppskattas väl alltid. Ikväll ska jag och Andree se på 27 dresses :) Xx

LITE BILDER BARA






TRÅKIG LÄSNING

Idag är det träning som gäller. Förra veckan tränade jag 4 dagar.. Jag ska försöka hålla detta nu, jag måste verkligen komma igång med träningen igen. Jag tränade i måndags, ska träna idag, på fredag och sedan på söndag. :)

Imorgon ska jag jobba, usch :( På fredag ska jag nog med pappa till optikern (det blev inte sist jag skrev att jag skulle) lite senare ska jag hem till farmor och på lördag blir det utgång. Måndag tisdag och onsdag nästa vecka blir det jobb. FAN. Ohh, snart får jag lön. Bara 2 veckor till..


GRILLAD KYCKLING

Idag gjorde jag det. Idag åt jag en liten bit kyckling. Om någon läser, som inte känner mig, så är jag vegetarian. Jag vet inte vad jag ska tycka, eller säga. Stackars kyckling. Det känns som den vet om att jag åt den.


STÄDA STÄDA VARJE... TISDAG?

Puuuh. Idag har jag och syrran städat, jag är helt slut. Ränsat bland alla gamla kläder, vad man vill spara och vad som ska slängas.. Jag är nervööös! Jag pratade med chefen innan, jag ska vara helt själv på coop! Jävla skit! Jag vill ha ica.

Jag är stressad.Jag vet inte alls varför. Jag åt precis lite, jag slängde i mig maten. Varför? Det känns som jag måste hinna med skit mycket idag, men jag vet inte vad det skulle vara, mer än och städa då? Andas in, andas ut, andas in, andas ut.

EDIE SEDGWICK

Jag vet inte vilka ord jag ska använda. Fantastisk, vacker, glamourös.

ETT MORGON INLÄGG

Ja, då har jag varit uppe i sådär en timme redan. Jag har ingen aning om varför jag är uppe såhär tidigt. Kunde inte sova mer, så jag gick upp och åt. Andree tycker jag är helt otrolig. Jag äter hela tiden. Igår hade jag precis tryckt i mig 2 stora kanelsnäckor, när jag sedan säger att jag ska gå ner och göra varma mackor. Han tittade på mig som om jag vore från en annan planet. :)

Min tatuering kliar. Jag längtar tills den är helt läkt. Mamma och pappa har sätt den nu, skönt så jag slipper gömma den. Svårt ställe att gömma en tatuering på ;) Såja, nu börjar jag bli hungrig igen. Som det har regnat och blåst inatt, jag blir ju helt rädd!

YOU'RE THE BOSS, APPLESAUCE!

Idag har jag tränat. När jag var på väg hem pisseregnade det, och jag cyklade.. Till och med mina trosor var blöta när jag kom hem. Det var hemskt att cykla i det blåsiga och regninga vädret, det pisskade mot ansiktet.

Imorgon ska jag till optikern.


HMM..

"so if you can't be with the one you love. love the one you're with?"


JAG & ELA

Ela är super söt på denna bilden! Jag surar bara däremot :p

HEJ

Jag fick bara lust att skriva en rad.


FRISYREN & TATUERINGEN

Igår var det förfest i malmö, det var tänkt att vi skulle till slagt sen.. Men efter en stund på förfesten så gick jag och några andra och satta oss på möllan och tog lite drinkar, helmysigt :) Sen blev det bara så, ja, rätt var det var så satt vi på bussen hem. Det gick så snabbt så jag knappt han med, haha. Förlåt Emilia att jag försvann, jag ska gottgöra dig.

Idag har jag och Andree varit inne i malmö en sväng, kikade i lite affärer, köpte en film minsann :) Sedan åt vi på vg gården, mumms! Nu är jag hemma och är helt jäkla slut, jag begriper inte varför.

Ja, det är inte den bästa bilden. Men här ser man iallfall någorlunda tatueringen och nya frisyren :)

RSS 2.0