Sushi?

jag skrev precis ett inlägg, och det försvann! argH!

ikväll har jag jobbat, det var faktiskt kul idag, tiden flög iväg. en lite tråkig sak är att mannen som jag hjälpt ska flytta och ska inte längra vara kvar, så vi fick säga hejdå idag.

igår fick jag en Audrey Hepburn tavla av A´s mamma! jag har redan en, men denna passar perfekt till mitt rum! :) älskar Audrey!

336712-46



imorgon ska jag och A käka på resturang och sedan gå på bio, mysigt! vet någon ett bra sushi ställe i malmö? är det gott?

Posh för Marc Jacobs resultatet!

så här ser det ut. pretty good?

336712-44


336712-43


Vill ha, nu!

336712-41



336712-42



jag vill ha dessa underbaringar! båda är från Topshop. jag har även hittat en svart volangkjol, men jag hittar ingen bild på den.

Klickat hem

nu har jag klickat hem en orbitrek! :D om ca 2 veckor så kommer den, längtar!

336712-37


Saturday night

i lördags var jag, Filippa, Andree & Rutger på Big bowl. jag beställde drinkar alldeles själv, vilken känsla det var! (jag har varit av med mitt pass i ca 3 år, men i lördags någon timme innan jag skulle iväg så hittade mamma det, vilken lättnad!). fast jag fick ändå inte visa det :/ jag beställde såklart min älskade cosmopolitan direkt. man kan aldrig prova något annat. det var riktigt roligt! :)

sen tog vi närmaste taxi hem till Ellen där vi förfestade. det var tänkt att vi skulle sticka till Kb, men majoriteten tyckte vi skulle hem till Matildas bror på fest. och så blev det.

på vägen dit började vi av någon anledning prata danska och jag & Filippa fick för oss att vi skulle prata danska under hela kvällen. haha! det roliga var att folk trodde på oss, de trodde seriöst att vi kom från Danmark! en kille svarade mig på engelska, och jag var mycket vacker dessutom. det tackar vi för. fruktansvärt roligt!

jag blev även klämd i dörren, min stortå fastnade och Filippa fick rycka loss dörren! ajajaj! nu är den öm, varig och svullen. :( igår fick jag heta halta lotta.

336712-36


Gossip girl!

ikväll har Gossip Girl premiär. klckan 20.00 på kanal 5. jag förväntar mig mycket om denna serien. hoppas den är lika bra som man har hört! :) missa inte

336712-33



Uppdaterat 21.38

jag gillade Gossip girl. jag kommer följa den :) vad tyckte du? xoxo ;P

En kanon bra dag!

Andreé har fått fast jobb! :D gud vad jag är glad för hans skull! :)

efter skolan så åkte jag till mitt andra hem, det vill säga malmö city. det var absolut inte meningen att jag skulle köpa något idag, utan jag skulle bara följa med Andree till frisören och själv boka tid. jag fyndade ett par mörka jeans med dragkedja vid anklarna. och en orange-röd kofta, till ordinarie-pris.

igår handlade jag 2 tröjor. och i helgen handlade jag massa smink, underkläder och en vit body. jag lovar att jag snart ska lugna ner mig med mitt handlade!

efter han blev snygg i håret och jag hade gjort av med ytterligare lite pengar så gick vi och fikade på Rockos cafee shop (tror det heter något sånt) och åt grillade mackor. mums.

Mmm, mys.

just nu sitter jag och A i soffan och tittar på Allt en tjej vill ha. jag är jävligt sugen på pannkakor!

336712-32


min <3

min dröm!

336712-32


tränat

jäklar vad jag är duktig! jag har sovit ca 3 timmar inatt, bakis som in i, och jag har varit och tränat idag! :)

skoj på jobb

Filippa säger: du har kakan, och du äter fanimaj den också!

HAHAH, fy fan vad jag skrattade. jag håller dock inte med henne ;)

Heath Ledger är död

336712-30



Usch, fy vad hemskt! Ibland tror man att de som är kända kommer leva för alltid.

träning

idag har jag för första gången tränat tillsammans med Andree! hela 60 minuters träning blev det. och jag fick betala vuxen pris idag, fy fan! och min favvo träningsmaskin var sönder.

för övrigt så börjar min dans snart, längtar verkligen! det är passion det.

fredag, lördag & söndag

i fredags var jag och A ute och åt god middag och gick på bio. vi såg Förtrollad, rätt så mysig film tyckte jag :) resten av kvällen var man glad och det som fanns i ens huvud var enbart kärlek, hehe.

i lördags var det 30års kalas hos Andree´s bror. underbart hus! och jag fick hålla en charmig liten bebis.

idag, söndag så borde jag plugga. jag ska snart..! fast jag vill träna med, har jag tid så sticker jag iväg. idag kommer mamma också hem från sin kick off :)

day one

nu ska jag börja träna på allvar. det ska bli skönt!

idag har jag tränat i en timme på Torup. tränade underkroppen idag.

sorgens dag

under lovet har jag äntligen tagit mig i kragen och fått några av mina skor omklackade. kan ni gissa vad? ett par av mina favoritstövlar kunde inte fixas! och jag har inte hjärta till att slänga dom, inte än.

gott folk, detta kallar jag sorgens dag.

torsdag

ikväll ska jag jobba, har ingen ork. filippa kommer och hämtar mig, brum brum. jag har börjat ta mina vitaminer igen. viktigt när man är vegeterian, jag har alltid varit så slarvig med det, men nu jäklar :)

jag har börjar få dålig syn, vet inte om jag har nämnt det innan.. undrar om jag passar i glasögon. vissa har den förmågan att se hur sjukt snygga ut som helst i det!

Grammisgalan

börjar snart! samma tid som victoria secret reprisen.. ska fråga om pappa kan spela in det på den andra teven..

nu ska jag göra fruktsallad innan grammisgalan, muums!

Breakfast at Tiffany's

den filmen har jag köpt nu under lovet för någon liten vecka sedan. och jag vet inte hur många gånger jag har sätt på den! den är helt underbar. jag älskar de klassiska och vackra kläderna Audrey Hepburn bär. och hur fint de pratar, jag gillar att de använder ordet "darling" i nästan varenda mening.

har ni sätt den? om inte så tycker jag ni ska se den :)


336712-29


stömavbrott

det har precis varit strömavbrott här i Bara. usch, jag tycker både det är läskigt och mysigt på samma gång. mysigt med levande ljus!

nu ska jag och A sjunga singstar, som mamma fick i julklapp :)

Victorias secret

fan! jag missade Victorias secret-show! jag var så inställd på att se det ikväll. jag var nog för inne i mitt kortspel, besluten att vinna.

någon som vet om/när det går i repris?

!!!

"It should take you exactly four seconds to cross from here to that door. I'll give you two"

One night with Jack Sparrow

Nyår var toppen! jag och A hade dukat och dekorerat finfint :) han var även snyggast utklädd enligt mig ;) och leva sig mer in i rollen som Jack Sparrow går nog inte, haha. riktigt roligt! natten slutade med att vi pendlade mellan två lägenheter som tur är ligger väldigt nära varandra :D vi fick även träffa polisen, dom ville veta om vi visste något om personerna som hade dummat sig, mitt emot vår lägenhet.

kvällen var lyckad! :)

RSS 2.0