NU KÖR VI!

IDAG BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES!! :D Woohoo!

Mitt busskort har avmagnisiserats :/ Fy fan! Nu ska jag snart iväg och träna. Så sjukt duktigt. Det kommer nog gå ganska så segt, förkylningen e fortfarande inte helt bra och jag har inte tränat på hur länge som helst. Men nu kör vi!


MANIC MONDAY

Som vanligt är jag trött. Helvetes förkylning som aldrig försvinner! Men jo, denna veckan tror jag att jag bir av med skiten, hoppas :)

Igårkväll kom Robin Och Oskar hem till mig :) Vi gick en liten sväng i Bara och jag handlade sallad på pizzerian. Haha, det är så roligt. Dom vet alltid vad jag ska ha, jag behöver inte beställa längre :p Jag tjänade en femma också, det kostar 55, men så fråga jag om det gick bra med 50. Jaja, sen gick vi allafall hem till mig och snackade och hade tvn på, och jag åt såklart.

Idag ringde klockan halv 8, fattar ni!! 07.30 liksom. Helevte vad trött jag var, fast jag drog mig till 8, men so what. Vad hjälpte det? Jag funderar på att städa min garderob. Jag har en helvetes massa kläder som jag slängt ner i påsar och lagt bakom tvn. Jätte fult är det, men vad ska jag göra då? Det är kanske dags att ränsa igen? Men vafan, jag hatar att slänga kläder och sånt. Samma sak som med skorna, vissa har jag aldrig använt, och vissa har jag haft en gång och tänker aldrig mer använda för jag svor åt dom så ont jag hade i fötterna den gången jag hade dem på..


TREVLIGT SÄLLSKAP

Andree kom hit för att kolla på Braveheart med mig. Jag gillar inte ens filmen, men Mel är ju ganska snygg i den. Kolla kroppen.

Jaja, det var inte det jag skulle komma fram till, vi tar det igen...

Andree kom hit för att kolla på Braveheart med mig, han var skit snäll och köpte Ben & Jerry glass, nötter och mörk choklad med sig hit. Jag äter glassen och sedan somnar jag, INNAN FILMEN HAR BÖRJAT (den börja kl 9). Sen vaknar jag till och fryser som in i helvete och frågar snällt om det är okej att jag tar en dusch. Vad ska han säga liksom? Nej? Tror inte det va..

Och nu sitter jag och skriver blogg. Jag tycker synd om honom. Jag tror inte han tycker jag är speciellt trevlig idag?


"SPARKA INTE EN KO OM DU SKA ÄTA OST"

Eller ngt. Det var något sånt som någon sa igår iallafall. Jag vet inte, jag fatta inget. Utflippat!

Jaja, det blev en impulsiv kväll igår. Men det är då det blir roligast :) Det var en sjukt rolig kväll, bra tryck hela tiden :D Jag är helt död idag, fruktansvärt trött och sliten är jag. Och jag som egentligen ska ut idag igen. Jag pallar inte. Jag mår inte bra! Jag tror jag skiter i det, min förkylning lär aldrig ge sig heller om jag är ute för mycket, smart jag är va?

Hur botar man bakfylla? Typ.. Hugga huvudet av sig eller något.


I'M GONNA HAVE A BF!

Hahaha fy fán vad jag älskar white chicks! Sjukt rolig film!

Idag har jag varit i malmö en stund, nu är jag ännu fattigare, fy fan. Sen har jag bara jobbat på kvällen en stund. Är så trött på det! Vad händer i helgen??? Första helgen på länge som jag inte har något bestämmt. Shit.

<3

NAIMA

Naima Mora. Sjukt snygg är hon!


BEVERLY HILLS

Jag får aldrig sova. För det mesta så är det någon ringer bara för att snacka lite eller, som idag, så fick jag ett sms. Fast jag blev iof ganska så glad för smset, men ändå. Nu är jag ju trött. Förkylningen är inte ett dugg bättre heller! Har varit förkyld i en och en halv vecka nu, det borde bli bättre nu. Klaga är en sak jag kan iallfall..

Nu tittar jag på Beverly Hills. Dylan är så jävla snygg! Brandon är det inget fel på heller. Jag kommer ihåg förr, när jag altid skyndade hem från skolan för att se på det. Och jag kommer ihåg när Jason Priestly (Brandon) gifte sig, när jag läste om det i skvaller tidningar. Jag blev besviken. Om jag minns rätt så hade han vit kostym på sig när han gifte sig.. Ja..



Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag vill bara bli frisk . Så jag kan träna, jag är så sjukt sugen på att komma igång riktigt med träningen igen! Det ska bli så skönt. Ahh hatar att vara förkyld!

HELVETES JÄVLA TRÖTT

Jag är förbannat trött nu! Men det är ju inte så konstigt faktiskt.. Jag ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag fika med Kajsa och sen ska vi sola är det tänkt :) Måste få lite färg. Inte bra att sola, jag borde inte göra det egentligen. En gång är ingen gång ;)

Nä jag måste sova, Xx


BIO OCH UPPE LÄÄNGE

Bion igår var helt okej, såg Tropic Thunder. Det hade sina stunder, men det är väl ingen jag ser igen :p Sedan sov jag i Svedala, eller sov och sov. Vi somnade vid typ halv 5 - 5 på morgonen. Sedan ringde klockan 8, men sov vidare till 8.30 :p Sen 15 minuter efter så gick jag till skolan, hur pigg och fräsch som helst. Haha., usch. Fikade med Lisa såklart (a)

När jag kom hem från skolan så åkte jag och Filippa till jägersro och framkallade massa bilder. Hon hade bilder ända sedan balen i 9:an som hon framkallade, haha! Sen handlade jag hårspray.


- Ja tuggummit är ju inte hallon smak direkt..
- Det är orange - mango. 
- Ja.. Vaa??
- Ja asså apelsin och mango.

OM CA 30 MINUTER..

Jag fryser som in i helvete. Snorig och allt är jag. Förkylningen är värre nu idag än vad den har varit de andra dagarna. Jag skulle nog inte ha gått ut i fredags :p Äsch, jo det skulle jag visst!

Om ca 30 minuter ska jag ta bussen och sedan är det bio. Jag har inte gjort mig iordning eller något! Inte valt kläder heller, jäkla skit! Bara det tar ju 30 minuter att välja!

FREDAGEN

I fredags var jag först och mötte Robin vid bussen, han hann hoppa av bussen innan jag var framme.. Sen gick vi hem till mig och sedan skulle vi möta Lisa vid bussen, hon hann också hoppa av innan vi kom fram, haha. Jag lyckades inte möta någon som jag skulle.. Senare kom Kajsa hem till mig och efter lite drinkar så gick vi till bussen. Som vi såklart missade.. Men vi kom in ganska så fort ändå (a)

Vi stack till Ice såklart, var annars? Vakten börjar nog veta vem jag är nu. När han såg att jag kom så viftade han bara in mig haha. Vi sjöng några gånger, kommer inte ihåg vilka låtar men det lät säkert hur bra som helst. Not.

Sen tog jag Lisa och Robin taxi till slagt där vi träffade Alex :) Efter slagt så käkade vi, jag åt mos. Så jävla gott! Lisa hoppa in i en bil där några tjejer skulle köra henne hem. Jag var jätte orolig! Sen tog jag och Robin svarttaxi hem för 150 kr ;) Jag tyckte jag var jäklig på att få ner priset och lurade taxin lite, hihi.  Robin var nog också imponerad. Men sedan sa han att han tyckte jag var lite norchalant mot han som körde. Vadådå, det gäller att vara hård när man ska förhandla! Det var en mycket trevlig kväll, tack alla :)

Kajsa kag och Lisa på Ice :)



Lisa, Kajsa, jag och Robin på Ice


Alex, Lisa jag ocg Robin på slagt


Jag och Alex på slagt :)

JÄVLIGT

Jag är jävligt nöjd med mig själv idag. Ja, jävligt. Med tanke på att jag har städat, alltid annars så blir det bara att jag rensar i lådor och städar lite halvdant. Men idag så hade jag ju inget val. Ska ju för fasiken ha gäster. :D Jaja, snart ska jag  och möta Robin och lite senare ska jag möta Lisa.

Nu måste jag nog gå. Xx

STÄDA STÄDA VARJE FREDAG O SÅ VARJE JUL, DET TYCKER JAG ÄR KUL.

Hur duktig är inte jag? Jag har städat! Nu är där ganska så fint på mitt rum ^^. Jag funderar på att duscha, men nä. Fan va jobbigt. Jonas kallade mig precis för snorunge! Snällt tänkte jag, sen sa han "ja men du snorar ju hela tiden". Och det var ju faktiskt sant, förkyld som jag är. Han hörde knappt vad jag sa. Hah!

Jag är jävligt trött och faktiskt inte speciellt sugen på utgång idag. Tro det eller ej. Men vafan ska man göra? :p Jag ska ut ändå, blir säkert bra :) Igår när jag och Filippa körde hem från jobb så trodde vi att polisen kom och vi blev skit rädda för de körde precis bakom oss med sitt jävla ljus. Och vi körde lite för fort..  Våra hjärtan stannade nästan haha. Men som tur var så var det en ambulans! Och den var inte till oss..



BLINK BLINK

Nu är det fredag nu är det fredag nu är det fredag :D

Japp, jag är trött. Trött och störig. Men det är ändå fredag! Sen när jag vaknar så måste jag städa, FAN. Varför gick jag med på att vara hemma hos mig imorgon? (idag)..

Jag är sjukt hungrig. Men jag orkar inte gå ner och fixa något. Tror inte ens där finns något att fixa. Jag har vänt på dygnet. Jobbigt.

PARTY PARTY

Nu har jag gjort pannkakor, så gott! OCH jag satte ner allt i diskmaskinen! Mamma kommer bli så glad.

Jag är festsugen, vill festa imorgon. Änsålänge är vi 4 personer. Haha. Ja vi får se. Är sjukt sugen! Detta avsnittet av Depserate housewives som går på tv nu har gått för några dagar sedan, lönt.


I KNOW I'M SELFISH I'M UNKIND

Igår var jag först i skolan och fick fikat :) Jag längtar redan efter fika.. På kvällen åkte jag och Andree till friskis o svettis och fick lite information och kollade runt på vad man kunde träna. Där var hur mycket som helst! Jag funderar på att köpa ett årskort där. Så kan man göra massa olika ju, hur roligt som helst! Jag har fått några engångsbiljetter så jag kan prova på och se vad jag tycker om det. Ah jag längtar, vill prova massa nu! Men jag är förkyld som in i så det får vänta tills jag är frisk igen..

En gammal bild på mig. Verkligen gammal. Jag känner knappt igen mig själv :D


Berättade precis för Pade att jag ska få glasögon.. Blablabla.

Pade - Haha, mobbad.
Pade - Fast det har jag också..

Haha, du är sjuk!  ;D

LIKE OLD TIMES..

Just nu lekar jag sanning eller konka. Haha! Pinsamt är det också.

SÖMNLÖS

Kan inte sova, näsan rinner typ hela tiden och huvudet värker. Mög. Hungrig är jag också. Imorgon ska jag köpa nässprey. Jag vill sova. Jag vill det ska bli imorgon. Åhh vad jag är irriterad.

Johanna gå och lägg dig!

DUMMA DIG

När jag kom hem från malmö så såg jag att min ena hund hade bitit sönder ett par av mina skor. Mina nyaste skor dessutom! Fyy fan Nikki! Tur att dom inte var dyra. Men jag hade precis gått in dom liksom.

Och vet ni?? Nu för ca 10 min sedan kom pappa och sa att hon hade bitit sönder ett par skor! Och vilka är det då? Jo de dyra jävla Replay skorna som jag hade på studenten! Faaan! :(

Nu har jag iallafall en anldening att köpa fler skor. Men ändå! AhhhhhH!!!

NEXT haha

Tur man har resärv säger jag bara, haha.


SHOPPING MED KAJSA :)

Denna dagen sket jag i skolan, det kändes inte viktigt idag. Det kändes bättre att shoppa med Kajsa :p Direkt när vi kom in till stan så käkade vi, vad annars? Haha. Jag handlade inte så mycket. En kofta, underkläder och lite smink. Jag fick dessutom ett halsband av Kajsa :) <3 

Jag mår sådär.. Vill vara frisk! För imorgon så ska jag träna på friskis o svettis för första gången. Sån dära prova på, ska bli kul :) Hoppas jag mår bättre imorgon. Och innan dess så är det först fika och uppdatering med Lisa :) Och matte då ja, just det.


NU JÄKLAR

Idag mår jag fan inte bra. Näsan rinner och det dunkar i huvudet. Det bästa hade nog varit att stanna hemma idag, men nej. Jag har gett mig fan på att jag ska in till stan. Jag ska handla, så är det bara, jag kan vila när jag kommer hem och mår ännu sämre. Jag hatar att bara vara hemma hela dagen, jag vill alltid göra något. Fast jo, ibland är det skönt att bara vara hemma för sig själv..  Men idag är inte en sådan dag.

Nu kom Brittan på tv med Baby one more time! Länge sedan man såg den videon eller hörde låten.  Jag gillar Brittan!

VALET..

Jag kan inte bestämma mig om jag ska se på Christine, 2 1/2 män eller judys domstol. Fan

HOW CAN I RESIST YOU?

Idag jag jag ätit två choklad! Hur i helvete.. Det är inte likt mig iallafall. Men det har ju varit så synd om mig idag så..
Imorgon blir det nog shopping med Kajsa :) Jag har inga kläder. Och det är fruktansvärt kallt ute. Jag vill ha så mycket nu, som en ny jacka tex. Men hur roligt är det att lägga pengarna på?

Nu har jag precis ätit lite broccoli. "Öee" tänker säkert alla ;p Jag älskar broccoli! Med lite salt på så. Jag älskar keso med. Är det inget bra på tv idag?

"Du kysser som jag vill du ska kyssa"

FÖRKYLD :(

Igår mådde jag bra, jag var frisk. Alla andra jag pratade med igår var sjuka, eller ja förkylda. Så nu när jag vaknade imorse var såklart jag också förkyld. Skit! Nu ligger jag i soffan med halsduk på, filt om mig och tekoppen på bordet. Jag fryser.

Imorse missade jag bussen till skolan. Så mamma fick köra mig, jag kom lite försent till lektionen så jag hade lektion i ca 20 minuter.. Sen slutade jag, lönt. Nu var inte Lisa där heller så jag fick inget kaffe med uppdatering ;( :p Hehe. Iallfall så fick jag vänta en timme på bussen, vilken hemsk dag!


EN BILD SÄGER MYCKET :P

Men jag åt faktiskt ingen!


JAG LYDER.

Mitt horoskop sa till mig att slöa idag. Det är precis vad jag har gjort hela dagen ;)

Jag orkar inte ett skit. Jävligt skönt faktiskt. Snart ska jag ner och se på Gossip Girl och Greek.

MAMMA MIA!

Igår kom Kajsa hem till mig och sen åt vi på pizzerian. Vi kastade i oss maten för vi skulle hinna med bussen. Tog lång tid att få maten, jäkla pizzeriagubbar! Sen gick vi på bio och såg Mamma Mia, den var lika bra som alla säger! :) Riktigt bra. Alla andra som såg filmen satt bara och glodde,  men inte vi två inte, nejnej. Vi sjöng med och rörde oss så gott det gick ;)


FÖRFEST, ICE, KB, ETAGE OCH LOOKALIKE ;)

I fredags åkte jag först in till Kajsas jobb och hämtade henne, sen åkte vi hem till henne och fixade oss och tog vars en drink. Efter det blev vi körda hem till Micha på förfest. Bussresan till Malmö var sjuk, och sjukt rolig! Rent utflippad, me like. Sen stack vi till Ice och sen kom Filippa, Matilda, Josefin och Emma dit :) Efter ett var det Kb, och sedan Etage.

Det var en som frågade mig om jag hade någon lookalike eller något sånt. Och sa att jag var lik Vicktoria Beckham. Sen sa han "det är otroligt" sen hette jag Posh under kvällen. Man tackar..

Kareoke dags! Leende guldbruna ögon och Girls just wanna have fun.





Jag vill tillägga att jag spenderade 100 kr denna afton. Otroligt! Jag lutade mig nog, haha. Jag är bäst! Bäst och pank.

IT'S CHANEL

Jag mår inte bra idag. Hur kan detta komma sig? Här är ett par av glojärnen. Haha, jag tycker det är så roligt  - glojärn. Visst ser jag glad ut på bilden? Väldigt nöjd. Haha. Nej jag orkar inte skriva, nu ska jag lägga in bilder på datan från igår :)

SOV GOTT, jag ska drömma om han

Jag youtubade precis guns n roses. Så nu hoppas jag att jag ska drömma om Axl Rose.

SOV GOTT, jag ska drömma om han

Jag youtubade precis guns n roses. Så nu hoppas jag att jag ska drömma om Axl Rose.

GLOJÄRN

Jag ska få glasögon. Eller jag ska inte ha dem hela tiden då, jag ska försöka ha dom så lite som möjligt. Jag ska ha dom när jag glor på tv och sånt och när jag kör bil. Absolut inte när jag läser, häpp.. Så nu har jag lånat hem några bågar, skit svårt att bestämma sig. De som jag tror jag vill ha är såklart de dyraste.. Typiskt.

När jag kom hem från optikern så sa syrran
- Ska du ha glojärn?

Hahaha.

Jag är sjukt taggad inför imorgon. Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig. Idag efter jag kollat synen så gick jag runt och tittade i affärer. Jag hittade ett par skit snygga skor som jag måste ha. Svin snygga och svin höga. Men helvete, jag har inte råd. Det får vänta, iallafall tills nästa vecka ;)

Tydligen så måste man ha pengar för att leva..

OPTIKERN OCH JOBB

Jag kommer inte in på msn och jag kommer inte in på facebook. Helvetes jävla mög!

Idag ska jag till optikern och sen ska jag iväg direkt till jobb. Roligt..  Imorgon blir det utgång, jag längtar som tusan! Jag har längtat hela veckan, nu är det bara en dag kvar haha. Alkohol tarmen är törstig som Emelie brukar säga, haha.

"Jag betalar och du sväljer"
Haha!

JAG SKRATTAR FÖR MIG SJÄLV :D

17 åriga dottern till sin mamma - jag är gravid. Mamman: va? du måste berätta för killen och sen göra abort. Nästa dag stannar en röd ferrari utanför huset, och en stiligt klädd kille kommer in till familjen. Familjen sätter sig i soffan. Dottern: Jag är gravid. Killen: om det blir en son får du 3 miljoner och 2 av mina fabriker. Om det blir en dotter får du 3 milj, och 2 av mina klädaffärer. Om det blir tvillingar får dom 1,5 milj var, varsin fabrik och varsin klädaffär. Om det blir missfall.. Pappan i familjen lägger handen på killens axel och säger - Då knullar du henne igen Hårding till farsa!

NI MÅSTE LÄSA DETTA! HAHAHHAH

" Brandmannen kommer hem från jobbet en dag och berättar för frugan:
-Vet du, vi har ett fantastiskt system på brandstation. När ettan ringer tar vi alla på våra jackor. När tvåan ringer glider alla nedför stången och när trean ringer är vi redo för att köra iväg.
-Det är ju superbra, säger frun.
-Från och med nu gäller samma system här i huset säger brandmannen. När jag ropar ettan så vill jag att du klär av dig naken. När jag ropar tvåan så hoppar du i sängen och när du hör trean så sätter vi igång och gökar.
När han nästa kväll kommer hem från jobbet så skriker han:
-Ettan!
Frun tar av sig alla kläder.
-Tvåan!
Hon hoppar i säng.
-Trean!
De börjar göka men efter bara några minuter skriker frugan:
-Fyran!
-
Vad betyder fyran?, frågar mannen.
-Mera slang! Du är inte ens i närheten av elden!!

SLOW DOWN BABY, I'M NOT YOUR LADY..

Jag vill ha mitt hår så mörkt igen! Färgen försvann ganska snabbt, så nu lyser det röda igenom.. Jaja.. Ville bara informera.

Det finns ingenting roligt på tv, inte ett skit och jag som är så uttråkad. Helvete vad synd det är om mig.

POSH!

Hon är fan snygg i allt!


JAG VILL INTE HA DIG I MITT LIV

Jag rent ut sagt HATAR DIG!

I WANNA LOVE YOU BUT I'M GROWING OLD..

I söndags var jag och Andree på IKEA. Jag handlade dofljus, en tavla och lådor till skorna. :) Jag fick ju ett ryck i lördags och möblerade om rummet och slänge en massa skit, gjorde bland annat mig av med en byrå. Rummet är mycket större nu! Jag vill måla om det också, ska prata med pappa om det.

Idag ska jag ta bussen till skolan halv 12. Så ska jag fika med Kajsa och sen ska jag på möte halv 2 och kl 2 är det lektion.. Jag ställde min klocka på halv 11 så har jag en timme på mig att göra mig klar. Men fick jag sova ut? Nej! Min syster väckte mig 3 gånger imorse när jag sov. Hon sliter upp dörren och frågar om hon fick låna min Roling stones tröja, jag sa nej (det är ju inte ens min egentligen) sen kommer hon in och frågar var min vicktoria beckham tröja är - vet inte, stick! Sen rycker hon upp dörren än en gång och rotar i min garderob! Va fan gör du säger jag. Då svarar helvetesungen att hon ska ta en röd tröja. "Jaha, den som vi har tillsammans?" Frågade jag..  Nej, det var inte den, då tar hon min röda skinnjacka! SOM ÄR BARA MIN! Som jag är fruktansvärt rädd om också för den delen. Frågade hon om hon fick låna den? NÄ! Jag sa till henne att hon inte fick låna den men hon tar den ändå och smäller igen dörren och sticker till skolan! Jag hatar den helvetes jävla ungen! Hon är den största anledningen till att jag vill flytta. Jag ska sätta upp mig på lägenhet föresten. Jag vill verkligen inte bo hemma mer.. Hemskt är det, inte så konstigt man aldrig är hemma fan. Vänta bara tills du kommer hem ditt äckliga svin! AAAAAAAAAAHHHHHHHHH va jag är arg, och trött! Men bra, då kan jag välja och vraka i hennes garderob idag, jag behöver ju ingen tillåtelse verkar det som. Fritt fram säger jag!


Idag ska jag och Filippa planera vår 19 års fest! :D Längtar!


CAN I PLAY WITH MADNESS?

Jag stack ut i lördags.. Först stressade jag hem till Filippa och tog något snabbt att dricka där. Det slog på direkt. Sen åkte jag, Louise, Filippa och Ruter in til malmö och mötte upp de andra. Medans vi väntade tog vi en cider. Sen gick vi till lilla torg på ett ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det hette, men där är iallafall 25års gräns så vi kom in men vi fick inte beställa, bögar! Tur gökboet finns, så beställde vars en drink där och sedan tog vi taxi till västra hamnen för att gå på invigning av en ny klubb! Vi stod på vip listan ;) Nice! Jag markerade det svart för jag tycker det är coolt då, haha. Efter att ha varit där ett tag så tog jag Matilda och Louise buss till möllan, jag åt mos. Och sen gick vi till ice och sjöng kareoke - i love rock n roll ;) Haha så roligt. Jag var ganska full. Jag pratade non stop när jag var på väg därifrån. Trevligt tyckte jag.

Idag efter skolan så träffade jag Emelie och Filippa i stan. Nu försöker jag få Emelie till att komma hit så vi kan äta en sallad, jag orkar inte åka in till malmö igen!

Bild på mig och Filippa från i lördags :) Orkar inte läga upp fler. Kolla facebook :P


INATT SOV JAG 3 TIMMAR..

Jag är bakis, måste sova. Jag är visst känslig mot nickel.


NO, I CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD

Jag ska förska städa.. Jag tycker alltid att jag skriver det. Jag börjar liksom men det slutar oftast med att jag rensar i lådor eller garderoben. Jag räknade precis mina skor som jag har på mitt rum, 25 stycken. PÅ RUMMET! Shit. Men ja, en rejäl storstädning hade inte skadat. Då menar jag att köra hela ovanvåningen.. Kul, jag längtar verkligen.

Ikväll tror jag att jag ska ut igen.. Får se om jag orkar, min plånbok ska också med ju.. Den är ganska tom.

Jag behövde inte visa leg igår föresten, inte på ett enda ställe!

SÅJA..

Såja.. Nu är jag snart lugn igen. Jag behövde avreagera mig lite, gjort! Men fy fan.

Jag funderar på att hoppa in i duschen och fixa till mig lite.. Om jag ska träffa Emelie då vill säga.. Annars så ska jag träna lite hade jag tänkt, jag borde ju. Vi får se. Hon ringer om en liten stund så jag får avgöra efter det hehe. Jag är sugen på mörk choklad. Jag älskar det, det är nästan ett litet beroende nu. Innan hatade jag det, men nuu... Mums!

FAAAAAAAATTIG

Idag har jag och Emelie gjort av med pengar. Ångest nu. Jag handlade ett par byxor, ett par skor, öronhänge och spray :) FÖR JAG VAR FAN VÄRD DET ;) Ikväll ska jag förmodligen (heter det så?) träffa Emelie igen :) Jag röstar på drinkar på möllan eller lilla torg. Men svinet kan kanske inte dricka, får se. Jag kan ta min drink så kan hon ta en cola haha. Love you babe!

TAR DU INTE I LITE NU VA? ;)

Två samtal idag.. OTROLIGT, det är verkligen kors i taket ;)

Sov gott! Xx


KORS I TAKET

Jag fick ett samtal...

Nu ska jag iväg och jubba. Yes, i love it.

ÄNDRADE PLANER..

Inte fan ska jag träffa Jonas eller Emelie idag. FAN. Jag ska jobba ikväll, ikväll börjar skiten! Det var konstigt. Det var bara en tanke som slog mig "när fan börjar jag jobba igen??" Så jag smsade min kollega (fan va vuxet det lät). Jag fick sms tillbaka "Hej Johanna! Ikväll 18.30 och 12 veckor framåt. Vi hörs Bengan."

MÖÖÖG!

STÄDA?

Jag spydde nästan precis! ÄCKLIGT! Bara så från ingenstans.. :/ Nu är det bra iallafall.

Idag ska jag städa städa och städa. Är det tänkt iallafall. Jag vill alltid städa när jag ska sova, precis innan jag ska gå och lägga mig blir jag sugen på att städa. Jag förstår inte det. Städar jag hellre än sover? Ikväll ska jag nog träffa Jonas en stund, ta en fika eller något. Prick klockan 21.35 ska jag ringa Emelie och träffa henne :) Och imorgon ska vi shoooppaaa, yeeee :D

Xx

"ÅLEN I GROTTAN"

Igårkväll åkte jag hem till kusin Marie, bara sådär. Väldigt impulsivt, sånt gillar jag!  Vi hade filmkväll, bara vi två. Jätte mysigt :) Sen sov jag hos henne, och idag körde hon mig hem så jag hade sådära en 20 minuter på mig att göra mig iordning till min buss till skolan skulle gå. Inte stressigt alls nä. Jag hade samma kläder idag som jag hade igår.

Idag åkte jag med pappa till Burlöv center. Han skulle till optikern så jag följde med och fick en tid nästa vecka. Jag kisar med ögonen hela tiden, skit jobbigt! Sen åt vi wook, eller jag åt det, pappa tog annat. Jag skulle handla lite hade jag tänkt, men mitt kort fungerade inte, det gick inte att ta ut pengar. Jag blev så arg! Fast lite bra var det för pappa betalade det då :)

Detta handlade jag! Massa vitaminer och tee :)


DET GÖR ONT NÄR DET GÖR ONT.

Jag orkar verkligen inte duscha. Sen välja kläder, sminka sig och shit! Idag hade jag mycket väl kunnat stanna hemma från skolan, jag vill inte! Bara tanken på att gå till bussen är ju jobbigt.

Igår hittade jag ett par svinigt snygga jeans. 1099 kr eller något sånt. Inte så jätte kul! Vill ha dom, måste ha dom! Hittade ett par skor med, som jag noooog ska köpa imorgon.. Jag är så förbannat trött, inte fan hjälper det att grannen väsnas med jävla borrar eller va fan det är. Jag vill bara sova. Jag längtar tills imorgon. Fan vilken onödig blogg jag har egentligen. Vad skriver jag om liksom? Inget som är roligt iallafall, det har iallafall ingen mening... Kan man ju tycka.

I MEAN WHAT THE FUCK!

Idag hade jag en lektion, sen fiket med lisa :) Ovanligt? Nejnejnej ;) Senare så tog jag bussen till malmö och träffade emelie, sen åkte vi till center syd. Jag handlade ett linne en kofta och ett par byxor. Jag betalade 49 fucking kr för byxorna! Herre min jävlar! När vi skulle käka wook, eller ja "wook", det vi fick kallar inte jag för wook. Wannabee wook dådå. Iallafall så sa hon vi beställde av - vill ni ha nudlar eller Lis? LIS hahahahahaha! Jag trodde jag skulle dö!

Shit vad klockan är mycket! Varför sover jag inte? Imorgon har jag också bara en lektion, klockan två.. Jag funderar på att börja träna på friskis och svettis. Köpa ett årskort eller iallafall ett tremånaders kort. Ja, vi får se.

RSS 2.0