TORSDAG

Idag har jag jobbat, först från 13 till 17.45 och sedan direkt till kockum och jobba där. Så duktig jag är. Yeye. Imorgon är det paar-teey, halloween fest hos Cecilia. Ska bli så roligt!

JAG VILL HA PENGAR NU

Igår jubbade jag. Från 13- 21.15. Senare på kvällen så kom Robin hem till mig, han snodde bilen. Haha! Vid två tiden åkte han hem igen. Jag gick upp klockan 8 imorse! För jag skulle till den jävla tandläkaren, och snart ska jag iväg och jobba. Från 13 till 19. Jag kommer vara sjukt trött idag! Jag måste snart göra mig klar. Orkar inte :(

Jag är sjukt sugen på thaimat! Ska försöka käka det ikväll. Om jag orkar ta mig dit efter jobb.



PARTY PARTY

I lördags var det fest för kusin Marie. Det var skit kul, jag hade så jävla roligt! Kul att alla kusinerna var med :) Det märks vem som tillhör familjen Bengtsson, haha. Alla andra sitter ner, men inte vi :P


FREDAGEN

I fredags träffade jag först Emelie och sedan åkte jag hem och städade. Sen på kvällen tänlte jag och Robin gå ut och äta och gå på bio. Vi kom in till stan men gjorde typ inget av det, haha! Det blev för sent för att gå på bio så vi sa att vi skulle käka då iaf. Jag bestämde resturang, och jag var ju såklart stensäker på var den låg. Not. För helvete, jag hittade inte skiten. Shit.. Jaja till slut hittade jag den. Fast vi åt aldrig där, vi tog med maten hem istället sen tog vi taxi hem och drack 2 flaskor vin. Haha, vilken dag! Det blev inte som jag hade tänkt mig men det var mysigt ändå :) <3

JAG FICK EN BIOBILJETT

Helvete vad trött jag är! Jag är rent väck. Idag har jag träffat Emelie <3 Så mysigt, alltid lika roligt att träffa dig vännen.

Idag när jag satt på bussen fick jag en biobiljett :D Så glad jag blev! Så lägligt det kom, för jag ska på bio idag. Äsch, Robin kan gott bjuda ändå :p Mohahaha! Nej vad taskigt. Nu måste jag städa.

A LITTLE RUNAWAY

Idag har jag bara jobbat. Jag är helt slut i huvudet. Först maxi och sen direkt kockum. Najs.

Imorgon ska jag träffa Emelie på dagen, eller på morgonen. Jag ska ta bussen 11, fy fan! Sen på kvällen blir det kanske bio och kanske middag :) Mys.

Jag är rent jävla pank nu! Helvete, låt studiebidraget komma snart! Fast iof så kan jag inte göra så mkt med de pengarna. Måste ha till min och Filippas fest. Skit också. Synd jag inte är rik.

JJ = JOBBANDE JOHANNA

Jag vaknar alltid runt klockan 9 på morgonen och är kissnödig! Onödigt och jobbigt dessutom.

Idag ska jag jobba hela dagen. Börjat 1 och slutar 5. Sen ska jag iväg till kockum och jobba där till klockan 9. Jätte kul!

Imorgon är det fredag, helvete vad denna veckan har gått snabbt! Jag vet knappt vad jag har gjort..  Men jaja, skönt är det iallafall att det snart är helg, på lördag är det fest! Sup och svälj.

Jag blir glad av denna bilden, jag och plingis <3 Vi är otroligt vita i ansiktet, kolla min kropp så brun den är! Det är kanske ljuset.. Eller så har vi helt fel färg på sminket, haha. Yeye, det är iallafall du och jag på bilden, love you honey.

GLASÖGONORM

Nu har jag och pappi kommit hem, hämtade glasögonen och gick och kollade i affärer medans pappa var inne på expert och skällde.

Jag handlade en ny foundation, den såg så rolig ut så jag var tvungen att prova den. Inte för att jag behöver någon ny liksom..

Sen skulle jag och pappa käka, wook då. Som jag hade längtat efter det! Tror ni jag fick min jävla wook? Nej! Vi går fram och jag frågar om dom har stängt, då säger människan att det är okej. Sen ska jag beställa, då säger han att jag ska ta det på engelska. Jag blir chockad. Sen beställer jag och sedan frågar han sin chef något och hon kommer och säger att dom har stängt! Hur förbannad blev inte jag! Hur i helvete kan en jävla idiot som inte snackar svenska jobba på ett sådant jobb där det innebär att prata med alla olika sorters människor?! För det första så kan inte alla engelska.. Först kan han inte språket och sedan får man ingen mat där heller!

Så akta er från en engelsk talande person som jobbar på burlöv center, i wookmaten. Idiot!!

Det ska föresten bli kul att kunna läsa texten på tvn lite mer tydligare nu. Och inte flytta fram soffan, haha ;)

ONSDAGS FIKA

Klockan ringde 9 imorse. Fy fan vad trött jag var. Men jag får skylla mig själv sov låg och pratade i telefon för länge igårnatt. Idag när jag skulle fika så kom Robin och mötte mig vid bussen, så gick vi till skolan, sen ringde jag Lisa och hon skulle vara snäll och också gå och möta mig vid bussen. Men vi hade tydligen gått om varandra, så hon fick lite extra motion. Hihi. Sen fika vi :)

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, vi ska åka och hämta mina glasögon idag. Jag ska inviga dom ikväll när jag ser på Greys anatomy, hehe. Mmm. Jag älskar mörk choklad, det är så jävla gott!

COME ON BABY, WE AIN'T GONNA LIVE 4EVER. LET ME SHOW YOU ALL THE THINGTS THAT WE COULD DO.

Imorgon blir det fika med Lisa :) Sjukt länge sen, jag ser fram emot det. ;D
Jag har festat 9 helger i rad. Shit, fatta så mkt pengar! Det är dags för en vit helg. Förra helgen skulle vara en vit.


IT MAKES YOU BURN TO LEARN I'M WITH ANOTHER MAN

Igår jubbade jag, från 14 till 21.15. Duktigt duktigt. Jag var helt slut när jag kom hem. Robin kom och mötte mig när jag slutade :) Jag var död!

Idag har jag varit i Malmö med min kusin, vi kollade runt lite, käkade thaimat och sen tatuerade hon sig. Den blev skiit snygg! Jag blir helt sugen själv på att tatuera mig igen när jag ser någon annan göra det. Jag bokade iallafall en tid till att fylla i min som jag har i svanken. :) Mamma höll på att bli galen när jag sa jag hade bokat tid. Jag hann knappt prata klart och berätta att jag bara skulle fylla i den föräns hon nästan skriker "vaa?!". Haha

Idag är det desperate housewives, woho!


MÅNDAG

Usch, jag är nervös!

HELGEN

I fredags var det myskväll med Kajsa, filmer och massa onyttiga saker, fy fan så gott det var! Vi däckade båda två i soffan. Sen på morgonen när jag vaknade hade jag så jävla ont i röven, ska aldrig mer sova i den soffan :p

Igår var det kalas hos min kusin. Mkt trevligt, jag pimplade vin. Haha. Nej men lite toppad blev jag,. lagom till vi skulle åka hem. När jag kom hem så gick jag hem till Filippa, där Matilda, Rutger och Robin var. Ruter hade varit snäll och hämta Robin. :) Sen drack vi mer vin.

Haha! Jag var tvungen att lägga upp denna bilden, jag varnade honom. Antingen facebook eller min blogg!


IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE

Idag mår jag hyfsat bra, tack gode gud..

Haha! Idag skulle jag ta bussen till Svedala för att träffa Robin en liten stund. Det var bara det att jag hoppade på fel buss när jag stod i klågerup. Så jag tog Lunda bussen ist. Så typiskt mig! Jag hoppade av på första bästa hållplats för jag tänkte då att jag kunde gå tillbaka. Men icke! Det var ju hur långt som helst. Så jag ringde mamma så fick hon komma och hämta mig, där stod jag ensam på 108an mitt emot en jävla bonnagård. Hahahaha!

Jag ringde till Robin när jag precis hoppat av bussen

- asså.. det kan hända att jag blir lite sen..
- jaså, vad har du nu gjort?
- jag tog fel buss..

"YOU HAVE MADE A HARD BOY BLEED"

Imogon är det fredag.. På dagen ska jag träffa Robin en stund tror jag :) Sen på kvällen ska jag träffa frugan min :) Det blir myskväll med film och godis :) <3

Jag har ingenting att skriva. Jag har bara varit hemma idag igen, så tråkigt :( Men imorgon är jag frisk som en nötkärna! Haha. Man kan ju alltid hoppas.


TUSAN

Syrran åt upp min mat som jag hade tänkt att ha idag, de goda rästerna sen igår. Tusan.

YOU'RE GONNA SAVE ME FROM MYSELF

Fortfarande sjuk ja.. Såklart, varför vara frisk när man kan vara sjuk?! Åhhh!! Tror inte jag ska jobba ikväll heller..

Imorgon är det fredag! Jag har inget bestämt för en gångs skull. Och på lördag ska jag hem till kusin Marie som fyller år, släktkalas. Ska det verkligen bli en vit helg tro? Jag ska försöka. Jag är sjukt sugen på kanelbullar!

Jag och syrran



GONNA CHANGE MY WAY OF THINKING, MAKE MYSELF A DIFFERENT SET OF RULES

Fortfarane sjuk :( Jag ska nog till doktorn, i och med att jag varit sjuk så länge. Eller förkylningen suttit i så länge. Skit!

Snart börjar The Hills, yes!

I miss you.

REDHEAD

Jag saknar mitt hår lite nu. Jag vet inte om jag ska låta det växa ut eller om jag ska fortsätta ha det kort.

Jag hoppas jag är frisk imorgon! Jag kan inte hitta min mobil laddare. Den är verkligen helt borta :S Panik!


SYND OM MIG

Usch vad jag inte har mått bra idag. Jag har sovit störta delen av dagen. Jag vaknade och frös som in i helvete, jag har aldrig skakat så mycket! Så jag tog en dusch, det var hemskt. Det kändes som jag skulle trilla ihop. Sen somnade jag om igen och sen vaknade jag jätte svettig. Fy fan.

När Mikaela kom hem från skolan och hon såg mig så sa hon bara "oj". Hehe, det känndes ju bra.. :p

Nu mår jag bättre, så det är skönt. Nu ska jag äta ananas.

RYGGONT OCH FEBER

Igår hade jag så ont i ryggen att jag knappt kunde gå. :( Jag vet inte vad jag har gjort. Jag fick iaf lite massage och Andree kom med värmeplåster till mig, eller vad det heter.. Jag har inte lika ont idag, men är jävligt öm och stel.

Imorse när jag vaknade hade jag feber. Jag blir aldrig frisk asså! Jag är så sjukt trött på att vara sjuk!

Synoptik ringde mig för en liten stund sedan, mina glasögon är färdiga :) Så ska bara hämta skiten också :)

Fan så rik jag är, en hel tjuga.


PINSAMT!!

Jag är så pinsam. Fan asså. Jag tror jag dör lite. Haha


CICCI 20 ÅR

I lördags var det ännu ett födelsedags firande. Jag har dock inte ett jävla foto på Cicci som fyllde år, trist. Jag va full, jag sjöng på bussen, typ sådär halv 9...




SURPRISE!

I fredags var det surprise party för Lisa :) Det var käk, dricka och singstar hos Diana :D



WIG-WAM BAM, GONNA MAKE YOU MY MAN

Då är det onsdag.. Idag har jag fikat med Lisa och Diana :) Hampus bjöd på kaffet, najs! Hehe.

Nu ikväll har jag tränat på friskis, så jävla duktig jag var. 1,5 h tränade jag. Nu äter jag choklad.. Yeye, ibland måste man bara.


FIKA

Det ända jag har gjort idag är att fika. Fika och prata. Bra att det är något socialt iallafall, och bra att jag bara fikar kaffe och te. Man vill ju inte bli fet :p Sen att jag inte tåler något som man kan köpa i fiket är ju en annan femma ;)

Imorgon blir det mer fika och sedan ska jag träna :)


Min lektion idag var inställd! Så jävla typiskt!

LEKTION? DUSCHA?

Idag ska jag ha lektion. Kors i taket. Jag känner inte alls för att göra mig klar. Orka duscha! Måste väl då.. Efter min lektion så ska jag träffa Robin en stund. Jag kräver en fika. Helst en innan lektionen med, haha.

Jag har träningsverk i min mage.

SHAKE THAT THING!

Nu har jag och Andree varit och tränat! Så jävla duktig jag känner mig. Jag hade ingen motivation och har varit dö trött hela dagen, alltså fruktansvärt. Men jag var duktig och tränade på riktigt bra ändå :) Sen åt jag en sallad, jag orkade inte göra någon riktig mat så jag handlade salladen på pizzerian :p


Vad ska man göra nu då? Jag vill bara äta en massa. En fet pizza hade varit gott! Jag har inte ätit det på sjukt jävla länge, tack vara gluten skiten. Och jag är för lat för att göra egen.. Fruktsallad hade också varit gott. Eller glass... Jag kan fortsätta i evigheter. Jag är sugen på att äta då ja..


A ROCK 'N' ROLL QUEEN..

Idag har jag träffat frugan, vi fika såklart. Sen handlade vi lite. Vi är bäst på att pruta, haha ;) <3

Jag är jätte trött, konstant. Jag vet inte vad det är. Det kan kanske bero på förkylningen då, som aldrig går över! Jag är trött på det! Eller kanske för att jag slarvar me både maten och träningen.. ? Jag ska iallafall träna så smått idag hade jag tänkt.

Jag har gjort av med ca 300 spänn idag, på en massa skit! Fan också!

NGT IMPULSIVT

Idag har jag handlat strumpor, på ica maxi. Hehe.

Jag vill göra något impulsivt nu. Typ åka och pierca mig i tungan eller något. Jag vet inte om jag hade vågat, lite sugen är jag.  Mm..

Jag längtar till nästa söndag, Gossip girl. Fan vad bra det var! Helvete, låt veckan gå fort!

<3


LITE IGÅR

Ja.. Igår åkte jag till Svedala på förfest hos Danne, sen tog vi bussen in till malmö och stack till Ice. Stammisar där nu, haha. Sen stackvi till Breeze, skit tråkigt. Skit musik, eller ja, sådär iaf. Jag gillar inte att dansa till den dära rosa helikopter låten och sånt... Fula folk, en tjock tjej som hade dragit upp linnet så hon visade halva magen. Äckligt! Inte ens om jag hade haft snygg mage så hade jag gjort så. Nej jag drog ganska så snabbt..  Är det bara jag eller har jag väldigt många åsiker idag?

Min klack på skon gick sönder igår. Jag märkte det idag, var fan är klacken?? Det var ingen hög klack på skon men ändå, dom kan man ju hotta nu! :(

Syrran ska ha några kompisar här nu ikväll, sova över och sånt shit. Kul.. Kan hon inte tänka lite på mig liksom? För fan, tänk på de som är bakis.. Tror inte jag får sova så mycket inatt :p

Idag har jag träffat Oskar :) Han är så go :) Nu ska jag snart äta lax, mums!


VARFÖR ÄR JAG BAKIS?

Jag mår skiit! Helevte vad jag bara vill att denna dagen ska gå, så det kan bli imorgon. Imorgon kommer bli en bra dag säkert. Då börjar Gossip Girl. Ja och syrran fyller år men det var inte så mycket det jag syftade på.. Inget kalas iallafall, skönt! Men fyy..

Den senaste tiden har jag börjar bli bakis dagen efter. Hur fan kan detta komma sig? Nu vet jag hur det känns, usch. Jag vill tillbaka till mitt gamla jag, haha. Det var bättre för, som man brukar säga.

Snart kommer Oskar hit. Vi ska vara döda tillsammans.. Ska jag göra mig iordning? Nee, han får stå ut med att jag ser ut som jag gör idag.

Och föresten, Lisa; Breeze var skiiit! Jag går inte dit igen. :p

TÖRSTIG

Nu har jag fått hem lite cider tills ikväll. Så fan frugan, nu måste du komma, du har inget val längre ;) Jag är sugen på att ta en redan nu, de ser så goda ut där de ligger i påsen..

Fan jag måste klippa mig. Det börjar bli så jobbigt, man kan liksom inte fixa det som man vill längre. Åh!

UTGÅNG?

Det blev inget jobb igår. Jag mådde skit! Jätte konstigt.. Men idag mår jag bra, känner mig sliten bara..

Ikväll ska jag träffa Kajsa. Vi ska till ice, var annars liksom? Jag tror det blir en ganska så lugn kväll.. Båda är trötta. Fast man vet aldrig.. Inte med oss ;p Ah jag vet inte vad jag ska skriva, helt tomt.

Jag älskar dena bilden! Nice!


JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA HÄR

Helvetes jävla mög vad jag är trött! Jag tror jag ska gå och lägga mig en stund. Ställer jag mig upp nu så trillar jag nog ihop. Det känns så. Jag måste få sova ut snart, har ingen energi.

Halv 8 imorse vaknade jag av ett sms, men yeye. Min klocka skulle ändå ringa 8 så.. Ikväll ska jag jobba. Jag vet inte om jag ska skita i det ikväll. Mår jag som jag mår nu så skiter jag i det.. Faaan! Nej om man ska sova en stund? Kan behövas.


Ela - ja det är till att sätta på sig lite smink och en bh.

SO LETS GO HOME AND DRAW THE CURTAINS.

Vilet jävla pisseväder det är idag! Jaja..

Vid halv 3 tiden så åkte jag till svedala, fick ett nytt busskort :) Sen åkte jag med Robin in till malmö och så handlade jag present till syrran som fyller år i helgen. Sen handlade jag mascara och spray till mig själv :p

Snart börjar greys anatomy! Sen ska jag se på satc filmen :D


IT WAS THE BEST OF TIMES, IT WAS THE WORST OF TIMES.

Jag har gjort något, något ganska så dumt. Inge vidare genomtänkt. Väldigt impulsivt om man säger så.

Det var hemskt. Nej det var inte hemskt. Det var blandade känslor. Det känndes jätte bra och jätte dåligt. En sak som är säker, jag vet vad jag vill nu. Nej det känndes föresten inte alls det bra, mest dåligt. Och det var ju bra faktiskt. Annars hade jag nog blivit rädd.

Nej detta var inte så dumt gjort ändå. Nu känns det ju bra! I efterhand då liksom. Men vi lämnar det här. :)

RSS 2.0