"DINA BYXOR SER UT SOM... LAKRITS!"

Igår var det matte och fika, jag har saknat o fika med dig Lisa :P Sen åkte jag hem, var helt död och höll på att somna men jag väcktes hela tiden av sms. Poppis. Jag åkte in till Malmö för att gå till banken och plocka ut lite pengar så jag kan röra mig lite tills jag får nytt kort.. Sen handlade jag såklart, två armband, sjal, strumpor. Smått skit. Sedan tog jag thaimat med mig hem, muums.

Igårkväll blev jag upphämtad och sedan blidde det bio. Benjamin Button. Pitt är snygg! Jag bölade, såklart. Hela vägen hem sen var jag rent snuvig, tihi. I salongen såg man alla torkade sig på kinderna. Filmen var bra, eller den var fin.

NYFIKEN

Min syster är med en kille! Jag är nyfiken. Jag ska klämma henne på information sen, squeeza ut det!

MSN


johanna säger:

alles gutt?

tilda säger:

ja.. fast jag blev kär i en tatuerare i hbg igår över nätet men han verkar inte gilla mig

johanna säger:

haahhaa

johanna säger:

inte? vad dum han



johanna säger:

imorgon e jag upptagen, torsdag jobbar VI. men jag ska nog sluta där.. fredag är jag ledig!
tilda säger:

du får inte sluta, vi måste ju ha nåt tillfälle å planera helgen!



Jag & Tilda i helgen :)

FUCK!

Gårdagen var hemsk! Eftersom jag verkligen inte kunde sova på natten där så var jag sjukt trött igår, och sjukt arg när jag vaknade efter någon timmes sömn. Jag gick iallafall till skolan, hade lektion kl 9 o sen kl 14 igen. Så arg jag var. Stackars Robin och Helena. Fast jag blev gladare efter en stund :) Kajsa ringde och väckte mig vid 11 imorse, jävla unge! Idag ska jag jobba, innan dess ska jag lämna tillbaka 3 filmer som jag hyrde häromdagen och gå till min bank, mitt kort fungerar inte igen. Det är jävligt tråkigt när man precis har fått lön kan jag säga. Oh hör sen!

ÄR NÅGON VAKEN INATT?

Jag kan verkligen inte sova. Jag har legat i sängen hur länge som helst, det går bara inte. Vrider och vänder på mig, jag gick precis ner i köket, tog lite fil och mysli. Jag tänkte det skulle hjälpa om jag åt lite, det var snarare en aptitretare.. Synd att det är skola imorgon, annars hade jag stannat uppe hela natten. Jag tror jag tänker för mycket, har för mycket oro i kroppen. Det är alldeles för många tankar och funderingar i mitt huvud nu. Fram och tillbaka, om och om igen. Jag vet inte vad jag vill, jag vet nästan aldrig vad jag vill nu för tiden. Jag är ganska trött på det, jag är nog trött på det mesta.

Jag börjar bli arg nu, tror jag. Eller ledsen. För tillfället känner jag mig ensam, just nu. Jag är inte ensam, verkligen inte. Om jag säger att jag är ensam så ljuger jag. Men för tillfället känner jag mig ensam. Jag vill ha någon här. Som kan hålla om mig. Eller bara ge mig en kram. Kramar är dö bra.

I'M IN LIKE WITH YOU

Vilken bra film! Jag har bölat mig igenom i stort sätt hela filmen. Är rent jävla bölig nu, kan böla åt vad som helst.  

Jag vill också vara kär. Sådära riktigt jävla kär! Så att jag nästan spricker, så att det bubblar kärlek ur öronen på mig. Kärlek är fint.

LOVE IN MANHATTAN

Idag har jag varit med Emelie :) Sen har jag hyrt tre filmer idag, ser på den ena nu. Love in manhattan. Dena helgen har varit super bra. Jag har knappt varit ensam en enda minut. :) Det blidde inget Danmark i helgen men det gjorde inget. Jag har haft skit kul denna helgen, tack alla :)

UTSLÄNGD FRÅN KB. :/

I fredags åkte jag och Fredrik in till Malmö, fikade och handlade lite. Himla trevligt, så länge sen man sågs nu, och det är kul att man fortfarande har kontakt :)

På kvällen mötte jag upp Matilda och sedan åkte vi tillsammans hem till Filippa och Rutger, party time! Förfestade där och sen drog vi till Retro, sen vidare in till KB (jag fick offra mig).. Dansade och dansade, tills jag blev utslängd! Jag? Oskyldiga lilla jag? (lilla och lilla..) Det var inte för jag hade druckit mycket. Vakterna där har bara äcklig jävla attityd! Dumma i huvudet, det sa jag till honom också, då tog en annan vakt mig och slängde ut mig. Jag fick inte ens hämta min jacka! Nej det var bara ut som gällde, så de jag var där med fick gå in och ta min jacka. Dumma i huvudet! Åhh! Jag blir upprörd på nytt igen! Sen tröst åt jag pommes.

I lördags var jag, min mamma och Filippas mamma hemma hos Filippa, kafferep! Rooligt, jag var helt död bara. Men det var kul ändå. Senare på kvällen åkte jag hem till Kajsa och käkade middag där :) Sen åkte vi in till Malmö för att se bio, men där var sjukt mkt folk, så vi sket i det och körde till Furulund istället. Kom hem vid 11 tiden. Stefan och folket ringde och sa att jag skulle komma in och festa. Jag var ju skit trött, tåler inget längre :P Jag sa att jag inte hade tvättat håret på länge så jag ville inte. Och jag hade inte tvättat det heller.. Nej, jag stannade hemma. Jag föll iintee för grupptrycket, haha!

I JUST BELIEVE IN PARTIES










STJÄRNPYJAMASEN & DOJJORNA ÄR PÅ

Idag vaknade jag, gick upp och duschade sen gick jag och la mig igen. Var på möte hos syon, det gick bra :) Sen fikade jag, åkte hem och åt lite fil och mackor. Sen skyndade jag mig satan till bussen, verry spontant! Mötte upp Sheriffen i Malmö och blev bjuden på cider. :) På en torsdag!! Lite senare åkte jag till jubb, sjukt tråkigt.

Just nu ligger jag i sängen och glor på sex and the city. Jag har min rosa pyjamas med stjärnor på.. Och mina nya skor. Jag vill inte ta av dom.

TERAPI

Dagen blev bättre, lite. Jag kom in till Malmö, mötte upp Robin och sen gick vi (jag) och handlade. :) Handlade en kjol, t-shirt, underkläder, linne och nya dojjor. Ännu ett par i min lilla butik på rummet. Dom är såå himla fiina :) Jag gjorde av med typ alla mina pengar idag. Har 100 spänn kvar på kontot, känns stabilt ju. Men idag behövde jag lite terapi. Och jag fick thaimat idag också! Det kallar jag riktig mat.


HADE KUNNAT D Ö D A

Ååååhhhhh!!!! Just nu vill jag döda! Ja  D Ö D A!  Heeeeeela äckliga jävla dagen är förstörd! Jag är så arg så jag vill gråta, men jag tänker inte gråta. Då är dagen ännu mer förstörd om jag gör det.

YOU'RE SO SAD MAYBE YOU SHOULD BUY A HAPPY MEAL

Nu gör jag det igen. Är uppe sent, så är jag trött imorgon. Jag känner mig sliten. Varför sitter jag uppe? Jag tror inte jag missar speciellt mycket om jag går och lägger mig.. Jag tänker så mycket på nätterna, det är kanske det. Det är både skönt och jobbigt.Jag är uppe och grubblar på allting. Vissa jävligt onödiga saker, sen så resulterar det i att jag är förbannat trött på dagarna. Idag gick jag faktiskt en runda, med mig själv som sällskap.

Tänk om alla inte dör? Hitintills så har ju alla dött och ingen har ju levt till de var 200 typ, vad man vet. Men tänk om alla ändå inte dör. Aaah, det vet man inte!

Imorgon planerar jag att göra av med mina sista pengar. Xx


MIN ROOOSA NAAALLE :)

Jag borde sova!

Igår blev det sent, och upp tidigt idag var inte så roligt. Nu blir det samma visa om igen :) Idag var det skola, Lisa kom försent! Jag blev orolig där ett tag, ska jag genomlida matten alldeles ensam, tänkte jag? Bortsätt från alla andra som går där, och bortsätt från Robin. Men Lisa är Lisa :p Hehe :)

Efter jag varit hemma en stund åkte jag in tilll Malmö. Lite senare var det möte med jobb. Jag trodde det skulle bli hemskt! Men det var inte så farligt, vi fick mat. Nu ligger jag med Sessan i sängen (min rosa naallleee). Hon är söt.

MOVIE

Jag har legat i sängen heeela dagen, nästan. Har inte mått speciellt bra. Men sen lite mot kvällen gick jag en runda, trodde jag skulle piggna till men nja.. Käkade kinamat med familjen, gott. Slappa fram till 20, fick sällskap. Efter ca 20 minuter sa jag "ska vi gå på bio?" Allt för att slippa matten, jag fattar ju ändå inget. Det blev bio, snabbt som attan och väldigt impulsivt. I like.




LOVING ME 4 ME

Stripped of all make up, no need for fancy clothes
No cover ups, push ups
With him, I dont have to put on a show
He loves every freckle, every curve, every inch of my skin
Fulfilling me entirely, taking all of me in
Hes real,hes honest, hes loving me for me
Yeah

DERAS HEM, MITT HEM.

Igår mådde jag inte värst bra. Jag slappade hela dagen. Senare på kvällen åkte jag och några andra hem till Filippa & Rutgers nya lägenhet! Dom fick lägenheten! :) Så igår flyttade de in, vi firade med Malibu drinkar och vin. Lägenheten var superduper fin! Högt i tak, stora ytor och ja skiit snyggt! Jag vill bo där. Jag kommer så gott som bo där, hehe. Neej, stackars Rutger då.



Sambos!




Visst ja. Träffade snygge Andreas ute i fredags. Vi dääänsade. :)

YOU CAN'T STAND ME NOW

Igår var det först förfest hemma hos Cicci. Jag var sjuk, jag valde jävligt fel dag på att vara sjuk på. Men jag skulle ut. Det var lite ont om plats så jag satt på en sån dära stor träningsboll. Och inte kan man sitta still på en sådan heller, jag frösökte mig på att göra lite övningar. Hur smidigt som helst. Innan vi lyckades komma till förfesten så missade jag en buss, det var bara till att gå hem och börja dricka. Tur man hade sällskap hehe. Sen gjorde vi ett nytt försök en timme efter, inne i Malmö så skulle Matilda hoppa på samma buss som vi var på, hon missade den. Så medans vi väntade på henne käkade vi pommes, fyyy..

Senare var det dags för utgång. Några av oss stack till slagt och vissa till kb. Jag åkte till slagt. Sjuukt lite folk, jag vet inte varför jag stack dit. Jag vet ju om att det inte är lika mycket folk ute på fredagarna.. Men inte kb iaf, örk! Ibland kan man väl offra sig, men inte igår! Jag älskar att dansa. Det är så skönt. Jag stannade nästan till slängningen, fast än att jag inte mådde bra. Men det är såå roooligt!

Gick och la mig vid 6 tror jag, rätt ner i bingen! Jag vaknade vid 11, gick upp och åt sen somnade jag om och vaknade kl 14 igen. Jag mår inte jätte bra, eller ja, jag mår bättre än igår. Konstigt nog. Jag hatar hosta och framförallt hatar jag att vara hes! Äckliga förkylning


YOU WERE LIKE MY LOVER AND MY BEST FRIEND, ALL WRAPPED INTO ONE.

Jag vet knappt vad jag har gjort idag. Jag har städat mitt rum lite. Såhär städar jag: jag slänger upp alla saker som ligger på golvet, i sängen. Dammsugar. Sen ligger sakerna kvar i sängen. Nu ligger jag i sängen men en jävla massa skit. Tar jag ner sakerna på golvet igen så är där inte städat längre jue.. Sen har jag ju jobbat också. Ikväll började jag jobba på kockum igen, sjukt tråkigt!

Vackra kvinnor är tydligen mer otrogna än.. inte lika vackra kvinnor. Låter ju dingt. Eller? Ne kanske inte så dingt ändå. Ich dont know.


14 JANUARI 2008

Igår, den 14 januari var det 1 år sedan Izzie dog. Det var den hemskaste dagen jag någonsin varit med om. Bara 8 månader blev lillan, det är inte rättvist. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den dagen. Jag vill aldrig någonsin vara med om det igen. Nangijala.


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

KISS ME ON THAT MIDNIGHT STREET, SWEEP ME OFF MY FEET

Igår var en mysig dag. En spontan sådan, och spontana dagar tycker jag är de bästa.

Först var det fika och matte med Lisa, tror tilloch med att det blev två fikor :) Sen blev jag upphämtad i Svedala av Sheriffen, väldigt sådära spontant. Lite senare tog vi bussen till Malmö, käkade thai. Vandrade runt, jag handlade två tröjor som jag inte provade. Fick en mugg och två doftljus. Våldgästade Cicci, gick fel på vägen dit men vi hittade till slut. Cicci blev väldigt glad! Säkert. Blev bjudna på cider, kollade tv, snackade, kittlades, skrattade, hade tjejsnack med enbart blickar som säger allt. Blev sent, jag tror jag var hemma lite innan tolv.

Men det var kärlek!


FREE

Igår åkte jag hem till Emelie, hon har ny lägenhet, så himla fin! Vi snackade en himla massa, tiden bara gick! Jag var hemma igen vid 23 tiden ungefär..

När jag kom hem låg jag i sängen med datorn. Lyssnade på regnet, lyssnade på musik, lyssnade på hur Quila snarkade brevid mig. Jag låg och väntade spänt på ett sms. Jag fick svar imorse.. Jag tror klockan var vid 03 när jag somnade. Det var himla mysigt, men till slut var det ganska ensamt faktiskt. Fast än att jag hela tiden hade Quila där.


TILDAS KVÄLL

Haaha! Såhära kan det gå, en helt vanlig lördagskväll..

johanna säger:
hur var din kväll?
tilda säger:

märklig!

tilda säger:

mobilen dog

johanna säger:

varför var det märklig?

tilda säger:

innan mobilen dog så smsade jag en kille som jag träffade för typ ett år sen på debaser och inte har haft nån kontakt med sen dess.. bara som en kul grej.. blev att vi träffades

tilda säger:

sen skulle han träffa sina vänner så jag tänkte träffa mats.. sa att jag skulle ringa när jag var utanför honom.. men då var mobilen död

tilda säger:

jag lyckades hitta en kille som gick förbi som bodde i närheten å hade en laddare som passade.. följde med honom hem å satte i laddaren å ringde mats och sa till honom å komma ut å möta mig

tilda säger:

men han kom inte

tilda säger:

så jag stack till aunschello (som var stängt, klockan var typ 2) och knackade på

tilda säger:

hade tur och emin å en annan som jobbar där satt å snackade där så jag blev insläppt..

tilda säger:

laddade mobilen där å drack en öl.. och stack sen till kalle

tilda säger:

haha, så kort sagt; en märklig kväll


MY GIRL WANTS TO PARTY ALL THE TIME

Dollig man blivit på att skriva blogg. Yeye.. I fredags jobbade jag till 18 sen träffade jag Filippa, Matilda Rutger och ja.. Vi var på pizzerian lite, prutade,  haha! Hur bra som helst. Sen gick vi hem till Filippa och drack lite vin sen gick jag hem..

Började jobba 12 på lördagen, slutade 21.15. Kajsa kom till mitt jobb två timmar innan jag slutade haha. Bytte om o sminka mig lite på jobb snabbt,  sen drog vi på förfest, två stycken faktiskt. Sedan vidare till Slagt. Jag hade såå kuul! :D

Jag hade armbrytning med en kille, dö pinsamt när man tänker efter. Fast jag vann, så det var nog mest pinsamt för honom. Eller så lät han mig vinna, svårt och säga..

Jag såg tydligen ut som en vilde.. Indian fick jag även höra. Det måste vara linnet, djuriskt.

Jag och min babe <3



EN DEL AV INREDNINGEN :)

Fick sms av Filippa att hon ska på visning av en lägenhet. Jag hoppas hon får den! åhh vad jag hoppas. Jag sa till henne att jag alltid kommer vara där, o hoppas på att det inte gör något. Jag ska vara en del av inredningen. Åh vad jag hoppas :)

IT'S SO ROCK N ROLL TO BE ALONE

Jag försökte mig på att träna idag.. En kvart sen sket jag po de! Men det är framsteg, jag gick iallafall til gymmet.. Nästa gång blir det en halvtimme. Sen kör vi!

Jag har handlat nya dojjor idag att träna i, träningslinne, underkläder. Sen handlade jag lite skit från hälsokost butiken.. Jag börjar komma tillbaka.. Yeees!

Nä, om man ska duscha, ska snart träffa Filippa, sen ska jag hem och städa. Börjar jobba kl 10 imorgon :(

AUSTRALIA

Igår blev det en spontan busstur till Malmö. Satt på Gökboet, tog en cider. Sen mos (a) och sedan bio. Efter bian åkte vi lite på isen, helmysigt. Börjar snart bli tradition.. Det var svinigt kallt ute igår! Det blev ännu en sen kväll med taxiresa.. Det sved.

Men man lever bara en gång.

YES MAN

Igår handlade jag en kavaj och så bytte jag ut en filofax som jag fick i julklapp. Jag fick lägga till ngra 100 lappar på den nya själv :( Men den är dö fin :)

Jag kom hem vid halv 4 imorse. Att ta taxi och komma hem efter kl 03 börjar liksom bli en vana. Dyrt och slitsamt. Men Gårkvällen innehöll ingen alkohol, det var inte fest.

Kajsa när får jag träffa dig? :)

Evil & Devil. Back in business.

TOO BUSY BEING FABULOUS

Igår jobbade jag, slutade 21.15. Direkt efter gick jag hem till Josefin från jobb, drack vin och shottade. Tog taxi till möllan.Träffade några andra på Retro sedan, tog taxit till Etage försökte komma in men det var 25års gräns. Tog taxi till Slagt. Stannade tills dom nästan slängde ut oss. Tog taxi igen hem till Josse, efterfest! Tog taxi hem och var hemma vid 8 tiden imorse. Sängen.



THE NEW YEAR..






RSS 2.0