PARTY ANIMALS

Jag skrev precis ett ganska långt inlägg om hela helgen o blabla. Det är borta! Fan fan fan, jaja här är bilder iallafall från i fredags.


!!

Min babe är hos mig :) Om två veckor åker vi. wiihoo :) 

JAG VILL BÅDE HA OCH ÄTA KAKAN

It's friday! Det är inte ens roligt med helger längre, eller roligt är det väl visst det men jag ser aldrig fram emot en helg lika mkt längre. Det är bara för det jävla jobbets skull, Jag jobbar i stort sätt någonting varje helg. Förra helgen jobbade jag hela, jag drack inte en droppe alkohol. Sheriffen och vodka är på väg hit, thank god! Jag börjar 11 imorgon, jag längtar inte kan jag säga.

Jag är inte så glad idag.. Jag tänker för mycket idag, av någon anledning. Allt möjligt liksom, bara grubblar. Jag är inte så pratglad heller, jag vill mest bara lyssna. Men det vänder snart!

Jag har städat mitt rum idag, Dvs slängt upp det mesta i sängen, åhhhhhh! Jag är trött på mig själv idag.

BEEN THERE, DONE THAT GOT THE T-SHIRT.

Imorse var det skola, det var jobbigt att gå up i morse. Jag och Lisa är bitchar, fick vi höra idag. Lisa ska inte till skolan imorgon heller för den delen, dissar mig, bitch! ;)

Kom hem från skolan sen åkte jag och träffa Filippa och Matilda i Malmö, vi skramlade pengar till expresso house, sen satt vi där ngra timmar. Filippa och Cicci är med i aftonbladet idag hahahaha! "krisens offer" Som vi skrattade! Vi stötte på min sheriff på stan, där satt han och tjockade sig med kinamat. Dö oväntat, där bara dök upp en grön mössa, så var det Han. Sen gick vi in i Andree, sen såg vi pizzeria gubben och en jävla massa andra.. Det är kul att titta på folk förresten. Sen promenerade vi ända till västra hamnen, fick in på maxi och skrammlade lite till. Sen kockum där vi alla jobbar.. Sen försökte vi skrammla ihop till sprit tills imorgon, vi lyckades inte helt men det löser sig alltid. FAN jag ska jobba på lördag!


UPPE HELA NATTEN

Det är mysigt att vara vaken hela natten tillsammans med någon man tycker om. Så mysigt att man inte ens vill somna. Prata om allt möjligt, skratta och mysa. Det resulterar i att man är näst intill död sen när man ska stiga upp.. Fast det är värt det.

Idag har jag varit en stund i skolan, sen åkte jag och Sheriffen in till Malmö och fixade hans pass. Jag handlade grönsaker med mig hem för jag blev sugen på en sallad. Men när jag väl kom hem så var jag så trött att jag inte orkade, det fick bli fil istället. Jag köpte jordgubbar idag, dom ska jag mumsa på sen.


RSS 2.0