UTGÅNG IKVÄLL :)

Vem ska med ut ikväll? :) Jag är laddad med Smirnoff Green Apple, haha. Fina saker, fint som snus ;) Jag är sjukt sugen! Vill ut nu, fast jag har inget att ha på mig ikväll :S FAAAN

336712-236

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?

Alldeles underbar!

Balen igår på Svaneholmsslott var hur bra som helst, jag hade så roligt! :) Maten var god och allt var bara skit bra :D
336712-235

13 OCH 19!

För tillfället så har jag inte lust med någonting. Allt är jobbigt och tråkigt. Hatar dessa dagar. Jag börjar få skallebank med, nog för jag är trött. Jag vill ha någoti affären, något mumsigt, fast vet ej vad. Jag borde plugga, men nä fy fan! Om 13 dagar är det studenten och om 19 dagar sticker jag från detta land! Det ska bli så satans skönt!

336712-234

TJEEJNAA!

Idag har jag handlat en väska till balen imorgon, handlat i panik är vad jag har gjort! Aja, väskan får duga.  Det är så härligt att vara ute sista dagen haha. Handlade även en klänning som var allt annat än plannerad att köpa, och öronhänge med föresten :) Sen ska jag inte handla mer! Jo, alkoholhaltiga drycker då ;)

Haha, vissa kommentarer man får är så jävla roliga :D Kul också att folk läser mina gamla inlägg ;) Jag borde blogga på heltid - få betlat.

VI ÄR INTE FULLA, VI HAR POLLEN ALLERGI

Precis hemkommen.. Vi blev hungriga och åt sallad och drack cider och jägermaister. Jag är inte helt nykter om man säger så. Men det är snart studenten ju! Jag längtar till helgen!! Här bjuder jag på en gammal bild på mig och Filippa.
336712-233

MAN LEVER BARA EN GÅNG..

Eller ja, vem vet?

Idag har jag träffat min favorit helsingborgare. Det var så sjukt jävkla längesen jag träffade honom, jag tror jag var typ 14 sist haha :D Trevligt var det iallafall :)

Nu ska jag snart duscha sen ska jag hem till Filippa, uppdatering säger jag bara! Idag är det föresten 2 veckor till studeten! HELT JÄVLA SJUKT!!! Och på fredag är det då balen, ska bli skoj.

15 DAGAR

Idag är det 15 dagar kvar till studenten! Jag är nervös..

Imorgon har jag prov i pedagogiskt ledarskap, kanske dags att börja plugga? Neee.. Nu sitter lilla Nikki vid mig, lilla underbaring. Hur lyckas man få filmjölk i håret? Jaja.. Föresten, när jag kom hem så var ju utelåst och jag var så jävla förbannad!


WHISKEYRÖSTEN.. ?

Plugg plugg och plugg!

Jag har alltså ingen lust, är så trött på läxor. Vill ha helg. Just nu är jag ganska så väldigt mycket hes i min hals. Jag undrar om det är från helgen, den sexiga whiskeyrösten som kommer nu i efterhand eller om det är förkylning på gång. Men jag mår fint, fint som snus. Nåja nästan iallafall :)

I'M WAITIN, WAITIN ON A SUNNY DAY

Var är sommaren? Fan vad det har regnat hela dagen, tråkigt, nu vill jag ha riktigt sommar!

På fredag är det bal, så kul det ska bli :) I helgen köpte jag skor som jag ska ha på balen, ska bara köpa en väska med, tror inte jag har någon i min samling som passar :/ Hmm.. Sen lördag är det utgång :D Shit vad jag vill det ska bli helg!

Idag redovisade jag mitt projektarbete. Samma dag som jag fick reda på det.. Men nu är det ur världen och det är skönt som fan!
336712-232

TAKE ME TO BED :D

Jag är så sjukt jävla trött! Jag var trött hela dagen igår och när jag väl skulle gå och lägga mig så tog det jätte lång tid innan jag somnade.. Andree ringde och väckte mig 06.30. Jag ville sova i 5 minuter till så jag ställde om klockan.. 07.30 vaknar jag sen av mig själv och 07.45 skulle jag vara hos Melinda. Fyyy faaan vilken jävla start på dagen! Jag råkade visst ställa om klockan fel.. 

Jag vet inte mer vad jag ska skriva nu. PUSS

MINA TJEJER

Nikki & Quila
336712-231

DU HAR FIN STAJL GRABBEN

Helgen har varit så jäkla bra så det knappt är sant!

I fredags var vi ett gäng som stack ut. Jag fick visa legitimation för första gången, och surkärringen som skulle se det trodde inte det var jag, hon var sjukt otrevlig, så jag tog en springnota sen haha, vilket jag är väldigt stolt över haha. Senare gick vi till Ice och kb, skit kul att det var så pass många som kom! :D Det var en riktgit lyckad kväll :) Måste tillägga att vi skulle sjunga kareoke, Time of my life, jag kan den låten, men i fredags var den jäligt svår att hänga med till haha.

I lördags kom Kajsa först hem till mig, jag fixade mig och sedan stack vi på förfest. Sen stack vi vidare till slagt.. Efter de stängt gick vi alla som var kvar och käkade hos någon.. Klockan blev mycket, solen sken och folk började åka till jobb.. Vid typ halv 8 stack jag därifrån och tog taxi till värnhem, vid halv 9 tiden kom bussen och jag var på väg hem. Det var ett under att jag inte somnade på bussen :D Det blev verkligen en impuls kväll, och sånt gillar jag :D

Kvällens och nattens härligaste var ju ändå "du har en fin stajl grabben" med en liten touch på kinden, som Baloo i Djungelboken.  Aah..

HÄR KOMMER LILLA NIKKI

Igår fick vi en bebis, lilla Nikki :) Hon är bara så jäkla go och glad! :D
336712-229

336712-230

TELL ME HOW I'M SUPPOSED TO BREATHE WITH NO AIR

Idag kommer våran cocker spaniel valp!  :D Herregud vad jag har längtat, det ska bli så mysigt att ha två hundar igen och kunna säga "heej tjejerna" när man kommer hem hehe. Ja, knäppt men så är det.

Ikväll blir det utgång med massa från skolan :D Eller jag hoppas det blir av iallafall :)


LÄRARMIDDAGEN

Ikväll var det lärarmiddag! En lyckad lärarmiddag :) Det var hur trevligt som helst. Här kommer två bilder, jag orkar inte skriva mer för tillfället. Nu är jag hungrig haha, ska nog ner och ta något litet.

336712-228336712-227

NÄ NU JÄKLAR!

För fan! Imorse skulle jag göra frukost, nämnligen fil med flingor, solroskärnor, helt bovete, hallon och banan. Till min förvåning så var mina bananer som jag köpte igår borta! Jag blev lite arg, det var tidigt och jag var hungrig, det är väl allt som behövs sägas? Iallafall så gjorde jag min frukost, fast utan banan.. Vilket inte var samma sak.

Nu såg jag att någon har tuggat upp mina hubba bubba tuggumi som jag också köpte igår! Jag fick ett sjäv! För fan! Jag blir arg, jag kan inte få något själv, som jag själv har köpt!!!!!!! Jag tror det är min syster som har tagit både bananerna och mitt hubba bubba! Iallafall hubba bubbat, jag tror inte mamma eller pappa är så förtjust i stora blå och klumpiga tuggumin.

Dagens i-lands problem - någon har ätit upp bananerna och hubba bubbat.

INDI, MY LOVE.

Imorse såg jag på The voice. Dom pratade om den nya Indiana Jones filmen, snacka om att jag satt fastklistrad framför vår tv! Harrison Ford är ju bäst! Den har premiär idag, jag skulle vilja se den på premiären men icke sa nicke.

Jag tycker det är ganska coolt att det kommer en ny Indiana Jones film nu, de andra gjordes ju på 80-talet och nu 2008 kommer det en ny. Tänk att Harrison klarar av det. Haha, jag pratar om han som att jag känner honom..



336712-226

GIVE THE GIRL A NAME.

Idag är jag hemma. Jag blev alldreles för uttåkad och fotade Quila. Suddigt foto, hon ville inte sitta still och ville göra vacker tass :D Man ser mina fossingar med på bilden, haha. Imorgon får Quila en kompis, men vi vet fortfarande inte vad den lilla vovven ska heta. Jag vill antingen Nikki eller Chanel, syrran vill Skrållan, mamma vill Maya och Malin, Nikki med föresten, pappa tror jag vill Malin. Bara det inte blir Malin! Jag vill det ska passa med Quila, som Nikki (a)

336712-224

Hahaha! Detta är jag och min lillasyster! Syrran är inte många dagar gammal här inte :D

336712-225

Jag kom just på att jag, Johanna i stort sätt måste åka in till Malmö. Annars kan jag inte ha de kläderna ikväll som jag plannerat. Jag måste nämnligen ha strumpbyxor. Jag vill nämnligen inte visa upp mina sår och blåmärken på benen, hah. Jag har några par, men hur hela är dom föresten? Herregud vilka problem man kan ha då.. FAAN, jag vill inte, orkar inte, har föresten inga pengar. Sen dunkar mitt huvud och jag är verkligen inte sugen på att sätta mig på en skumpig, illaluktande buss för att handla jävla strumpbyxor! Nej, ska kolla om syrran eller mamma har några som jag kan låna, dom ska vara svarta och väldigt tunna.

FINALLY..

Äntligen har jag hittat vad jag ska ha på mig imorgon!

Jag hittade en klänning i garderoben som jag helt och hållet hade glömt bort, så den får det bli! :) Nu ska jag bara bli helt frisk också. Förkylningen ligger och lurar. Ena dagen mår jag bra, andra mår jag kasst. Jag förstår inte att jag snart tar studenten! Det känns så lång bort! Men fy bubblan vad roligt det ska bli :)

TOMT I GARDEROBEN

Hur länge som helst nu har jag gått runt i hela huset och letat efer laddaren till den jäkla datorn. Upp och ner och ner och upp. Jag hittar inte den! Hur kan en fet svart laddare bara försvinna så? Jag hade ju den igår. Hatar att sitta vid den andra datorn, jag vill sitta i sängen med datan ju..

Imorgon är det som sagt lärarmiddag. Jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig. Jag har inget! Jag vill ha en klänning, en svart och enkel. Jag har två svarta klänningar, men inget jag känner för. Sen tror jag föresten att den ena är för stor nu. Jag känner mig stressad nu märker jag, lite arg med. Det är säkert laddarens fel, och lite klänningen.. Men mest laddaren!

Kan det inte bara dyka upp något snyggt i garderoben - som uppfyller mina krav?

336712-223

SKÖNT

Provet är avklarat och det är fruktansvärt skönt! Jag vet inte om det gick speciellt bra men för tillfället känns det bara så jäkla skönt att det är över, en sak mindre att bry sig om :) 

Imorgon är det lärarmiddag och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Herregud! 

ETIK & LIVSFRÅGOR..

... Är just vad jag försöker plugga just nu. Imorgon är det prov, jag är tveksam på att det kommer gå bra.. Jävla beslutsmodellen eller vad det heter, och allt annat också för den delen! Ngn som läst/läser etik och livsfrågor kanske? Äsch, nu har jag beklagat mig lite iallafall, nu känns det bättre.

Ikväll börjar Gossip Girl! Äntligen! Jag kommer fan inte ihåg hur det slutade :/ Först Gossip Girl och sen är det Desperate Housewives! Jag kan ju säga redan nu att jag inte kommer att plugga ikväll!  


NÅGOT SOM ÄR GOTT

GoGreen Choklad Sojadryck passar utmärkt för dig som vill njuta av en fräsch och god kakaodryck som är bra för dig, fast utan mjölk. Lika god varm som kall. Passar även bra att använda i matlagning och bakning.

 
336712-222

NY DUSCHAD

Nu har jag precis duschat, och jag är fruktansvärt törstig! Jag har inget vettigt att skriva.. Jag ska nog snart försöka sova, mår ganska konstigt.. Men äsch, nu ska jag dricka vatten.

Föresten! Idag frågade Sara (Sara Fager Larsson) mig om jag hade en bibel i min väska! Jag svarade ja och att jag är väldigt religös. Sen sa jag att det var en kalender, vilket det var.

HUR MÅNGA DAGAR VAR DET?

Jo, det var 23! Tjugotre dagar kvar till studenten! Fyy faaaan! Och nu på torsdag är det lärarmiddag, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig! Innan dess har jag 100 saker att göra.. 

Men fredagen blir bäst, då kommer lilla vovven! :D Har ni förslag på namn så skriv gärna, det är en flicka  :) 

PUSS!

YESTERDAY

Gårdagen var super! Vi var några stycken hemma hos Rutger och grillade och partajade..

Haha, vilken blick jag har. "ta inte mina basilikapuckar" Haha

336712-219

Det blev shotspel, det får alltid fart på stämningen ;)
336712-220

Johan, jag och Evelina (Paris) ;)
336712-221

JAG ÄR MED VALP - Purple rain

Snart så blir vi en till i familjen, en liten valp :) Jag är sååå glad :D

336712-217

336712-218

EN NY PLATTÅNG

Äntligen! - en ny plattång ;) En rosa, ett plus i kanten är att 10 kronor av det jag betalade går till rosa bandet, hur fint är inte detta? :) Nu ska jag snart äta, en sen middag idag.. Sen ska jag upp på mitt rum och se om plattången uppfyller mina önskningar.

336712-216

SÄG ATT JAG ÄR DUKTIG

Såja, då har jag precis städat hela ovanvåningen!

Jag har till och med moppat golvet eller vad det heter. Duktigt, det måste ni hålla med om? ;)
Idag ska mamma och pappa ha gäster, så jag kommer förmodligen att vara hos Andree och gömma mig..
Jag längtar tills imorgon, då blir det grillning med massa trevliga människor :) Sånt gillar vi! Jag har räknat allt mitt skrammel  idag, allt jag äger och har är 160 kr. Så det är inte lönt ni fösöker råna mig. Mina 160 kr ska alltså räcka till buss imorgon, systemet, mat och en engångsgrill. Njaa, lite tveksamt på att jag klarar det..

336712-215

PEARL HARBOUR

Igår såg jag på Pearl Harbour. Den är såå bra. Jag kommer ihåg allra första gången jag såg den. Det var med Filippa & Stephanie för en del år sedan.. Både Filippa och Stephanie hade sätt filmen redan, men inte jag.. Jag kommer ihåg att de satt och tittade på mig om jag grät när det var sorgligt. Hehe, det gjorde jag inte :p Men det var nog inte långt ifrån. 

Kate Beckinsale är så vacker!
336712-213

Rafe: You are so beautiful it hurts.
Evelyn: It's your nose that hurts.
Rafe: I think it's my heart.

THE DOCTOR SAYS

Läkaren på vårdcentralen ringde mig för en stund sedan.. Han sa att blodprovet inte visade om jag är glutenintolerant eller inte, och att det kunde bero på att jag inte har ätit något med gluten de senaste månaderna, och då har min kropp ställts om på det och glutenfritt är då "normalt" för min kropp. Så, om jag ska ta ett nytt blodprov så måste jag äta vanligt (alltså gluten) i några veckor för att min kropp ska "ställas om" eller vad man ska säga.. Men däremot så visade provet att jag inte riktigt tåler mjölk. Tåler och tåler, jag är känslig mot det, men det misstänkte jag redan. Men bra att jag fick svar på iallafall det - jag inbillar mig alltså inte.

Jag ska göra andra prover så fort som möjligt..  Och om jag ska göra ett nytt blodprov så måste jag äta vanligt i några veckor innan jag kan ta provet igen. Men det tror jag inte jag ska göra.. För om jag blir dålig så kommer jag alltså vara dålig i flera veckor, och hur roligt är det nu när det är studenttider och utomlandsresor osv? Nej, inga fler blodprov än, nu är det andra tester som gäller.


- Ja, det blir en lugn fredag, jag mår fortfarande inte rikgit bra. Igår skulle jag ta tempen, den visade 36 någonting. Kan man ens ha det undrade jag.. Man ska väl ha 37 någonting? Jag och pappa gissade iallafall på att den är sönder.

CROSS MY HEART AND KISS MY ELBOW

Tjenamoss!

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, sovit och knaprat Ipren.
Jag hatar att må dåligt det är så in i helsikes jäkla tråkigt!

Nu ska jag snart äta nybakade bullar, hoppas dom är goda :)

Puss!


KAN KNAPPT VÄNTA

Jag längtar jag längtar jag längtar JAG LÄNGTAR!

336712-212

QUEEN OF FUCKING EVERYTHING

Denna är cool, haha. Jag vill ha den ;)

Jag såg den i en butik när jag var i Danmark för några veckor sedan..
Nu sitter jag och trycker i mig pannkakor, och ja, jag förtjänar dom faktiskt!
Jag har tränat 4 dagar i rad nu och jag är förkyld! Så inga skuldkänslor för min del idag :)
336712-211

MY BABY

Denna bilden togs igår, jag och lilla Quila. Hon blir snart 1 år :)
336712-210

Idag ska jag köpa en plattång!! Mamma tittade igår när hon var hos vår frisör,
men de kostade från 800 kr där.. Varken jag eller syrran är beredda på att lägga ut så mycket.
Och absolut inte jag, som plattar håret kanske en gång i veckan :p
Nej, billigare finns det ;)

Jag har sovit så jäkla dåligt inatt! Eftersom det är så jäkla varmt på mitt rum på kvällarna,
så öppnar jag fönstret väldigt mycket. Jag har frusit som in i, in i bubblan faktiskt!
Så nu känner jag mig helt svullen under ögonen, och täppt i näsan :(

YESTERDAY, ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY

Haha, jag gillar denna bilden på oss! Jag får stryk ;)

336712-209

SUUUGEEN

336712-208

WHEN YOU FEEL SO TIRED BUT YOU CAN´T SLEEP

Fy bubblan vad jag är trött nu..

Jag funderar på att gå ut och gå en runda, röra lite på sig.
Det är skönt, samtidigt som man ränsar tankarna så rör
man på sitt fläsk.
336712-207

ROCKET QUEEN

Snart ska jag in till malmö är det tänkt.. Jag skulle åkt in tidigare med det fick vänta.

Just nu lyssnar jag på Guns n roses. Jag önskar jag hade kunnat se dom!
Jag hade säkert svimmat, men tänk bara att få se Axl Rose, eller träffa honom.
jag hade kastat mig över honom haha.

If I say I don't need anyone
I can say these things to you
'Cause I can turn on any one
Just like I turned on you
I've got a tongue like a razor
A sweet switchblade knife
And I can do you favors
But then you'll do whatever I like


336712-206
Cintia Dicker

SÅDÄR GRÅ-BLOND

NU kom jag på en sak jag drömde inatt! 

Jag drömde att min röda hårfärg försvann, slets ut och blektes av solen till en GRÅ-BLOND färg. Det var så fruktansvärt fult! Tur det bara var en dröm. 

När jag var hos frisören i fredags så berättade min frisör att rött hår bleks snabbt, och att jag måste skydda mitt hår i sommar när jag är utomlands i två veckor, om jag inte vill komma hem ljushårig då alltså..  Det var nog kanske därför jag drömde det :p 

MAN BEHÖVER INTE VARA BRUN

Se bara på bilden :) Fast helst vill jag ha lite färg, det kommer! :)
För snart åker jag till Bulgarien och lite efter det till Grekland :D

Nu ikväll har jag varit duktig och tränat. Jag och Andree drog
med syrran till gymmet.. Så vi alla fick röra lite på fläsket ;)

336712-205

VILLE STRYPA NÅGON

Jag skulle platta håret, men PLATTÅNGEN VAR SÖNDER

Jag tror ni förstår vilken katastrof. Jag och syrran får köpa en ny,
det var nog ändå mest katastrof för henne som använder den
dagligen. Jag skulle bara ha den nu för jag ville sätta i min
hårförlängning..Ojoj, vilket drama.

Och jag ha börjat bita på naglarna igen - jag biter på naglarna och plattången är sönder.

IGÅR

Filippa skrattar åt Rutgers som försöker dölja sin dubbelhaka :)
336712-201

Jag var tydligen väldigt road vid detta tillfället.
336712-202

Senare kom Pierre.. Vi frös och tog hjälp av grillen :) Mysigt.
336712-203

Jag måste sluta göra denna minen. Haha
336712-204

Det var en trevlig kväll med god mat och god dricka :)

2 FAVORITER

Nala och Andreé, så fina.
336712-200

BUT I'M NOT CRAZY

Jag äter nybakat bröd klockan 23.54. But I'm not crazy, I'm just a little unwell


SKÖNHET

Så jädrans vacker!
Framför allt för att hon inte ser ut som alla andra, unikt.

336712-199

FRÖKEN HÄLSOSAM

Efter jobb så gick jag in om Ica Maxi vid västra hamnen.
Jag handlade:
Linfrö
Sesamfrö
Solroskärnor
Helt bovete
Myslimix (med enbart bär, mandel, russin, tranbär & solrosfrön)
Grov mjölmix

Såå jäkla duktig jag har blivit på att äta nyttigt. Speciellt
nu också eftersom jag kanske är glutenintolerant.
Så nu ska jag baka nyttiga bröd, och göra bra och
nyttiga mysliblandningar och gröter. :)

Är jag inte duktig?


RIGHT NOW

Jag och syrran har precis hoppat på studsmattan i trädgården,
det var jobbigt!

- Är du andfådd?
- Ja...
- Oj!

Nu väntar jag på maten ska bli klar. Grillad lax, så gott! Sen ska
jag duscha och sen iväg til jobb. Sista gången idag, sen är det
uppehåll :)

I'M HAPPY!

Jag är glad, jätte glad faktiskt! Vet ni varför?
För att min Stephanie ska komma hit! AHH
va roligt det ska bli :D <3 Skåne blir osäkert ;)

En bild från lite mer än 1 år sedan hemma hos
Stephanie :)
336712-198

REDHEADS

På fredag ska jag till min frisör. Äntligen, det ska bli så skönt :)
Jag har tänkt att behålla det röda, fast ha mer mörkare, djupare rött.
Jag är lite sugen på några ljua slingor också, men är inte säker.
Vi får la se, skönt ska det bli iallafall :)

336712-197

4 VECKOR! :D:D:D

Om 4 hela veckor tar vi studenten!!!!!!!!!!!! Hur sjukt är inte detta?!?!

LÄGG AV

Min mamma läser min blogg ibland fick jag precis reda på. 
Jag gillar inte det!

TATUERINGEN

Ser ni tatueringen på handleden? Jag är riktigt sugen på att göra den
kanske inte exakt samma, men något liknande. Men jag vet ändå inte..
Jag har alltid velat ha något på handleden. Jag hade tänkt att när jag gifter
mig eller förlovar mig så ska jag ha min mans initialer på handleden.
Men tänk om jag skiljer mig då? Men jag har också funderat på att ha
något annat skrivet där. Eller ska jag ha en fågel där? AHH, vilket beslut!

Vad tycker folket?
Puss

336712-195

C'EST LA VIE

Jag har ingen aning om varför jag bloggar ju nu. Det är nog för jag är uttråkad..
Här sitter jag och äter bladspenat. Jag förstår inte varför alla alltid säger att de
hatar spenat. Det smakar ju inget speciellt. Som att äta lite vanlig sallad bara.
Ah, jag gilla´t. Om en halvtimme ska jag se på Du är vad du äter och bli mer
järntvättad än vad jag redan är :)

336712-194

SPENATLASAGNEN

Jag, Johanna Bengtsson har nu precis lagat lasagne! Spenatlasagne faktiskt, och det blev gott :) Faaan, så duktigt, nu kommer mamma bli stolt :)

INBILLA DIG INGET, DE TAR BARA FLICKOR MED LOCKIGT HÅR

Just nu tittar jag på Rasmus på luffen. Han är så söt, och han läspar lite hihi.

Jag drömde inatt att jag hade en katt, och han åt bara sill och potäter. Du får tro't om du vill men potäter och sill är just vad små kattungar äter.

Jag är alltid hungrig, det var inte länge sedan jag åt middag, och nu har jag precis ätit två bullar! Jag kommer bli tjock snart om jag inte börjar träna igen.. Fan, det är snart beach 2008!


Jag är oskyldig som en brud!

FUCK YOU VERY MUCH

Det är Harrison Ford som säger det i en film, fuck you very much. Besatt.

En bild från när jag var och hälsade på Stephanie i Töreboda för ca ett år sedan.
På den tiden kunde jag dricka öl, det var tider det.. Idag har jag bakat glutenfria bullar,
dom blev faktiskt goda. Nästa gång ska jag baka några nyttiga istället :)

336712-193

SHIT! Idag läste jag att Brolle har flickvän. Jag blev besviken..

JAG ÄR HÄLSAN SJÄLV

Titta vad mumsigt jag åt igår och i förgår :)

336712-192

I´VE GOT A TATTOO DUDE

Jag vill ha en till tatuering. Jag gillar hennes tatuering på handleden!

336712-191

I HAVE TO STOP

Jag måste sluta handla.

Jag har handlat: 2 par nya skor, smink, ansiktskrämer, skinnjacka, linne, sjal, och ett halsband.

Det hära med att hålla i pengarna fungerar inte riktigt för mig.

DET VAR JU VALBORG IGÅR!

Valborg var finnemang! Vi tittade på bålet och trodde att vi skulle träffa hur många som helst vi kände.. Det gjorde vi inte.. Min syrra vad där och jag bjöd henne på xider, hon blev jätte glad för det och ville ha mer haha! Det är rätt - börja i tid ;)

Filippa blev trött på att gå, så hon fick lite hjälp :)
336712-184

Vi promenerade in och spelade Fia med hutt. Jag är väldigt konsentrerad som man kanske ser.
336712-185

Här sitter jag mellan två bruningar. Jag ser väldigt svensk ut, eller något. Blek/röd i ansiktet och rött hår.
336712-186

woohoo va roligt vi hade, haha. Igår snusade jag, inte bara en utan TRE i flabben på samma gång. Kan Andre kan jag tänkte jag. Jag mådde inte bra efter det, aldrig mer säger jag bara!
336712-187


Vi tog lite luft. Här mår vi fint - fint som snus. (Haha)
336712-188

Louise och Richard var också där. Jag fick en gluten kompis, jag blev väldigt glad :)
336712-190

Louise åt knäckebröd med ost och strössel. Mums, prova det om ni törs.
336712-189

- Det var himla trevligt! Oj ja visst ja. Filippa var vår egna bank igår. Hon sålde sprit till de som ville ha och blev därmed 100 kronor rikare. 5 kr shoten ;) Hahah! Tur jag hade så jag klarade mig.

RSS 2.0