GLÖMDE

Jag ska föresten jobba idag igen. Jag har sovit väldigt få timmar på två dygn. Undrar hur detta ska gå..

GLÖMDE

Jag ska föresten jobba idag igen. Jag har sovit väldigt få timmar på två dygn. Undrar hur detta ska gå..

PÅ HILTON MED HISO

I fredags jobbade jag till 21. 15. Sen åkte jag hem och tänkte att jag skulle sova, men jag pratade i telefon hela natten istället så jag gick oh la mig vid 02.30. Det var härligt att stiga upp kl 07 sen på morgonen och åka till jobb! Eller inte.. Jag var sketa trött! Pappa var snäll och körde mig, när vi kommit halvvägs kommer jag på att jag har glömt nycklarna så jag kommer varken in på jobb eller i mitt skåp. Vi vände och jag kom 15 minuter försent.. 
 
Sen jobbade jag till 16 sen bytade jag om på jobb och sen kom Rutger och hämtade mig, sen körde han mig till Hilton där det var avslutning med andra jobbet och vi firade även Hisos 30års jublieum! Jag Filippa, Matilda och Camilla satte oss i baren på Hilton innan allt började. 

Vi spetsade vår välkomsdrink, vi spetsade mitt kaffe. Filippa hade pluntan med sig.  

Efter Hilton stack 3 av oss till gustav oh träffade Ellen, Ingdrig och Josefin och tog några drinkar. Jag var trött så jag tog bussen hem vid 1 tiden. Filippa åkte med mig. Sen satte vi oss i hennes bil och snackade. O körde lite.. Don't drink and drive...  Jag gick hem och la mig sen 03.30 ringder Filippa mig och hade något jätte viktigt att berätta. Enligt henne då. Enligt mig hade det kunnat vänta. Hehe.

På min hand står det; "Halv 3 utanför mig (Johanna alltså).. "

Nä det är inte jag som har skrivit det.


LISTA

Om du inte svarar på den här listan kommer du få världens sämsta kärleksliv i 5 år framöver.


Vem är du tillsammans med?
Mig själv. Nej, men Robin.
Blir du lätt kär?  nej, sådär. Ibland liksom.
Vem kysste du senast? Robin
Är du sån som visar kärlek offentligt? Nej
Hur gammal var du när du fick din första kyss? 11 tror jag. Det var en torsdag kommer jag ihåg. Haha!
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? Dagboken
Har du haft sex med fler än 3 personer samtidigt? Nä.
Vad är det elakaste sättet att göra slut på? Hm. Via bloggen kanske? Heee..
Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar? Förvänta sig att man ska göra hela jobbet själv, o bara låta tungan ligga där liksom.. Öe.
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? Ja
Är du romantisk? Nej.
När gav du någon rosor senast? Long time ago. Typ i 2an i gymnasiet på alla hjärtans dag.
Är du svartsjuk? Ja.
Vad tänder du på? Vackra ögon.
Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer? Ögonen & leendet.
Har du haft sex den senaste månaden? Konstig fråga tycker jag.
Har du kysst någon i regnet? Aaa.
Tar du ofta första steget? Precis som om det skulle behövas.. Haha!


TWILIGHT <3 I'M IN LOVE

Igår åkte jag in till Malmö och gick och handlade lite. Hittade ett par skor, två klänningar, kofta, mössa & vantar, pircing och en bok (ja, jag ska börja läsa). Sen handla jag nässpray och helosan, men det var inte så himla roligt.

Lite senare kom frugan in så gick vi på bio och såg Twilight. Saatan vad bra den var! Jag är kär, jag vill ha honom. Edward.. Han hade kunnat få bita mig precis var han ville.. Hah..

Efter bion gick vi och käkade på gökboet. Jag tog en sallad. Med tanke på att jag tryckt i mig alla popcornen nästan helt själv under bion så tog jag en sallad för mitt samvetes skull. Det kändes ganska så bra sen. Kajsa däremot.. Ja hon tog ju ingen sallad iallafall..  ;) Haha. Tack för en mysig kväll babe <3


LOVE'S AN EXCUSE TO GET HURT, AND TO HURT.

Jag hittade min kod... Gött mos! ;D

Ikväll har jag jobbat. Jag är helt slut. Imorgon är det först skolan, fika med Lisa ;D Sen in till Malmö till min tatuerare och fylla i min ena tatuering :) Sen direkt till jobb. Torsdag är jag ledig, då ska jag shoppa! Fredag och lördag jobbar jag. Rolig helg jag ska ha..

Sista chansen nu.

CAN'T RESIST YOU

Jag kan inte.. Varför?

Imorgon är det skola, sen ska jag iväg och jobba direkt efter. Kommer vara trött. Onsdag gäller samma sak. Imorgon är det löning. Woohoo! Synd bara att jag har slarvat bort min kod. Jag har ett nytt kort och jag vet inte koden, jävligt synd.


HAVEN'T YOU HEARD? I'M THE CRAZY BITCH AROUND HERE

Jag klarade en lugn helg. I fredags var det myskväll med Kajsa och i lördags var jag och Robin ett tråkigt pensionärspar (enligt mig) som bara var inne hela dagen, mysigt.. Det var hemskt!  Lördagen då.. O inte den mysiga delen då..  Jag är så van vid att vara igång hela tiden, jag har inte tagit det lugnt en hel helg på hur många månader som helst. Alltid har det varit något som hänt. Jag Kunde inte koppla av och var småsur för jag var uttråkad. Hehe. Jaja, jag klarade iallafall en vit helg :)

I söndags ringde de från jobb, klockan kvart över 8 (!) oh frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Javisst kunde jag det! Så tur jag inte stack ut i lördags, då hade jag varit död om dom ringt kvar över 8. Fortfarande full eller något. Stackars Robin, först får han gå upp tidigt och sedan så skickar jag hem honom, aw, babe.

Idag var jag hos tandläkaren. Jag kom 10 min försent. Jag trodde fan hon skulle dra ut mina tänder så som hon höll på!

Vi kommer nog aldrig kunna vara vänner, tyvärr. Inte helhjärtat iallafall..

Xx


YEYE..

Nu har jag nästan städat klart! Under sängen och allt! De ni.. ;)

Mamma - kommer Robin hit?
Jag - vet inte, ja kanske.. Hurså?
Mamma - jag bara undra.. För du städar.


LUGN FREDAG MED FRUGAN

Igår efter jobb åkte jag till Kajsas jobb och sen åkte vi hem till henne oh kränge och kollade filmer :) Vi sket i bion. Mysig fredag, sen sov jag där sen idag kom pappi och hämtade mig. Kajsa visste visst inte att jag skriver blogg, (hej) men du vet du.. :)

Helvete vad mycket snö det är! Fint kan man väl tycka att det är.. Okejdå, det är faktiskt jätte fint. Men nä, snö är inget för mig. Jag ringde precis Robin och frågade om vi skulle åka pulla, jag var inte sådära jätte seriös när jag frågade honom men iaf.. Han sa att det var för kallt! Yeye sa jag.. Sen efter en stund klämde han fram "har ni pullka då?" HAHA! Han var visst sugen ändå ;)

Nej om jag ska ta ett ryck nu och städa. På riktigt, städa då. Jag säger det så ofta att jag ska städa, men jag plockar bara undan mina kläder. Jag lever i en svinstia.. Nästan, inte riktigt.

Xx

WORK

Dom ringde precis från jobb och fråga om jag kunde jobba idag.. Så det blir ingen fika idag. Men mer pengar :) Slutar kl 7. Sen åker jag direkt till Kajsas jobb och hämtar upp henne där, perfekt att jag slutar 7 och hon kvart över och att vi jobbar så dära varandra :) Sen ska vi på bio. Jag och frugan :) <3

Miss you. Xx


I'M KISSING YOU

Såja, nu ska jag inte jobba på kockum fritid förrens nästa år. Det låter sjukt; nästa år. Tiden går fort..

Imorgon ska jag till skolan och fika med Robin. Om jag inte ska jobba då vill säga. Eventuellt så ska jag jobba fre, lö, sö, men jag tror inte de ringer in mig.. Söndag hoppas jag att de ringer, då gör man ändå inget viktigt, mer än oh titta på Gossip Girl då såklart!

Miss you babe

I MISS YOU

Jag har varit fruktansvärt duktig idag, städat (nåja, lite iaf) och lagat nyttig mat till mig själv. Och nu ska jag ta bussen till jobb. Yeehaaa. Avslutning sen slipper jag skiten i ett par veckor ;) Gött mos!


Imorgon är det fredag, jag funderar på att lugn helg. En alkoholfri helg. Njaa..


HONESTLY, I DON'T CARE AT ALL

Idag vaknade jag halv 11, skönt att sova länge. Jag ska städa mitt rum idag. Kläder överallt, och jag menar verkligen överallt. Jag har fortfarande ont i ryggen :( Ikväll är det avslutning på ena jobbet. Så vi ska äta langång (äckligt) och sånt.. Sen nästa vecka tror jag det är ska vi inom föreningen äta på Hilton, gött! Gött mos! Jag ska sitta i baren!

På måndag ska jag till tandläkaren, usch! Och på onsdag ska jag tatuera mig. Eller ja, jag ska fylla i min ena tatuering iaf :p

Nu ska jag börja städa, det behövs!

Xx

UUUUSSSCHHHH!

Imorse vaknade jag av ett sms från Robin, kl 8!!  "har du cigg?". Inget go morgon babe eller ens hej, bara; har du cigg. Detta måste se konstigt ut, eftersom jag inte röker. Men nu är det så att hans ciggaretter ligger hemma hos mig för han försöker sluta röka. Yeye, inte det jag skulle komma till. Sen somnade jag om, vaknar klockan 9 att klockan ringer, sjukt förbannad är jag, låt mig sova typ!

Sen ska jag gå och kissa. Mamma hör att jag har vaknat och kommer upp och berättar att dom har stängt av vattnet. Harlet! Jag blev mer förbannad. Man kan ju inte duscha, borsta tänderna eller ens gå på toaletten! Fyyy faaan. Vilket sätt att vakna på. Mamma försökte snällt att muntra upp mig genom att säga att den ena killen som skulle fixa värmepannan elller va fan det var, var snygg. Skit snygg då alltså, enligt mamma.. Jaha sa jag.. (Jag tyckte inte han var snygg) Tradet.. Inte ens det lilla nöjet kunde man få.

LOVE IS GONNA GET YOU BABY

Idag var jag i skolan, fikade med Helena idag. Skönt och prata av sig om allt, vilka problem man har :p Yeye, man ska väl inte klaga :) Jag hade lektion sjukt länge idag, helt hungrig när jag slutade så jag handlade räkor och avokado sen.

På bussen hem fick jag ett jävligt oväntat samtal, jag blev så chockad. Jag tror jag dör!!!!


TJAAA

Ja på ngt sånt här sätt ser det då ut alltså..


Ball bild, haha.

ONT, DET GÖR ONT

Idag har jag varit hos frisören. Är inte helt nöjd. Det blev väl bra så men det var inte så jag hade tänkt mig.. Yeye.

Jag har sjukt ont i ryggen. Jag kunde  inte jobba både igår och idag för jag har så ont. :( Igår skulle jag ta en sån påse på ryggen som man värmer i ugnen eller micron. Jag värmde den i micron. Vad fan händer? Jo det börjar brinna! Panik. Så det blev ingen värme på min rygg inte :(

Inte varit i skolan idag heller. Bajs rygg!!!!!! På tal om skolan så kom jag och tänka på Lisa. Jag saknar dig. Hoppas du inte har för ont :)

MIN HELG

Kass man har blivit på att blogga.. Yeye. I fredags jobbade jag från 12 till 21.15 sen mötte Robin mig i malmö och sen åkte vi tillsammans till Kajsas jobb och sedan åkte vi tre hem till mig oh kollade film oh käkade. :)

I lördags fyllde jag 19. Fuck I'm old.. Sång och presenter på morgonen, fick mest pengar. Av Robin fick jag en plast ros, han vet att jag dödar allt som är levade hehe. En tröja o ett fint kort fick jag med av honom :) Jag syrran o Robin åkte in till malmö på dagen, jag handlade lite, bla smink på Face, satan så dyrt! Sen på kvällen var det kalas och sen drog vi ut. Vi stannade på Ice tills dom stängde, vi skulle vidare o dansa satan men jag hade och har fortfarande svin ont i ryggen. :( Men kul hade jag ändå :D Gjorde av med 100 kr på hela kvällen, är man bäst eller? Jag och Kajsa hade Pades kort ;) haha.


Benny jag och Kajsa


Jag och Pade


Vi tog taxi hem, jag sov i bilen. Sen sov jag Kajsa o Robin i min säng, trångt! På morgonen vaknade jag och åt choklad, haha :p

ETT JÄTTE FÖDELSEDAGS GRATTIS TILL MIG!

Idag fyller jag 19 år! Shit. I'm old.

FRÅGA INTE BERTIL

Bertil på jobb ljög. Inte fan mår jag som en helt ny människa idag. Jag hostar, snorar och är tjock i halsen. Never ever mer äggtoddy! Yeye, nu ska jag snart till Nova med mammi. Hittar inte jag ngt att ha på mig idag, så ställer jag in festen. Haha.

ÄGGULA SOCKER SPRIT

Igår var det matte och sen åkte jag in till malmö för att fixa mitt bankkort, så snart får jag ett nytt! Sen handlade jag lite, en väska och en klänning, 2 armband och en present. Sen blev jag hungrig så jag bestämmde mig för att handla thaimat och ta med hem, och som den underbara flickvän jag är, handlade jag hem till Robin också som var på väg hem till mig :) Snällt va?

Jag missade Greys igår, var det bra? Yeye, får se reprisen när den nu än är..

Imorse, ca halv 10 får jag ett sms av Robin att han står och väntar på bussen. Alltså var han på väg hem till mig.. Yeye tänkte jag, det är lugnt, jag kan göra mig iordning snabbt om jag vill.. Så jag la kvar en stund. Sen 10 minuter innan bussen var framme i Bara så hoppade jag in i duschen, och satan ta mig vad det fick gå undan sen! :p Sen impulsåkte vi till center syd. Gissa vad jag handla. INGENTING! Besvikelse gott folk, besvikelse.. Ikväll har jag jobbat. Jag börjar även känna att jag börjar bli sjuk, igen! :( Jag måste vara frisk som fan på lördag iallafall! Jag tog precis en äggtoddy (vet ej hur det stavas).. Jag har hört från gubben på jobb att det skulle vara bra. Enligt han så ska jag vara frisk som en ny människa imorgon. Vi får hoppas. Men sen sa han också att det var gott som fan, jag håller dock inte med. Ägggula, socker och sprit. Örk!

EVIL OCH DEVIL ;)

I fredags var det Halloween fest hos Cecilia i malmö. Först var jag hemma och förfestade en stund med mig själv, hehe sen gick jag och mötte Kajsa och lite senare kom Robin hem till mig.. Jag drack en flaska vin sen gick vi hem till Filippa och sedan in till Malmö. Jag och Kajsa var utklädda till djävular. Alltså, vår riktiga sida kom fram. ;) Haha.

Efter vi varit hos Cicci så drog vi till slagt. Jag betalade inget på hela kvällen, inte ens bussen. Jag är grym! Tog taxi hem och jag och Robin somna direkt. Med alla kläderna på. Haha

Evil och Devil ;) <3


Robin och jag <3 :)

RSS 2.0