SVEN MELANDER VAR PÅ MITT JOBB IDAG!

Sven Melander var på mitt jobb idag!!!! Han från sällskapsresorna, som alltid är full.. Jag tyckte det var döö coolt! Jag blev alldeles fnittrig ju närmare han kom. Det ända jag hade i huvudet sen var "ah vafan man var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig"


Förra veckan var Gunther där. Då sjöng jag resten av dagen "You touch my tralala.. mmm.. my ding ding dong".

SPONTANT!

Igår slutade jag jobba 21.15. Jag kom hem, var hemma i 15 minuter. Sen in till Malmö igen för en drink med Matilda och Josse. Spontant! Det blev mer än en drink.

Matilda lyckades bli av med sin väska. Snygge vakten på Ice ringde mig, pratade in på telefonsvararen! Matilda hittade sin väska, men 500 spänn fattigare. Vi sprang på Cecilia och hennes kompisar, festade loss! Dansade med Petra från jobb. Träffade 2 av killarna från The ark. Gjorde bort mig totalt. Tog taxi hem vid 4.

Klockan ringde 08.30. Vaknade med Matildas plunta i sängen. Började jobba kl 10.

I'm dead.

PUSS!

Bara jobb jobb och jobb. Ska snart iväg till jobb, slutar 21. Vem missar mellandagsrean? Jo, jag! Fyy faaan vad det gör ont.

"VI TYCKER OM HONOM, HAN SJUNGER FÖR DIG!"

God jul! :)

Precis varit hos mormor och morfar i Svedala och firat lite jul. Vi firar alltid med dom annars men detta året ska vi va på andra sidan släkten. När vi åkte från mormor och morfar så körde vi inom Robin så fick han en julklapp och en puss av mig.

Efter det så körde vi och tände ett ljus för farfar och Clas vid graven.


ALLT E KLART

Idag har jag handlat julklappar. Sista dagen såklart.

Handlade även en klänning som jag tänkte ha på nyår. Nu har jag en klänning, men inget plannerat. Ett par balla brallor köpte jag med, och öronhänge.

Jag längtar inte ens till imorgon.. Ingen julkänsla över huvud taget.


SKAR MIG IGEN

Imorgon är jag ledig, woohoo! Handla alla julklappar då :/ Jag skar mig på fingret idag igen på jobb. Det pissede blod ska jag få be om att få tala om.

Jag saknar det riktigt korta håret. Fatta så skönt det var! :D



FB?

Är det bara jag som inte kommer in på facebook? Jag har inte varit inne sen i förrgår. Ni förstår säkert paniken.

Snart är det jobb

Xx

STÄDHJÄLP?

Robin sov hos mig inatt. När jag skulle till jobb imorse så stannade han kvar hemma hos mig. Kändes jätte konstigt att gå då, men jaja.. Sen nu när jag kom hem ikväll så var mitt rum helt städat och fint. Hur gulligt är inte det av honom? Och bra liksom!

Städhjälp.


FREDAGEN

Igår var jag ledig hela dagen :) Jag åkte till svedala och mötta upp Kajsa sen åkte vi till jägersro och handlade lite, eller hon handlade, jag var och är fortfarande pank.. frugis <3 :)

På kvällen var jag med Robin, vi spelade gitar hero, och jag äger!! Haha, över han iallafall.. Sen träffade vi Filippa, Matilda, Louise Christoffer Rutger och Richard :) Drack lite vin och åt lite gott, himla trevligt var det! :) Jag sa till mig själv att inte stanna för länge eftersom jag skulle up´p tidigt o jobba. Men yeye, blev lite för sent. Som jag trodde då alltså.

Upp skiiit tidigt idag, började jobba kl 10. Var helt slut. Har druckit 4 koppar kaffe idag. Imorgon är det jobb igen. Jag är trött :(


BABY LOVE IS WAR ;)

Berättade för Robin att jag skurit mig idag på fingret.. Han sa emo till mig.

Jag - Du som är mest emo!
Han - e ja väl inte.. de e inte ja som skär mig

Jag - inte jag som hade pircingar i hela huvudet o färgar håret SVART!

Han - nu ska vi inte va så.. de var faktiskt bara två piercingar oh jag hade det svart för det var fint.
Jag - yeye.. ;)


BILDBEVIS! kolla läppen.



PUSS PÅ DIG BABE! :D

(jag vann)

SAY ME FANTASTIC

Glömde skriva en sak.

Imorse, helt oförberedd. Eller okej, i eftermiddags är väl mer det rätta ordet.. Så bankar det på dörren och det är bara jag hemma, så jag var ju illa tvungen att öppna. Jag går ner och kollar i fönstrer vem det är som kommer så hära tidigt (hade nästan precis vaknat).. Där står min pojkvän. Ja, där stod Robin. Just när jag var som vackrast.. Kändes bra........

SKAR? VAR SKAR HAN SIG?


Jag skar mig idag på jobb! Precis innan jag skulle sluta typ så skar jag mig. Så typiskt. Det gör faktiskt ont.

Imorgon på dagen ska jag träffa Kajsa. Helt länge sen, säkert en och en halv vecka sen :o Hehe. Var har du hållit hus? Jag har varit på Maxi. Har saknat dig min vän <3

Titta så ont jag har.

NAJS!

Jag vaknade för ca 30 minuter sedan! Sjukt jävla länge har jag sovit, inte likt mig. Men det behövdes nog. Min klocka ringer om 15 minuter, så att jag verkligen kommer ihåg att jag ska iväg och jobba idag :p Imorgon är jag ledig!

Om sex dagar är det julafton! Har jag handlat julklappar än? Nej, eller jo, till Robin har jag handlat. Men har ångrat mig ang hans julklapp.. Vill köpa något annat. :/ Men annars har jag inte handlat. Kan bero på min ekonomi just nu. Jag är riktigt fattig.

Helena skriver också blogg nu, det vet jag.

Xx

MR. LOVER LOVER

Igår pluggade jag och Robin,  Mr Lover Lover. Haha ;D Pluggade matte. Vi tog fram vinet och pluggade. Vin och matte, ja då är man ju hemma.. Men jag tror inte provet idag gick bättre för det.

Robin med vin i ena handen och matteboken i andra :)




I'm Boombastic say me fantastic touch me on my back she says I'm Mr Ro...mantic

JORDBÄVNING

Jag vaknade inatt av att huset skakade, allt bara burrade. Jag blev skit rädd! Jag försöker få tag i Robin men märker ganska så snabbt att han inte är hos mig. Sen efter det slutade tänkte jag att jag kanske drömde, man var ju helt yrvaken :p Men jo, det var jordbävning!

FÖRESTEN!

Igår missade jag Gossip Girl. Jag hatar mig själv för det.

Igår var jag på resturang med Filippa, det var buffe! Vi åt tre portioner var, plus glass. Det var romantiskt.

HEJ

Hej måndag!

Jag gillar inte måndagar, det är så himla långt till helgen då. Idag har jag haft matte, satt till och med kvar med Lisa och gjorde några tal, bara för Pelle tvingade oss men ändå. Sen tog jag bussen hem, gick hem och la mig och sen var det jobb.

Jag funderar på att åka till skolan imorgon och plugga, jag kommer liksom inte plugga hemma. Prov på onsdag och sen jobb, jobb på torsdag lördag, söndag och måndag. Ledig tisdag onsdag (julafton). Jobbar torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag, ledig onsdag (nyår). Jag har och göra! Jag ska handla alla julklappar dan innan jul, jag har inga pengar nu eller inte tid heller.

Igår städade Robin mitt rum. Bara sådära av sig själv. Gött!


DUSCHA ELLER INTE DUSCHA?

Jag gick hem till Filippa nu precis och hämtade laddaren. Jag ringde henne flera gånger först men fick inget svar. Så jag började få lite panik. Jag skrev till och med ner Helenas och Robins nummer i min kalender (mitt liv) så jag skulle kunna ringa dom från jobb. Men sen fick jag tag i Filippa då, vilken tur.

Denna dagen kommer jag tycka synd om mig själv. Jag kommer unna mig själv allt vad jag vill ha, skämma bort mig själv riktigt ordentligt. Det är så sällan man gör det.. Jag ska skrapa ihop mina sista pengar och försöka få ihop till thaimat efter jobb. Ja, jag är pank. Det blir inga julklappar i år alla..

Nej om man ska hoppa in i duschen. Tvätta håret är ju överdrivet faktiskt. Men fräsha till sig är nog inte fel.

OMG!

Jag har världens huvudverk! Omg! Jag har nog aldrig haft såhär ont i huvudet dagen efter. Och jag ska jobba idag. Härligt. Vad kan man göra för att det ska bli bättre? Jag är öppen för förslag.

Min mobil dör snart. Min laddare skulle jag tro är hemma hos Filippa. Jag tog med den till henne igår för jag kom bara precis hem från jobb, bytte om och gick hem till henne och drack vin. Mobilen hade dåligt batteri redan där så jag skulle ju vara smart och ladda den där.. Det gjorde jag inte. Sen glömde jag den. Jag måste ha min laddare innan jag ska jobba! Fattar ni hur jag känner mig?!

Igår var jag dansk.

ÄNGEL

Idag fick jag träffat min Emelie :) Det var så himla kul! Vi var hemma hos henne, så satt vi med våra mammisar och fikade, pratade och skrattade. :) Min lilla ängel <3

Klockan 4 började jag jobba, så mammi var snäll och körde mig, när vi ändå var i Malmö så.. Börjar 12 imorgon så måste snart gå och lägga mig. Ska upp senast 10. Sen jobbar jag till 19 och efter det får vi se va som händer (a) Är nog ganska så trött då. 

Mina händer är jätte kalla!


JAG GICK PRECIS UPP 10 KILO.

Jag har precis ätit nästan en hel pizza! Jag har lämnat en liten bit kvar, så känns det lite bättre.. Jag gjorde den själv. Eller okej, jag köpte djupfryst pizza-bottnen och sen slänge jag på lite tomatpure och ost. In i ugnen sen färdigt! Nu känner jag mig fet! Imorgon blir det sallad :P

Ringde precis från jobb och frågade om jag kunde jobba imorgon.. Givetvis sa jag ja. Jag som hade sätt fram emot en helt jobb fri helg. Men pengar är bra. Och efter klockan 19.00 imorgon är jag ledig hela jävla helgen :)

Frugan, i miss you <3


SÅ DOLLIG SÅ DOLLIG SÅÅÅ...

Jag är dollig igen! Är alltid sjuk nu för tiden.. Har knappt kunnat sova inatt för jag mått kasst. Sen ikväll har jag jobbat, och under tiden tyckte jag fruktansvärt synd om mig själv.

Imorgon ska jag, mamma, Emelie och Fia träffas :) Sen börjar jag jobba kl 16.


I MET A TALL, DARK AND HANDSOME MAN..

Jag har varit ute och gått en runda ikväll. Mkt trevligt :) Sen gick jag hem, såg ett avsnitt av Gossip girl och åt choklad som jag nu ångrar att jag åt. Så gott var det ju faktiskt inte. Eller där ljög jag.

Jag är sjuk trött fortfarande. Men fest sugen. Jag måste ut i helgen, är ledig heela ;)  Fast jag har inga pengar tror jag, men det löser jag. Jag glider haha. Sjut sugen, vill bara dansa. Dansa bort allt. Fan att det bara är måndag, jag får in och dansa på rummet istället. Där står en gin flaska framför mig på bordet, brevid mina fötter.


OMG, OMG!

Jag har sovit i 2 timmar. Det är inte likt mig. Kanske är det för att matte provet tog så mycket energi från mig idag. Var ju helt slut efteråt. Tur jag och Lisa ska ge Pelle en julklapp :)

Syrran frågade precis om min nya ring var en tryckring! Snällt. Alltså en sådan som man trycker i affären för en femma eller tia.. Den kostade faktiskt mer än tio kronor!


JUST SLEEP

Jag är fruktansvärt trött. Jag har knappt sovit på 3 dygn. Inatt har jag inte mått bra, Robin trodde jag hade feber men äsch. Jag tror jag ska sova en stund snart.

Här är två bilder från när vi var på Hilton med ena jobbet. Vi är inne på dasset och spettsade drinkarna..



WHITE

I fredags var jag och Robin hos mig. Vi pratade om att åka in till Malmö med några kompisar till mig men eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen så sket vi i det. Ist så tog vi lite groggar hemma hos mig. Han blev full. Jag med lite då.. Vi kunde lika bra ha gått ut, blev typ lika sent ändå, haha.

Igår slutade jag jobba 21.15 sen mötte jag upp Matilda och Filippa på möllan och sen gick vi hem till Cicci och Pontus där det var ett par stycken. Jag drack absint för första gången. Sen drog vi till White. Jag kom in på Ciccis leg. Jag betalade inte en krona igår! Najs.

Gårkvällen/natten var sick :p

....

Just nu sitter jag och funderar över varför jag döpte förra inlägget till "GP". Menade jag kanske "GG" för gossip girl.. Jaja, vem vet vad jag tänkte där.. 

GP

Jag laddar ner gossip girl! Jag älskar det. Tacka vet jag nerladdningsprogram.

Idag har jag handlat en ring, dyrt smink och något skit till ansiktet. Och knästrumpor..

You know you love me..


SKOLAN..

Jag är i skolan. Jag ska plugga med Lisa. Men hon är på lektion så jag är med Robin istället och skriver blogg. Han är mitt andra val,min resärv i skolan. HAHA! Nej :) Jag har druckit en kaffe,jag tror det märks på mitt skrivande. Det går såsnabbt att jag glömmer göra slå på den däramellanrums knappen.

Xx

HUR KUNDE DET GÅ SÅHÄR?

Jag ställde klockan på ringning 07.00. Då den också ringer. Jag snozar till 07.40 och blir jätte stressad. Jag går ner och tänker att jag måste äta något innan jag går, klockan är då ca 07.50. Jag kommer ner och tar fram frukost, kollar på klockan vi har i köket som visar 07.15.

What?! Den var ju precis mycket mer. Jag ringer till Robin eftersom jag är övertygad om att min klocka på mobilen går rätt och att klockan är 07.50! Han låter yrvaken. Men han borde ju vara uppe tyckte jag fortfarande.. "Vad är klcokan?" Tio över sju.. Oj förlåt, jag trodde klockan var tio i åtta.

Fattar ni? Jag kunde ha sovit i 30 minuter till! Hur kunde jag ställa klockan så fel? :/

JAG ÄLSKAR DIG


I'M OKAY.

Idag har jag varit med min fruga :) Har handlat ny telefon :) Nya stövlar, strumpor och julklapp till Robin. Jag är snart pank igen.. Synd.

Jag vill ha honom. Hur kan man vara så vacker?


RSS 2.0