JAG ÄR RÄDD FÖR ALLT - NÄSTAN

Precis tittat på Ghost ship, LÄSKIG! Men sen på andra sidan så är jag rädd för alla filmer som är lite läskiga.. hihi.

SNAGGNIG & TONING :D

Idag har jag snaggat A! Det blev bra, sexigt!

Sen så tonade jag håret på mig själv. Jag vågade inte låta han göra det haha. Det syns inte så mycket, knappt alls faktiskt. Det är lite lite mörkare rött. Fast jag ville ha det lite mer åt det röda hållet, och så hade jag velat ha i ljusa slingor med. Ah, jag vet inte hur jag ska skriva det.

Nu har precis jag, A & min syster ätit gott och tittat på filmen "på smällen".

MOSS

336712-126



Så jäkla snygg! Hon kommer alltid att vara vacker!

STOR I MATEN

A har precis ätit EN HEL familjepizza! Haha

Själv åt jag en sallad ;)

STRESSAD INFÖR SOMMAREN!

336712-125



Nu ska jag göra mig något att äta, och sedan ta på mig träningkläderna och in till staden och träna! Fan jag börjar bli stressad, jag vill vara fin till sommaren. Tror inte jag kommer klara det. Men det skadar inte att röra lite på fläsket ändå ;)

TELEFONSVARARE

Idag ska inte jag till skolan, och ändå så vaknade jag klockan 7! Jag ringde och sjukanmälde mig själv, hihi. Föresten så gillar jag inte att prata in på telefonsvarare! Man pratar ju med sig själv, känns helkonstigt.

KATE MOSS

Jag gillar bilden!

336712-124



Imoron ska jag träna! Inget fusk längre. Jag har blivigt riktigt slö med träningen, äter som fan gör jag också. Jaja. Imoron ska jag vara duktig, jag ska träna, äta nyttig (och god) sallad och.. Plugga?

KLUVEN

Det är ingen ordning på allting! Man hittar inte vartenda dugg! - Pippi Långstrump

336712-123



Jag har funderat hela dagen på om jag ska hoppa av Filosofin och ersätta den med Folkhälsokunskapen.. Folkhälsa tycker jag ju är roligt, speciellt eftersom jag har även har läst Näringslära. Och jag vill kanske bli något inom det yrket. Någon gång. Om jag gör detta, så kan jag vara ledig på fredagar, vilket är skit skönt! Jag känner mig en aning kluven. KAN LÄRARHELVETET SVARA PÅ MIN MAIL?!

SÅ JÄKLA SNYGGT!

Pretty good? :)
336712-122



Jag är så jäkla trött, och jag ska jobba ikväll! Snart är det studenten! FY FAN VAD JAG ÄR BRA! Nej men fy tusan vad roligt det ska bli! Jag vill tjäna pengar! Kunna flytta hemifrån, ha råd att inreda helt nytt i lägenheten, kunna resa osv. Det hade varit härligt det..

TRANBÄRSJUICE

Idag var jag och A i affären..

A- ska vi köpa tranbärsjuice så kan vi göra drinkar med det?
Jag - cosmopolitan?
A - Men hade inte det varit gott att göra någon drink med det i?
Jag - Idag?! :/
A - Ja?
Jag - Men vi har ingen sprit

Då börjar han att skratta och förklarar att han meNa smoothies-drinkar som vi brukar göra! Hahaha! Jag som trodde vi pratade äkta vara här ;)

JOHANNA & DYK

336712-121



Titta vad jag hittade på datan. Ett riktigt mästerverk! Jag tror bestämmt att det är Melinda som ritat den fina teckning ;) hahaha!

EN FLÄTA TACK!

336712-120



Jag vill också kunna ha en fläta. Men mitt hår är för kort..
Man kan ju faktiskt ta löshår! Jag vill mitt hår ska växa snabbt! :( Snyggt med flätan är det iaf!

Nu ska jag spöa A i Guitar Hero ;)

VÅFFELDAGEN <3

336712-117



Idag ska jag göra våfflor, älskar våfflor :D Vem ska mer äta våfflor? :P

Pappa ringde precis. Eftersom jag såg att det var han som ringde så svarade jag bara Hej. Hej säger han, sen blir han tyst. "Vem är det?" frågar han. Johanna säger jag. "Jaha, man hör inte skillnad på dig och Mikaela längre"

hihi

DET BLIR SÄLLAN SOM MAN TÄNKT SIG

Efter skolan åkte jag in till Malmö. Det var tänkt jag skulle handla smink (eftersom jag tappade min alldeles nya foundation i golvet häromdagen och det gick i 1000 bitar) och sedan skulle jag träna.. Köpte jag smink? Nej! Handlade jag annat? Ja! Tränade jag? Nej! Ibland blir jag arg på mig själv!

GOING AWAY PARTY

På lovet var jag hemma hos Filippa och festade...
336712-112



Med lite tjajor.. Vi lekte snurra flaskan och var 12 år igen haha..
336712-113



Louise var den enda som vågade ta konka, och fick ringa på grannen (Mr Snygg).. (Vi andra gömde oss) Och Louise fick förklara att hon bakade och saknade ett ägg ;)
336712-114



Louise fick ägget, och därmed belönade jag henne med en xider
336712-115



Det var en lyckad kväll! :)
336712-116



Jag fick även se ett par bröst under kvällen hahaha. Snuskgia hemlisar och bus kom fram ;)

JAG TROR JAG DÖR!

Dessa skorna vill vill VILL jag ha!

336712-111



Jag hittade dom i en affär, gick och spanade på dom ett tag.. När jag äntligen frågade om dom hade min storlek, så fanns dom inte i min storlek! Jag gick vidare och efter ett tag glömde jag bort skorna..

Idag kom jag in på en sida på internet och vad ser jag? Jo, dom skorna! För halva priset dessutom! Vad ska jag göra? Det dumma med att handla på nätet är att det tillkommer extra priser beroende på betalningssätt och frakten då.. Så med allt blev det ytterligare 100 kr.. Jag är för snål! VAD SKA JAG GÖRA??? Jag tror jag dör.

VACKERT!

336712-110



336712-108


JAG GICK, JAG SJÖNG, JAG KOM HEM

Runaway train - Tom Petty = bästa låten!

I lördags kom grannarna in för att fira lite påsk med mina föräldrar.. Käkade, sjöng sing star, sen hämtade A sitt guitar hero och vilket ös det blev på dem haha! Så sen i lördags har alltså guitar hero spelats i detta huset, samma låt om och om igen ;)

Igår gick jag nästan 4 km, duktigt! Förra söndagen gick jag och A till Toftanäs!! Jag vet inte riktigt hur långt det är, men kanske 6-7 km. Kvällen innan dess så var vi på 25års fest i Klågerup, vi orkade inte vänta en halvtimme på bussen så vi promenerade ist. Jag var rädd. Jag gick i höga klackar dessutom, sammtidigt som jag sjöng refrängen på this boots are made for walkin, haha ;)

Detta kallar jag för träning ;)

JOHANNA + HARRISON = SANT ;)

336712-107


Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville ha Jason Lewis i ett påskägg. Jag har ångrat mig - jag vill ha HARRISON FORD! Hur kunde jag glömma honom? Jag måste gå och se den nya Indiana Jones filmen sen!

Eller vill jag kanske ha Axl Rose från Guns n Roses..?

VAD GÖR ALLA DÅ?

Jag är himla uttråkad! Det är påskafton, och jag gör absolut INGENTING!

336712-105


Jaja, jag bjuder iallfall på en gammal bild på mig.. Blond var man på den tiden också hehe :)

PÅSKAFTON

Jag sa till mamma och pappa att jag inte ville ha något påskägg detta året (vill inte äta föör mycket godis hehe).. Jag fick inget ägg av dem, men jag fick ändå godis. Plus en peng :) Av A fick jag en mixer! Så nu kan jag göra goda smoothies när jag vill :) Himla bra!

P.S. I LOVE YOU?

336712-103



Denna filmen vill jag v e r k l i g e n se! Verkar vara en underbar snyft-film hehe. Någon som har sätt den? Nu har jag precis käkat en räksallad, det är gott! Sen ska jag mumsa i mig massvis med pannkakor med A hihi :)

TILLBAKA TILL 90-TALET ;D

Mitt gamla halsband. Ja, jag älskade Spice Girls ;) haha!

336712-102



Jag hade även en limegrön klänning som det stod Spice Girls på. Fasiken va snygg man tyckte den var! Det var "it" klänningen för mig och många andra ;)

VAD JAG VILL HA I MITT PÅSKÄGG

Jag skulle vilja ha Mr Hunk i mitt påskägg! Jason Lewis, som var med i sex and the city. Vem kan glömma honom? ;)

336712-101


DU ÄR VAD DU ÄTER

Inatt fick jag en armbåge i huvudet, aje! Senare när jag vaknade på morgonen så hade jag en Aqua låt i huvudet. Dr Jones eller vad det heter, haha!

Igår kom jag och A hem till hans föräldrar och fick påskägg, hihi. Lite gulligt tyckte jag :)

Igår tittade jag lite på Du är vad du äter.. Om man hela tiden äter samma saker, eller rättare sagt inte varierar sin kost, så kan man bli känslig mot det det som hela tiden äter. Något sånt var det.. Jag kanske behöver variera min kost mer, och det är kanske därför jag inte mått bra? :S

JAG DANSAR ALDRIG NYKTER

Här sitter jag och sjunger till Magnus Uggla. Haha, jag och min vackra sångröst ;)

Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag dansar nykter
kallat´t undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still!

SKÄRTORSDAGEN

Imorse vaknade jag 05.15 när min lovers klocka ringde. Sen kunde inte jag somna igen, så jag satte på sex and the city och somnade senare till det.. Intressant, jag vet.

336712-99



Mamma kom precis hem och gnäller! Jag lagade middag igår och plockade inte undan efter mig (vilket jag kan förstå att hon blev arg på, men hon behöver inte bli åskmoln för det). Kommer hem och inbillar mig att jag är lat!

Sen säger hon att jag kanske inbillar mig att jag är glutenintolerant. För det första har jag inte sagt att jag är det, jag har sagt att jag kanske är det och ska testa mig för jag kan inte gå runt och ha ont hela dagarna.

För det andra, ja, jag inbillar ju mig själv att jag har ont i magen i 2 HELA VECKOR! Och hon känner ju givetvis min kropp bättre är jag själv. Sen säger jag att det glutenfria brödet smakar skit, då kläcker hon ur sig, "tror du inte glutenintoleranta äter något eller?!".
Wooow, känslig ämne.

Inbilla INTE mig att jag inbillar mig!

INATT JAG DRÖMDE NÅGOT SOM, JAG ALDRIG DRÖMT FÖRUT

Jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut.

Nej, nu ljög jag. Men jag drömde däremot om Bingo Rimer! Och det har jag aldrig gjort förr. Jag skulle vilja träffa han, jag vet inte riktigt varför. Han är lite.. gullig

336712-98


AUTUMN REESER

Väldigt vacker människa.

336712-97


XOXO

Var det sista avsnittet av Gossip Girl igår, eller minns jag fel?

336712-96



Hur ska jag klara mig?! Är sugen på att försöka ladda ner säsong två ;) Himmla fin klänning Blair hade i gårdagens avsnitt iaf. love!

FÖRSTA MÅLTIDEN

Nu har jag precis ätit min allra första glutenfria måltid. Nämligen hehe, makaroner. Vilken måltid va? Nu återstår det bara att se om jag får ont i magen eller ej. Fast det räcker kanske inte med att äta det en gång för att det ska göra skillnad? Aja, vi ser.

EVA "HETA" LONGORIA

336712-95


NATTUGGLA?

Ja nu är jag är vaken. Och klockan är 03.30! SJUUUUKT!

ME LIKE!

336712-93



Rachel Bilson. Snyggt & avslappnat! Me like!

Idag är det tänkt att jag ska träna. MEN! Det snöar ju. Kan man ha det som undanflykt? "Man behöver inte träna när det snöar" Haha, nej jag tror inte det.. Jag vill stanna inne idag, hela jäkla dagen!

NEJMEN, VART TOG DEN VÄGEN?

Vad hände med våren?

336712-92



Det snöar! Hur kan det snöa nu?! Det var himla fint väder igår ju. Och jag som har köpt 2 nya vår-sommar kjolar precis.. Det är dags för sommaren nu!

VEM HAR SAGT ATT INTE JAG KAN LAGA MAT??

Gissa!

Har precis gjort varma mackor (äckligt onyttiga). Men vafan, så länge man tränar så får man proppa i sig. Enligt Johanna Bengtssns teori. (Du hörde det är först). Haha

Idag har jag knappt varit i skolan. Blev körd till skolan, blev körd från skolan och sedan tillbaka igen på lunchen. Sen körd hem igen. Skönt vill jag lova. Nu ska jag snart jobba.

VACKER ELLER KANSKE SNYGG?

336712-91



Så vacker! Eller kanske mer snygg? Ah, jag vet inte :)

Idag har jag tränat, bara en halvtimme. Men hey, bättre än inget ;) Nu har jag precis duschat, och tvättat håret. Jag borde göra min jävla läxa nu. För om ca en timme börjar Grey's och efter det är det Fråga Olle. Då har jag ju inte tid!

Jag får föresten ont i magen av kiwi. Inget mer sånt i mina smoothies inte :(

I VÄNTAN PÅ BUSSEN SÅ..

Idag när jag väntade på bussen på värnhem, så satte sig en fullegubbe brevid mig. Han frågade mig om jag var muslim! Han måste ha varit väldigt full då, eller halvblind.

I PUT THE SMOOTH IN SMOOTHIE ;)

336712-90



Gick upp till affären innan med Filippa och handlade frukt. Sen gjorde jag mig en smarrig smoothie!

1 banan
1 apelsin
2 kiwi
1/2 mango
1 avokado
lite jordgubbar

Because I put the smooth in smoothie haha

HOT CHILD IN THE CITY

Runnin' wild and lookin' pretty.. Grymt bra låt! Lyssna på den!

Idag har jag tränat. Ska bli duktig med det igen. Jag har slarvat nu i 2 veckor.. Fan det är ju snart sommar! ;) När jag tänker efter så var det nog inte så bra att jag tränade idag, jag har inte mått bra på flera dagar, och jag t r o r att jag hade feber igårkväll. En stänk feber.

Efter träningen så stack jag & A och käkade. Varma mackor och smoothies. Den snälla tanten som serverade oss (som vi knappt förstod vad hon sa) bjöd på något pirog liknande. Som jag förståss inte kunde äta, där var kött i. Så A fick äta hela själv, annars är det oartigt tyckte jag!

IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD

336712-88



Just nu sitter jag ihopkrypt i min säng med täcket om mig. Jag tittar på The Notebook och dricker te. Den filmen är så underbar, jag kan se den om och om igen.

IT WAS LOVE

Jag mår kasst

Igår var jag på Nova. Jag handlade skor, solglasögon, underkläder, nagellack, och världens vackraste klänning! Kanske inte världens då, men den är inte långt ifrån :) det var kärlek vid första ögonkastet.

Jag har nu inte mer plats åt mina skor, A föreslog jag skulle sluta köpa så mycket skor. Han fick sig en rejäl mördarblick.

- Var gjorde Carrie Bradshaw av alla sina skor tro?

PATRICK SWAYZE ÄR DÖENDE

336712-84



Han fick diagnosen bukspottkörtelcancer. Usch vad ledsen jag blev när jag läste det. Han är min favorit! Det är läskigt, hur jäkla mycket pengar man än har, så kan man ändå inte skydda sig från allt. Hoppas han klarar sig!


Nobody puts Baby in a corner!

JEANS-KLÄNNING = REDIGT SNYGGT!

336712-82



Så jäkla snyggt! Vad tycks?

Bilden är tagen från www.fashiontoast.com

HUR GULLIGT ÄR INTE DETTA?

336712-81



Detta måste vara världens sötaste bild. Min vovve Nala och min syster :D haha. Vår familj är inte normal ;)

100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!

336712-80



100 dagar kvar, 100!! HELT SJUKT! men fy fan vad kul det ska bli!

Föresten, idag är det även 106 dagar till resan! ;)

SNYGG I HÅRET

336712-78



Jag tyckte Linda Bengtzing var sjukt snygg i sitt korta hår! så vill jag ha det!

RSS 2.0