SÅNT, NI VET..

Vara uppe sent, rita på varandras magar, små tjivas, kramas, busa, kittlas. MMMHHHM! :)

SO FAR AWAY

Kajsa, kom hem. Jag saknar dig!!

YOU AND ME, AND ALL OF THE PEOPLE

I fredags jobbade jag från 10 - 19, det var sjukt jobbigt, mördarpass! Efter det åkte jag hem till Filippa med Matilda, vi tittade på Yrrol (vilket var ännu roligare när man var full) och blandade drinkar och shottade alldeles för mycket. Sen stack vi till Deep, första gången jag var där. Filippa trodde alla där var bögar osv.. Jag sa nä! Så vi testade, vi gick fram till två killar i baren, bara för att testa liksom. Det visade sig att dom inte var bögar, jag hade rätt! Haha. Jag fick tre drinkar av den snubben, och en autograf på handen. Vi tackade och gick där ifrån, något fullare. Jag snodde en hatt med föresten. :)

I lördags, jag vaknade och mådde sjukt dåligt. Sällan jag mår dåligt dagen efter, jag blir lika lack varje gång! Jag åkte hem till Sheriffen, sen åkte vi in till malmö, jag kommer inte ihåg vad vi gjorde.

I söndags var jag med på dop. Jag var fortfarande sliten sen fredagen, och sen lördagen, jag fick nästan ingen sömn. Trevligt och se ut som 7 svåra år första gången man träffar släkten osv.. Men det var trevligt, jag har nog aldrig varit på dop, som jag kommer ihåg då, jag har varit för liten. Men hur som helst så var det trevligt :)

Jag orkar bara lägga upp en bild nu från i fredags.

JAG HATAR NÄR KILLAR SPELAR WOW.. !

Jag hatar när killar spelar! Sitter och nördar sig framför datorn, speciellt hatar jag Wow. Vadå spela liksom.. Okej, jag nördar också mig, sitter och läser bloggar och röjjer inne på facebook. Men jag har ändå förmågan att kunna prata med folk samtidigt! Åhh, jag kan bli riktigt förbannad när en kille sitter och spelar så.. Det är det osexigaste jag kan komma på! Wow.. Tänk nu på att man måste uttala det rätt också! voov!


INGET ATT SKRIVA..

Herregud vad duktig jag har varit idag! Jag ställde klockan på 08.30 imorse, jag tänkte komma iväg och träna för en gång skull, väldigt tidigt också. Klockan ringde, jag var inte speciellt pigg på att stiga upp! Efter en halv timme kom syrran in på mitt rum "varför är du inte uppe, vi skulle ju träna tidigt?!!!" Mitt svar blev "det är fortfarande tidigt" .. Men vi kom iväg iallafall :) Ikväll har jag jobbat på kockum.. Sjukt tråkigt, fy fan vad jag hatar det.. På söndag ska jag på dop!


I LIKE NICE BOYS... I LOVE BAD BOYS!

Idag har jag och Lisa varit på Center syd :) Därav rubriken, haha ;) New yorker är bäst!

Inatt kunde jag inte somna! Vid 05 tittade jag på klockan och fick smått panik.. Jag vet inte varför jag inte kunde somna.. Jag kom precis på att det kan vara för att jag såg på en skräck film igår.. Jag hatar skräckfilmer!!

EN ROS OCH ETT VANILJHJÄRTA

Igår var jag på hudanalys, hon tittade på min hy i ca 30 sekunder, sen var det klart. Sen plockade hon fram lite produkter till mig som var bra för min hudtyp.. Satan så dyrt! Jag handlade bara två stycken, jag hade inte råd med mer för tillf'ället.. Lisa jag har knappt råd till center syd imorgon bara för detta, haha. Jooråå :)

Igår på jobb fick jag och Josse vars en ros av Arash, sä snällt! Sen att man kunde ta de i personalrummet hör inte till saken tycker jag :) I förrgår sa jag till Arash att jag var hungrig när vi jobbade.. Efter 10 minuter kom han in med ett vaniljhjärta till mig. Värt att nämna. Min syster är med en kille just nu. Och här sitter jag vid datorn, jag kom precis på mig själv att sänka volymen när jag hör att de närmar sig..

Jag saknar min fruga. <3

MIN ALLA HJÄRTANS DAG

Det märktes igår att det var alla hjärtans dag. Många handlade hjärtformad salami och var extra trevlig mot en, gulligt. Jag slutade 21.15 sen blev jag upphämtad och uppvaktad :) Jag blev förresten uppvaktad ggr 2 igår, det var.. Skumt.. Det blev en spontan utgång. Vi mötte upp mina kusiner och en arbetskollega till mig inne i Malmö. Jag dansade satan, jag dansade till och med nykter. Jag tror det var den bästa alla hjärtans dag på länge, eller någonsin. Det var kärlek överallt, hela natten lång. 

En slagt bild från igår. 

NU SKA JAG IVÄG OCH DEJTA!

Trevlig alla hjärtans dag! Nu ska jag iväg och dejta mitt jobb, slutar efter 21.. Får se vad kvällen har att erbjuda, natten är ung? 

HMM..

Idag har jag varit föörst i skolan, sen blev jag körd till jobb, innan dess åt vi snabbt som fan thai..  Jobbade i 3 timmar idag bara. Jävligt skönt. För tillfället mår jag inte så jätte bra.. (Matilda om du har smittat mig blir jag sur!) Eller så är det bara att jag är trött, får se hur det är imorgon. Jag var uppe halva natten iof.. Ska jobba imorgon, bläää :( Jag är ändå i full gång, försöker fixa skjuts! Oj, nu blev jag hungrig, igen. Måste äta!


JAG HATAR HATAR HATAR TELENOR!

Jag hatar dom så jävla mycket! Dom är sjukt dumma i huvudet! Gå aldrig på telenor, det är SKIT! 

ONSDAG

Jaahaaa jaa! 

Jag har egentligen inte att skriva, tror jag. Men jag vill skriva, så jag tänker göra det ändå. 
I måndags försov jag mig. Vaknade kl 9 av att Lisa ringde.. Jag hade glömt o ställa klockan :/ Inte likt mig, men det var ju rätt skönt ändå, måste jag erkänna. I tisdags var jag ledig, kommer inte ihåg vad jag gjorde, jo! Jag åkte till skolan ändå, för Lisas skull, det var den dagen jag var så himla snäll. :) Idag var det skola, sen efter det jobbade jag. Dags att fylla på kassan.  Imorgon är det skola och på kvällen är det jobba på kockums.. Fredag, lördag & söndag är det jobb. TRÅKIGT! Jag hade behövt plocka mina ögonbryn, fy fan så tråkigt.

PAARTYYY!

I lördags var det party hos Pontus & Cicci. Först satt jag och Sheriffen på mitt golv och drack drinkar, sen blev vi upphämtade av kusin. Sen in till Malmö och hämtade upp nästa kusin och Matilda :) Vi absint shottade (iallafall jag och Mr Sheriff).. Det skulle jag inte ha gjort. Senare var det slagt. Jag har två blåmärken på höger ben. Dagen efter, igår då, hyrde jag filmer och käkade thaimat. Jag lagade föresten egen thaimat idag, försökte. Pappa föreslog att jag skulle gå matlagningskurs. Han är ju inte klok!

Jag & Matilda :)


Kusinerna

IGÅR DÅ

Igår jobbade jag.. Jag var där ca i 30 minuter sen stack jag. Där kom ingen så varför skulle vi sitta där.. Åkte inom maxi och köpte glass ;D Sen tittades det på Dagboken, mys. Jag somnade gick o la mig vid 03.30.. Jag är dum i huvudet.

GIVE ME

Jag måste skriva detta fort som fan innan jag glömmer det!

Jag drömde att jag hånglade med Chuck Bass från Gossip Girl! Mjaau!

RSS 2.0