.....

Do I have to say the words?


du är min och fin :D

image17

jag tycker du är så fin <3


malmö & lite flytt

vid 11 tiden åkte jag och min syster in till malmö. jag ville hitta den förbaskade klänningen, men den verkar inte finnas kvar.. leggins skulle jag också leta efter, men det glömde jag helt och hållet bort! men detta handlade jag:

* rutig skjorta
* linne med tryck
* nitskärp 
* rutiga pyjamasbyxor + en vit tröja som hör till 
* inflyttningspresenter till andree

idag fick andree nycklen till lägenheten, vi började flytta saker på momangen (haha, vilket roligt ord! stavas det så?) fy vad jag längtar tills allt är på plats, ska bli så mysigt! :)

denna dagen har varit helt och hållet underbar med tanke på allt! + att idag så har jag nog gjort ett av världens bästa fynd! + att jag hittade en tia när vi var inne på espresso house, vilken dag gott folk!

image14

it's raining

fy vilket tråkigt väder,man blir deprimerad.

jag fick riktigt julkänsla igår. vanligtvis så brukar jag inte tycka om julen speciellt mycket. jag tänker bara kyla och slask.. men igår längtade jag verkligen till jul! mysigt att pynta och julbaka, sen mysa framför den öppna spisen med filtar om sig ju :)

jag funderar på att träna idag.. men vet inte än..

 

champagne och tokiga tanter

gårdagen var rolig! vi fick till och med tag på kavajer till sist :) festen vi serverade på var i barakulien, kändis-tema :D vi serverade champagne när gästerna kom och hjälpte till med lite olika saker då och då, minglade lite :) jag har aldrig druckit så mycket champagne som jag gjorde igår!

idag åkte jag in till malmö, ville göra av med pengarna jag fick igår, men nej! inte ett skit handlade jag. klänningen jag var ute efter fanns inte i den butiken jag var inne i, och den andra var inte öppen på söndagar. besvikelse. men ska in i veckan igen och se om den finns, vill ha!

när jag och andree stod utanför stippes (tittade på menyn utanför) så var där två damer, dom var säkert 60-70 år gamla.. iallafall så hade någon parkerat framför deras bil, vilket man tydligen inte fick, men dom kunde iaf inte köra ut. dom blev hel tokiga! den ena gick in på stippes och skulle fråga vems bil det var (med andra ord så skulle hon skälla ut denna personen totalt!) den andra står och gapar att hon ska tillkalla polisen, svor och nästan spottade gjorde hon. den första tanten kommer ut igen, och ställer sig framför oss så att vi inte kan läsa på menyn.. jag ber henna vänligt att flytta på sig, och då börjar kärringjävlen att skrika på mig! en halv minute senare så verkar det som om deras bekymmer är mitt och andree´s fel!! men inte fan är det vi som har parkerat fel!!!! sen så är inte johanna bengtsson den som kan hålla käften i sånna situationer heller.. räcker finger och skriker en massa till oss gör dom också. hur jäkla omogen får man egentligen vara? dom betedde sig som 10-åringar! sen kom iaf ägaren till bilen och körde där ifrån. jag kunde knappt njuta av min mat sen, jag var så upprörd!


träning i skogen.

idag har jag tränat på gymmet i torup, ca en timme blev det. tränade överkroppen idag. sen sprang jag även 2 kilometer i skogen, utan att stanna! så jäkla duktig jag har varit!

ikväll ska jag och filippa servera på en fest. lite ångest, vet inte vad jag ska ha på mig. vi tänkte på kavaj, men ingen av oss har någon som man klassar mer som en fin.. konstigt, innan hade man hur många kavajer som helst. man praktiskt taget levde i dem känns det som. bara man hade kavaj på sig så var man fin. mjukis och kavaj funkade också, haha. gud vad fult!


slö, men duktig

idag har jag varit duktig och tränat. visserligen så var det bara en halvtimme, men ändå!

jag är jätte trött. jag känner för att slöa hela kvällen i sängen, se på någon film och ha en massa kuddar och filtar att gosa in sig i. se på pippi? :D ja!

image12


jag får inte nog

jag har hittat en massa kläder jag vill ha, NU NU NU! och ett par stövlar.. men med min ekonomi just nu så har jag inte råd till allt tyvärr. sorg. just det, jag skulle ju vinna på triss!!

idag är det en vecka kvar till andree flyttar. det känns som det är jag som också ska flytta, hehe. jag kommer säkerligen tillbringa en stor del tid där :) 

 ska handla
* klänning från vero moda
* brun-aktiga leggins


hate how much I love you

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so..


trött

jag har precis sovit en timme, olikt mig. jag hade mycket väl kunnat gå och lägga mig för natten nu, men jag måste se grey's anatomi. det är exakt 2 månader till julafton idag!

jag vet inte vad jag ska skriva.

allting går jätte fort just nu. och jag är trött. snart lov, bara denna veckan också, skönt!


   


if you think you know how to love me

helgen har varit bra. i fredags efter skolan åkte jag in till malmö, och mötte andree där..  jag fixade äntligen min herrklocka som jag har tjatat om :) det blev jätte bra! nu ska jag bara lära mig att titta på den med, och inte ta upp mobilen när ska jag se vad klockan är.

handlade;
* brun cardigan på gina tricot
* svart halsduk på indiska
* film (the last kiss)

lördags gick jag och andree på resturang och bio. vi såg "supersugen" och jag blev väldigt besviken, den var superdålig! men kvällen blev ändå lyckad :)

So if you think you know how to love me
And you think you know what I need
And if you really really want me to stay
You've got to lead the way

(So just lead me, lead me away)


mysig morgon.

idag har jag sovmorgon.. vid 8 tiden så smög sig andree in till mig och kröp ner i min säng tillsammans med mig. det var mysigt och jag blev glad igen.

en bild från i fredags när vi skulle på resturang.

image10


herrklockan.

jag har fortfarande inte lämnat in min herrklocka, men denna veckan ska jag göra det. vill verkligen börja använda den! jag förstår inte varför jag inte har lämnat in den tidigare.. 

jag ska också lämna in mina boots och mina svarta stövlar för omklackning, saknar dom!

på lördag blir det in till malmö på en liten shoppingrunda, jag har så mycket jag vill handla. jag funderar på om jag ska jobba på höstlovet. just nu känns det så jobbigt för det är bara en veckas lov och man vill vara ledig lite..  men i efterhand när man får de efterlängtade pengarna är det så skönt! jag har blivit så bortskämd nu med att ha pengar hela tiden, så det lär kännas jobbigt sen när de tar slut.. 

hittade lite gamla bilder på min väldigt gammla mobil :D

image7    image9

shoes, a girls best friend (and diamonds)

jag är så sugen på att shoppa, har hittat några saker jag vill ha, men det känns som jag inte har riktigt råd för tillfället.. andree flyttar snart och jag måste hitta en inflyttningspresent, sen fyller pappa år, sen fyller filippa år.. jaja, den tiden, den sorgen..

ska inhandlas (inom snarast) :
*svart klänning på Vero Moda
*halsduk på Wedins
*skor (svarta stövlar med låg klack)

jag är jätte sugen på att handla skor nu, det känns i hela kroppen att det är dags! 
skor får en att må så bra, det är fantastiskt! 





God I'm such a creep..

.. and I'm having so much fun!

igår var det fest, och jag hade jätte roligt! det var super! :) efter ett par glas så blev ord som tex nikotin till tikonin, och jag lärde mig nästan att "trixa" med en snusdosa, hehe. matilda tog en snus och fick en "tikonin-kick" :D (det var väldigt roligt vid tillfället) det blev dans och alldeles för mycket sjungande, men roligt var det :) before i knew it, i was draging my tired yet single and fabulous ass home at dawn.

 nu ska jag äntligen ta mig i kragen och fixa min fina och förstora herrklocka :)

thanks for the ride, prince charming.

gårdagen var underbar! det var jätte mysigt på resturangen, och gott! det kan man ju inte utelämna ;) pinsamt att man började känna sig snurrig när det gick mot slutet.. (båda två föresten) synd att man inte kan säga att man drack mycket, för det var precis det vi inte gjorde hehe.. jätte mysigt och roligt hade jag iaf, tack :)

idag har jag varit i kära malmö och handlat lite, det blev:

* ett svart uringat linne
* en svart väska
* saker till håret
* cider

jag ska nog ta och inviga mitt nya linne ikväll, och väskan med.


den oändliga frågan

 ikväll har jag jobbat, känner mig lika duktig varje gång, jag hade kunnat leva på detta i flera veckor  "men jag jobbade ju faktiskt för 3 veckor sen" jah..

imorgon ska jag klippa mig, färga håret med föresten. äntligen! jag vill passa på att klaga lite över att jag ska betala det själv! jag?! jag förstår inte varför. "spara nu dina pengar. du får betala frisören själv" jag får inte ihop det.. jaja, någon gång får jag väl prova på att leva i (den grymma) verkligheten. suck. nu är det sådära lagom synd om mig igen. fan. jag har föresten rätt så ont i huvudet nu, vatten vatten vatten.

imorgon ska jag också ut och käka på resturang med andree, ska bli mysigt :) jag vet bara inte vad jag ska ha på mig, det måste vara den oändliga frågan; vad ska jag ha på mig?


image5
image7

ungefär såhär ska jag klippa mig :) fiint!




onsdag

nu leker fredrik bingolotto, han gör det faktiskt bättre än vad leif loket olsson än gång i tiden gjorde :p 

jag och helena åkte hem till cicci en liten stund innan, fikade och pratade en massa :) jag drack nog den varma chokladen lite for fort, nu mår jag illa. . 

MR. Brownstone

nu är det kackel i hönsgården! 


Axl Rose är fanimaj snygg!

image3

I get up around seven. get outta bed around nine. and i don't worry about nothin' no.
cause worryin's a waste of my... time

the show usally starts around seven. we go on stage around nine.
get on the buss about eleven. sippin' a drink and feelin' fine

it's okay.

idag åkte jag, cicci, tina och helena till jägersro. jag handlade en liten söt rosa plånbok :)

det är otroligt vad folk kan bry sig om vem man umgås med, att man bara ens orkar kommentera det eller lägga ner tid på det. får man inte lov att umgås med vem man vill nu för tiden, eller de man trivs bäst med? nej det verkar inte så.. för då snackar folk så jävla mycket! men har man inget eget liv så får man väl prata och leva det genom andras ist:) känns skönt att veta att vi hjälper er med era så kallade liv!

"Blanda inte in mig i vårt förhållande"

i wanna rock, ROCK!

igår var jag hos cicci på lite kalas, med 80-tals tema, haha! mamma körde mig till svedala, och det var väl tur det, för jag hade inte hoppat på en buss när jag såg ut som jag gjorde. den snygga tofsen på sidan, med den stora tupperade luggen :D dom överdrivet målade kinderna får man ju heller inte glömma. det kändes precis som när man var liten, när mamma körde mig och emelie till disco i barakulien (för det var ju så långt att gå själva), spec det dära med den snygga tofsen och när man var sådär lagom snyggt sminkad, haha.

idag är det 25 dagar tills andree flyttar, och 39 dagar tills jag blir 18 :) undrar hur många dagar det är kvar tills studenten.

jag tror jag ska äta en sallad idag, det har inte varit en nyttig helg.

jag har bara en låt i huvudet just nu. i wanna rock, ROCK!


grattis mikaela!

sitter i skolan, min lektion var inställd idag.. ska snart äta sen ska jag ta bussen till malmö och träffa kusin marie :) ska bli kul! min syster fyller år idag (13) så vi ska ha lite kalas idag. den jäkla ungen ska få en systemkamera!! fy fan! 


Don't talk to me of shattered dreams,
Of course you don't know what it means,
To live for someone else, you can't just take,
And when you're bitten by the truth,
You blame it on your mis-spent youth,
You never seem to learn by your mistakes.

shoppoholic

internet och telefon fungerar igen, igår vid 4 tiden faktiskt :)

igår var jag i kära malmö och slösade lite av min lön från när jag jobbade i sommras. det blev kanske lite (men bara en gnutta) för mycket slösande, men vafan tänkte jag, mina pengar + jag behövde det jag handlade. jag var helnöjd med allt :) sen när jag kommer hem så säger min kära mamma "amen johanna, nu får du snart sluta handla, du är iväg varje vecka nu, du kommer bli sån shoppoholic!" haha, det lät så fruktansvärt dumt, och lite roligt så jag började såklart skratta, men hon sa sen att hon faktiskt menade allvar. äsch.


senare så kom andree med kanelsnäcker till mig och min familj som hans mamma hade bakat, gulligt :) (kanelbullens dag idag) så mamma ringde och tackade. det var även första gången de pratade med varandra, och jag o andree har kännt varandra 2 år, så lite pinsamt var det hehe. sen kom dom också fram till att det kanske är på tiden att dom träffas :p  kanelsnäckorna var föresten gooda!


idag så börjar jag inte förens halv ett, och slutar ett.

Hold on to my heart, to my heart, to me.
And oh no, don't let me go cause all I am.
You hold. In your hands, and hold me.
And I'll make it through the night.


"student 2008"

nu är jag i skolan.. jag, Helena och Fredrik har precis varit på svedala outlett, sen när vi kom tillbaka fick vi student tröjor :) student 2008 står det på den :D längtar som fan! 

internet funkar inte hemma, inte telefonen heller, otroligt hur låst man kan känna sig utan det. jäkla idioter som bygger, gräver och skit!

helgen blev inte som jag hade tänkt mig, alls! i fredags var jag o andree hemma hos mig, spelade guitar hero.. skit svårt, jag gav upp med en gång, nej det var verkligen inte min starka sida. i lördags skulle jag andree, filippa, rutger, matilda och kristoffer först på tattomässan, sen dra vidare till kb. yeah right. jag hade ingenting att ha på mig, allt kändes äckligt fel, jag var arg, jag var stressad och jag var hungrig, så hur skulle detta kunna sluta bra? (gud vad jag tycker synd om mig själv ibland) ist så handlade jag och andree mat och tittade på desperate housewives, senare så hittade jag bilder som jag inte var så glad över att se, men så klart så vet han inte om det. 

värsta helgen på länge. därför ska man (jag) inte planera för mycket. "det blir aldrig som man tänkt sig"

RSS 2.0