SKORPIONER.. är allt jag säger

Jag sökte på skorpion inne på google. Denna bilden fick jag upp. Haha.


JUST NU

Se vilken liten sötnos som ligger i min säng just nu, Nikki. Under veckan jag varit borta så har hon växt så jäkla mycket!


INDIANA JONES

Igår var jag och Andree på bion (igen) och såg Indiana Jones filmen!

Harrison Ford är fortfarande så jäkla snygg! Helt otroligt. Andree tyckte att vi skulle köpa servetter till mig innan vi skulle se filmen. Jag förstod inte varför. Så sa han bara "Harrison Ford är ju med i den" Haha.  Filmen var jätte bra tyckte jag. Harrison var bra, men kan han vara något annat? :) <3

HUSET FULLT

Igår kom det tre vovvar till oss som vi skulle passa. Så samanlagt var här fem cockrar hemma hos oss :D

Här är jag och Ginnie eller hur det stavas :) Så jäkla fin hon är. Hon och Nikki liknar varandra :)

GET CARRIED AWAY

JAG ÄLSKAR SEX AND THE CITY FILMEN!  Jag vill se den igen

HÄR ÄR JAG

Har ni saknat min blogg? Klart ni har.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har haft det jätte bra i Bulgarien, sol, v'ärme, drinkar och shopping ;) Hah. Maten var äcklig, bara fet mat. Tur där fanns sallad och bakad potatis, mums. Nä, jag har faktiskt inget att skriva, eller jo det har jag kanske, men jag orkar inte.

Oh, har någon föresten sätt sex and the city filmen? Såfall, var den bra? Jag ska kanske se den ikväll, hoppas på att få se den ikväll iallafall :) 

NU ÄR JAG HEMMA FRÅN BULGARIEN!!

Det har varit underbart! :) Och om ca två veckor bär det av till Korfu ;)

VI VANN! BULGARIEN NÄSTA ;)

Igår vann jag och Andree 700 kr på en spelmaskin! Hur sjukt jävla bra är inte det!? :D

Imorgon åker jag till Bulgarien! Jag har börjar packa lite, det är svårt att packa. Man ska inte ha med sig för mycket, för man lever nästan bara i bikini. Men sen på kvällen då? Och när vi ska ut? Tänk om man handlar jätte mycket, då är det bra med mycket plats i väskan. Men tänk om man inte handlar speciellt mycket alls då? Ja, se så svårt det är. Än så länge har jag packat ner 3 klänningar, bikinis, handduk, ett par skor och underkläder.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Fy fan vad jag är bra! Allting var underbart! Jag vill göra om det igen!



DAN FÖRE DAN

IMORGON TAR JAG STUDENTEN! Woohoo! :D Fy fan va kul det ska bli! Idag ska jag fixa och städa.. Jag har handlat champagneglas idag som jag ska ha imorgon :D

EN FYLLA

Av Pade ska jag få en fylla i studentpresent. Ibland är han generös haha

JAG & NIKKI




FÖR JAG TAR STUDETEN OM 3 DAGAR!

Städa städa och städa. Jag hatar att städa, men det måste ju göras nu inför studenten. 3 dagar kvar idag! :D

Jag går även in mina skor som jag ska ha på studenten. Dum som jag är så har jag inte gjort det innan :( Jag har tröttnat på att blogga.. Eller så är det för att jag aldrig har tid till det längre. Skärpning Johanna, skärpning!

Jag funderar på att boka en tatueringstid.


VECKAN..

Här är jag och Steffa på väg till Filippa som tar studenten! :D



Min älskade studentunge!


Mina student flickor! :) Vi drog till Amiralen, så jääkla roligt! :D


Jag tycker iallafall att vi är tjusiga!



Dagen efter så tog Emelie studenten! Det blev tyvärr bara en bild.. Iallfall så stack vi till Slagt på kvällen. Jonas sa ändå kvällens bästa när vi skulle beställa mat senare: Jag vill ha en kebab, men utan falafel!" HAHAHA! Fan vad jag skrattade.


Igår var det utgång med folk från skolan. Jag kom dit senare, så det kändes inte som att kvällen varade så länge, men roligt hade jag iallafall :D

Idag ska jag vila, jag är ganska trött efter veckan :p

EN STUDENT FLICKA OCH EN SKÅNE TÖS

Idag har jag mått piss! Nu fram emot kvällen mådde jag ganska bra, men nu börjar jag må sämre igen :( Jag har iallafall varit på Louises student idag! GRATTIS :D Hon var så söt och så glad :)

Stephanie är också här! Så himla roligt! :D

336712-240

336712-239

BILDER FRÅN HELGEN

Här kommer två bilder från i lördags, det var himla trevligt! :) Först var det förfest sedan Ice och sedan slagt. Den natten sov jag i tre timmar, fy bubblan!

336712-237

336712-238

JAG FICK EN "10 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN PRESENT" IGÅR :D

Jag fick hela Beverly Hills serien av Andree igår! Snacka om att jag blev glad! Jag kan inte slita mig från det, som jag har saknat att titta på den serien, och nu har jag hela! Glädje gott folk, glädje! :D Tack tack tack :)


SHAKE IT!

Jag hade velat dra ut en kväll, shaka asset som in, utan att dricka en droppe alkohol. Snacka om träning! Detta bara måste jag göra, iallafall försöka!

SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Efter två dagar i rads festande så är jag så jäkla hes så det knappt är sant! Det är målbrottet på hög nivå. Värst var nästan i taxin hem när jag pratade med han som körde, pinsamt var det! Det börjar bli bättre nu, min syster tycker att jag låter lite som Rachel Ray, hahah!

Jag har ett stort jävla blåmärke vid armbågen och 2 små andra runt om det, hur snyggt som helst!


RSS 2.0